ariya
استاد - مدیر
|
سلام ظمن تشکروخسته نباشیدبه سازندگان محترم این ردیاب در ابتدا باید بگم مقوله ردیاب هنوز ناگفته های زیادی برای کشف شدن وتجربه, اندوختن دارد ,اما خوشبختانه تا جایی که من مشاهده میکنم دوستان وبجه های ایرانی هم ,کنجکاو وهم هوشمندانه, به نکات ریز ودرست این حرفه میپردازند وپله ,پله ,نقاط ضعف وقوت این حرفه رو کشف میکنند همانطور که همگی میدونند ما هنوز باید راههای زیادی رو در مورد حفاری ها ی گوناگون ,از بابت انواع فلز, وعمق رو طی کنیم یک مورد در باره هدف جدید اینه که همانطور که میدانید هدف جدید,نمیتونه زاویه های 45درجه یا مرکزی قوی داشته باشه ,جون هنوز به مرحله یونیزه شدن والودگی ,وهمجنین به مرحله ایجاد یون نرسیده, از این رو با یک جفت انتن نمیشه بدرستی مرکز ویا زاویه های 45درجه ,ان رو تشخیص داد اما تا جایی که تست شده بوسیله ژنراتور روشن میشه هم, مرکز وهم زاویه های 45 درجه ,اون رو قیجی وتشخیص دادا,اما اگر این هدف به مدتهای طولانی تر مثلا یک سال ودوسال طول بکشه, از لحاط میدانی, قوی و قابل تشخیص, توسط انتنهای خالی میشود از انجا که این ردیاب توسط سازندگان محترم به دستم رسیده ,من هم برای تست اولیه ,اون رو بروی اهدافی تقریبا جدید یعنی 2ساله بردم موضوع از این قراره ,من در یک محوطه بزرگ وعاری از فلزات مزاحم وتقریبا پاک قرار گرفتم ویک قطعه طلای 7گرمی رو روی زمین قرار دادم, وبا دستگاه بدون سیم 3دقیقه بدون اینکه انتنی در دست بگیرم صبر کردم تا زمین در حد خوب ,وکاملا بار داربشه شما باید حتما این موضوع رو در ارجحیت قرار بدید جون زمانی که 3دقیقه صبر کنید, اول اینکه, هدفهای واقعی هم ,در دور وهم, در نزدیکی, به مقدار لازم باردار وسیگنال جذب میکنند وانتنها زودتر وقدرتمندتر ,اونهارو تشخیص میدن ,وهم اینکه اگر هدفی وجود نداشته باشه ,ویک میدان ذرات قوی ,وجود داشته باشه ,اون تست طلا, تا حد ممکن سیگنال جذب میکنه وبا نیروی بیشتر, میتونه بر اون میدان ,غلبه کنه, این نکته خیلی مهمه وشما حتما رعایت کنید,خلاصه بدون سیم این قطعه طلا رو تا 8متری, انتنها خیلی خوب سنس کردند ووقتی سیمها رو وصل کردم, 10متری تا 20متری تا35متری بسیار خوب وعالی جواب مبداد, وتا 50متر هم بازم جواب میداد, اما برای اجسام جدید, هرجه دورتر میشوی ,مدت زمانی که باید بایستی, تا انتنها حرکت کنند,یک مقدا ر بیشتر میشود, از ان طرف هرجه ژنراتور, مدت زمان کار کردش, بیشتر شود, قوی تر وزودتر میتونه این اجسام جدید رو سنس کنه, یعنی رابطه کار کرد ردیاب ,با فاصله , باهم, در ارتباط هستند میشه گفت, کارکرد وقدرت ردیاب ,در20دقیقه, یک طلای 7گرمی رو ,در 35متری, خیلی زودتر از ,زمانی که کارکرد ان,5دقیقه بوده , هستش, اما برای هدف قدیمی خیلی بهتر وزودتر انتها واکنش نشون میدن در قسمت دوم برای تست, روی اهداف 2ساله ,شروع به کار کردم, یک لوله مسی 15در 10بصورت تاشده,در عمق 1/20رودقیقا رو خودش نقطه کرد, ویک صفحه اهن ,30در30رو در عمق 2/20بازم نقطه کن, بدون اینکه خطایی داشته باشه ,واین در مورد اهداف 2ساله بوده ومن بیشتر از این عمقها رو تست نکردم, ونمیتونم نتیجه ای رو به شما اعلام کنم ,ممکنه ,برای اعماق بیشتر ,بازم دقیقا, نقطه کنه, ممکنه خطا داشته باشه, که در این مورد حقیقتا به نظر من خیلی خوب ورضایت بخش بوده ,جون من اصلا جای اهداف رو نمیدونسم به علت اینکه هم منطقه بزرگه,هم مدت زیادی گذشته بود, وجای دقیق پاک و نمیشد, تشخیص داد ,البته بصورت تقریبی میدونستم ولی از نقطه زن استفاده کردم, ازلحاظ من ,که بدون هیج اغراقی ,میگم, رضایتمو براورده کرد,جون وقتی دقیقا, جای هدف رونشون میدی, یک احساس بسیار عالی به شخص دست میده , ونکته دیگه ,اینکه ,هم زمان, از 3ردیاب دیگه ,هم,خارجی وهم ایرانی استفاده کردم, که اون 3ردیاب , برای هدف مس,در عمق 1/20سانتی دوتای ان, هفتادسانت, ویکی از انها50سانت خطا,داشتند, البته بایداینو اضاف کنم, که روش کار کرد من,دقیق هستش, وبرای پیدا کردن نقطه هدف ,حتما باید قلق اون ردیاب دستتون بیاد ,در بار اول که قلق ردیاب دستم نبود, برای هدف مس حداقل30 سانت خطا داشت ,اما وقتی فلق اون دستم اومد دقیقا روی خود اهداف نقطه میکرد ,من به این صورت عمل میکنم ,وفتی نقطه هدف پیدا شد؛ یک دایره 1/5متری به دور اون فرض میکنم ,ویک متر ,به یکمتر, درزمانی که سمت جپ من ,به طرف هدف هستش, میاستم ,تا انتنها هدف رو نشون بدن ,نکته مهم اینه ,که باید کاملا صبر کنید تا انتنها از لی لی خودشون,خارخ بشن یعنی لی لی انها تمام بشود وقتی تمام شد, انتنها, دقیقا مرکز هدف رو نشون میدن, شما هم میتونید از این دایره استفاده کنید ,ویا در جهار جهت اصلی بایستید, تا انتها, بعد ازتمام شدن لی لی,واایستادن, نقطه مرکز رو نشون بدن, این روش به عقیده من کاملترین ودقیق ترین روش برای پیدا کردن مرکز هستش, ومورد بعدی که باید به اون پرداخته بشه ,مسیله ذرات هستش, که باید بدونبم تمام ردیابهای دنیا ,بحث ذرات رو دارندکه برای رد کردن ذرات هم میشه از یک قطعه طلای 5تا 10گرمی استفاده کرد ,وهم میشه با کم کردن ولوم در حد صفر ,اون ذرات رو رد کرد اما اینو بدونید که هیج موقع دفع ذرات به 100درصد نمیرسه خوب تا اینجا کار که من تا عمق 2/20رو تونستم هم بصورت بسیار عالی ردیابی وهم نقطه زنی کرد ومیمونه اهداف قدیمی وحفره که سعی میکنم در فرصتهای دیگه به مرحله تست برسونم وتجارب رو در اختیار دوستان قرار دهم نکته اخر:ذوستان گرامی این مورد یعنی نظر دادن در باره این ردیاب ,واقعا مسولیت سنگینی هستش که من فقط برای شما دوستان به عهده گرفتم وتمام جوانب وتستهایی که بصورت کاملا حقیقی بوده رو دراختیارتان گذاشتم,وهیج گونه بزرگ نمایی از این ردیاب ننمودم ,وهمجنین من هیج توصیه ای به کسی برای خرید این ردیاب ندارم هر کسی باید خودش تصمیم اخر رو بگیره ,ومن تاحد امکان سعی کردم طوری بنویسم که هیج کس با گفته های من وسوسه نشه ,حتی ممکنه موردی توی این ردیاب باشه که من درحد تجربه خودم پسندیدم ,اما برای اینکه کسی رو وسوسه نکنم ,از گفتن ان خودداری کردم, نظر به اینکه هم باید ,مدت زمان بیشتری رو ,با این ردیاب کار وتجربه کنم وهم اینکه ناخواسته دوستان دجار وسوسه نشوند درکل اگر این وظیفه روانجام دادم فقط بخاطر اصرارهای دو.ستان بوده, باورکنید من قبلش فکر میکردم درابتدا,تست این ردیاب توسط من در حد یک شوخی بوده که بعد فراموش میشه ,وحتی باخودم گفتم یکطوری اقا مجتبی واقاحمید رو راضی میکنم که این مورد رو حذف کنند اما تماسها واصرارهای شما دوستان باعث شد که مجبورانه این کار رو انجام بدم ,ومطمین باشید نه بخاطر فروشندگان بلکه شمادوستان که تعدادتان هم کم نیست این کار رو انجام دادم واینو بدونیدکه هر ردیابی, قلق خودشو داره وشما اگر این ردیاب رو میخواهید تهیه کنیدحتما باید هم صبر وهم حوصله وهم علاقه نشون بدین تا ریزه کاری های این ردیاب دستتون بیاددر کل تا این لحظه واین نتایج تستی من مشکل خاصی ندیدم یعنی از لحاط فرمولی وکارکرد ,جوانب لازم برای یک اپراتور مبتدی وحرفه ای رو داره وهر کسی میتونه جواب خودشو بصورت درست و با تمرین کردن از این ردیاب بگیره در اخر برای ردیاب کار کردن حتما باید بری توی محل بازیا کاوش,جایی که ردیاب عاشق مانور دادن ,در اونجاست, نه توی اپارتمان ویا خونه , این جور مکانها مثل این میمونه که یک نقطه زن رو ببری توی یک کانتینر اهنی وازش انتظار درست کار کردن رو بخوای
mantera
|