نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
بسیار بسیار سپاسگذارم جناب آریا امیدوارم همیشه خوش خبر باشید و برای هدف واقعی در عمق هم تست رو انجام بدید تا آب پاکی رو روی دست همه بریزید ؛ جناب آریا شخصیت خوب و ادب شما در بیان مطالب و واقعیت همیشه مورد پسند و الگوی بنده بوده امیدوارم خداوند حفظتان کند ؛ روی صحبتم با تمام کاربران محترم انجمن بوده : بله در مورد اینکه هر ردیابی یک قلقی دارد هیچ شکی نیست و حتی ممکنه چندین تعداد ساخت از یک مدل ردیاب برای هر اپراتور جوابها و کارکرد متفاوتی داشته باشه ، و این باز برمیگرده به برنامه ریزی و قطعات مدار و دیگری به خود اپراتور که چگونه تمرین کرده باشه و قلق دستگاه دستش بیاد ، ردیابها هرچقدر هم دقیق باشن باز هم نیاز به تمرین زیاد بوده تا کاملاً اپراتور متوجه حرکتها و حالات مختلف آنتنها بشه اونهم در مکانی آزاد و به دور از هر فلز دیگری این اصل هر ردیابی بوده ، دوستان حرفهای استاد آریا دلیل بر این نباید باشه که شما یک روزه اپراتور قوی خواهید بود و دستگاه رو تهیه کنید و فردا برید برای کاوش واقعی ! و دراین صورت کارکرد دستگاه چون قلقش رو ندارید براتون سخت جلوه کنه و بیائید و از حرفهای استاد و سازندگان دستگاه گله مند باشید باز هم میگم تمرین تمرین تمرین اول قلق رو خوب بگیرید و به روشهای حذف خطاها آشنایی پیدا کنید بعد برای کاوش واقعی اقدام کنید ؛ دوستان در نظر داشته باشند هرچه ردیاب دقیق تر و قدرتمندتر باشه باید ذرات رو بگیره و وقتی که ذرات فلز مورد نظر رو گرفت یعنی دستگاه کار خودش رو انجام داده ، حالا این اپراتور بوده که باید قلق دستگاه دستش بیاد و با روشهایی که در بالا ذکر شده و طراحی شده بر روی دستگاه باید ذرات رو حذف کنید و هر چه تمرین بیشتر داشته باشید اپراتوری قدرتمند به همراه دستگاه ردیابی قدرتمند خواهید بود ، و هر سوالی بوده در این مورد اساتید مجرب در این انجمن پاسخگو خواهند بود ، ولی متذکر بشم که حتماً باید یک ماه خوب تمرین کنید اگر طی این یک ماه خوب مسلط شدید که چه بهتر وگر نه بخشی در انجمن ساخته خواهد شده مخصوص ردیاب خودمون و در این بخش همه میتونیم از هم دیگه جهت پیشرفت علم خودمون سوال داشته باشیم ... سپاس از همه دوستان و بخصوص مهندس حمید و استاد مجتبی و استاد عزیزم جناب آریا
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 10 اردیبهشت1392 - 11:33pm |
|
|
ariya
استاد - مدیر
|
سپاسگذار مهدی جان مطالب شما رو کاملا تایید میکنم
mantera
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1392 - 12:26am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
کاربران محترم انجمن : بنده با جمعبندی ای که پیش خودم داشتم درمورد عملکرد ردیاب خودمون به این نتیجه رسیدم که با بهترین و کم نظیر ترین ردیاب دنیا رو برو هستیم و این خیلی باعث افتخاره ؛ امیدوارم دوستان همه بتونن از این نعمت برخوردار بشن و فیض این تکنولوژی رو ببرن ، بنده به جرأت به همه دوستان از همین جا اعلام میکنم که این تکنولوژی نوین رو از دست ندید ، هرکسی با کمی تمرین مفید طبق اصول ردیابی میتونه ظرف مدت یکماه تمرین مفید تبدیل به یک ردیاب حرفه ای بشه توسط این ردیاب .. سپاس از اساتید محترم مهندس حمید و طراح و استاد عزیز سوپرمن آقا مجتبی
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 11 اردیبهشت1392 - 7:38pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
دوستان اقای اریا از طریق تلفن بهم گفتند به کاربران محترم بگو بنده دارم میرم چندین جا که هدفهای حقیقی وجود داره و تست های عمق هم میخواهم انجام بدم یعنی توی یه دره از بغل میخواد به دوستاش بگه دومتر افقی بکنن و یه فلز بذارن اونجا و تو عمق بالا هم تست کنند که ایا هدف میزنه هنوز یا نه ؟ و گفتند حتما حفاری هم انجام میدند و تا سه چهار روز دیگه حتما توضیح میدند و گفتند چقدر این دقیقه تو تمام دستگاه های که داشتم چه ردیاب و چه نقطه زن این فقط از همه بهتره و فقط اینو همراه خودم میبرم .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
چهارشنبه 11 اردیبهشت1392 - 10:09pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
دوستان اقای اریا بهم اس ام اس داد و گفت دقیقا این متن رو تو اون قسمت بعد از من سریع بنویسین چون بنده جایی هستم دسترسی به اینترنت ندارم دارم تست میکنم دستگاه رو . متن اس ام اس یک هدف در سه متری گرفته شده و دو ردیاب دیگه و انتهای خالی یکمتر و بیست و یکمتر و نیم در جهت شمال شرقی را نشون دادن یعنی درواقع اون دو دستگاه و انتن خالی مرکز فرعی رو گرفتند , اما این دستگاه هدف اصلی . متوجه شدین منظور ایشون چی بود یعنی دستگاهای دیگه همشون از دم یون یاب بودند. این دستگاه اون چیزی که یون تولید کرده رو دقیقا زد روی هدف . تا ایشون برگردند از طریق اس ام اس پیام های ایشون رو دراینجا قرار میدم چون ایشون ازم خواستند . ضمنا به اطلاع دوستان عزیز برسونم بنده به ایشون بصورت رایگان دستگاه ندادم و ایشون مبلغ کل دستگاه رو که یک میلیون تومان میباشد رو داده با اینکه استاد مدیر هم بودند تخفیف نخواسته جهت اطلاع بعرض برسونم شاید بعضی ها فکر بیخود بکنن حاظرم قسمشو بخورم که باور کنین ایشون همچین اخلاقی ندارند نه اهل سواستفاده هستند و نه بیخودی طرف کسی رو میگیرند بسیار ادم باوجدانی هستند بنده هم ازش خواستم تست ها و جوابها رو وجدانی بگو اصلا هم ناراحت نمیشم راست و حسینی هرچی حقیقت داره اینجا اعلام کن تا همه خیالشون راحت بشه . درضمن بهتون بگم هیچ جای دیگه چه انجمن باشه چه وبلاگ چه فروشگاههای بزرگ دیگه نمیان اینطوری تست رو توضیح بدن و اعلام کنند . چون من به این دستگاه بسیار اطمینان دارم و خیالم راحته
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1392 - 1:08am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
من فکر کنم دیگه هیچ کسی حرفی برای گفتن نداشته باشه ، من باید بگم ( محشره ) باید اسم این ردیاب رو میزاشتید ( سوپرمن )
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 12 اردیبهشت1392 - 7:49am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
بنده به نوبۀ خودم این پیروزی غرور انگیز رو ابتدا به آقا مجتبی و مهندس حمید که زحمات زیادی در این راه متحمل شدن تبریک عرض میکنم ، و سپس به همه اعضای خوب و محترم انجمن هم این پیروزی رو تبریک میگم و امیدوارم تا همه بتونن این ردیاب رو تهیه کنن ..یاعلی مدد
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 12 اردیبهشت1392 - 7:58am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
متن اس ام اس بعدی اقای اریا : درضمن تو هوای بارونی فعلا جواب داده , الان که ظهر هستش و خورشید هم با اینکه ابری هستش اما تقریبا وسط اسمانه بازم عالی جواب میده
|
پنج شنبه 12 اردیبهشت1392 - 9:44am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مجتبی نوشته است: متن اس ام اس بعدی اقای اریا : درضمن تو هوای بارونی فعلا جواب داده , الان که ظهر هستش و خورشید هم با اینکه ابری هستش اما تقریبا وسط اسمانه بازم عالی جواب میده همیشه خوش خبر باشی سوپرمن مجتبی عزیز
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 12 اردیبهشت1392 - 9:48am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مجتبی نوشته است: متن اس ام اس بعدی اقای اریا : درضمن تو هوای بارونی فعلا جواب داده , الان که ظهر هستش و خورشید هم با اینکه ابری هستش اما تقریبا وسط اسمانه بازم عالی جواب میده باید هم در هر دمایی جواب بده چون از قطعات خوب و نظامی و باکیفیت درست شده و شخص با کیفیتی هم اون رو جمع کرده به نام ...........................................سوپرمن مجتبی ااااااا
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 12 اردیبهشت1392 - 9:51am |
|
|
|