mehran1545 نوشته است:
بنظر من قیمت باید همون 1تومن بمونه چون شما ایراد قبلی تصحیح کردید! بنظرتون دستگاه جدید1میلیون تومن قطعه اضافی برده؟
من با نظر دوستمون کاملا موافقم من و 70 نفر دیگر از کاربرا با توجه به تعریف های که از این ردیاب کردین که از جمله این اخرشه و هیچ ورزنی بهش اضافه نمی کنیم و خیلی چیزهای دیگه از شما خریدیم بعد ثابت شد که اینطور که اب وتاب میدادیین هم نبوده این نشون دهنده نقص کار شماست شما باید جوابگو باشید
و اشکال کارتونو برطرف کنید ما که موش ازمایشگاهی شما نیستیم واقعا شمایی که صحبت انصاف رو می کنید این انصاف ما که یه بار این ردیاب پر خطا رو گرفتیم
بیایم برای رفع خطایی که شما باید قبلا فکرشو می کردین 1تومن دیگه بزاریم روش؟؟؟من که منطقم این حرکت شما رو قبول نمی کنه ما که هنوز گنجی در نیاوردیم تا 1تومن 1تومن بزاریم روش به شما بدیم باور کنید همون 1تومن رو من وام گرفتم دارم قسط میدم به هیچ نتیجه ای جز خطا نرسیدم من نمیگم 4 تا ادم عاقل و منطقی بیان بگن به دور از تعصب این انصافه؟
من دیروز با این ردیاب رفتم و یه روستا که علائم باستانی زیاد داره و خیلیا اونجا جواب گرفتن البته یه دوستم که ردیاب اسپکترا داشت با من بود اون دستگاهشو رو زمین نصب کرد تو شعاع 1500 متر فقط یه نقطه رو گرفت خیلی هم مطمئن صحبت مکرد اما شرایط کندن نبود در حالی که با این ردیاب خودمون من هر 10 متر یا 20 متر یه نقطه می داد و من اکثر تستارو می زدم باز درست بود ولی پیشنهاد کندن ندادم جون بنظر خطا میومد شما که می گفتید از همه ردیا بها کم خطا تره در حال که اون جاهای که من می زدم اسپکترا رد می کرد من که از ردیاب شما و این کارهای که انجام می دین راضی نیستم روک و راست می گم مطمئنم 90 در صد با من موافقن فقط از روی تعصب چیزی نمی گن شما هم به جای درک و برطرف کردن مشکلی که از سوی شما بوده دارید از ما تاوان میگیرید
یه مثال می زنم از شرکتهای ماشین سازی تویوتا نیسان و.... برای حفظ اعتبار و مشتری مداری به خاطر یه نقص کوچیک فراخان می کنن و ماشینو برای مشتری تعویض می کنن چرا ما نباید از اونها الگو بگیریم امیدوارم یه تمهیدات مخوص برای کسانی که این دستگاهو گرفتن انجام بدین و از کسی که انتقاد سازنده می کنه ناراحت نشین یا حق