نویسنده |
پیغام |
aliabas
|
باسلام اولا تشکر می کنم به خاطر اینکه بنده را در قرعه کشی شرکت داده اید ثانیا بنده تابع نظر جمع هستم اگر فکر می کنید در این قرعه کشی حق کسی ضایع شده است بنده که هنوز دستگاهی تحویل نگرفتم باز دوباره قرعه کشی را انجام دهید باز هم اگر بنده باعث کدورت و ناراحتی کاربران شده ام پوزش می خواهم
|
پنج شنبه 5 فروردین1394 - 1:06am |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
aliabas نوشته است: باسلام اولا تشکر می کنم به خاطر اینکه بنده را در قرعه کشی شرکت داده اید ثانیا بنده تابع نظر جمع هستم اگر فکر می کنید در این قرعه کشی حق کسی ضایع شده است بنده که هنوز دستگاهی تحویل نگرفتم باز دوباره قرعه کشی را انجام دهید باز هم اگر بنده باعث کدورت و ناراحتی کاربران شده ام پوزش می خواهم مبارکت باشه داداش ایشالا که بتونی باهاش به موفقیت های طلایی برسی
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 7:34am |
|
|
farokh.p
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 10 مرداد1393 - 11:48pm پست: 141 محل اقامت: دیار آزادمردان، زاگرس جنوبی
|
aliabas نوشته است: باسلام اولا تشکر می کنم به خاطر اینکه بنده را در قرعه کشی شرکت داده اید ثانیا بنده تابع نظر جمع هستم اگر فکر می کنید در این قرعه کشی حق کسی ضایع شده است بنده که هنوز دستگاهی تحویل نگرفتم باز دوباره قرعه کشی را انجام دهید باز هم اگر بنده باعث کدورت و ناراحتی کاربران شده ام پوزش می خواهم سلام مبارکتون باشه دوست عزیز. من که تو قرعه کشی شرکت نکردم. یعنی اولش اعلام کردم که از بنده هم ثبتنام به عمل بیاد. ولی چون فکر میکردم دیگر دوستان استحقاق بیشتری از نظر پیشبرد کار ردیابی دارن صرفنظر کردم. سخاوت آقا مجتبی و داوری اساتیدی مثل جاوید عزیر و ... جای کوچکترین شبهه ای نمیزاره. آرزوی موفقیت برات دارم.
جور دشمن چه کند گر نکشد طالب دوست گنج و مار و گل و خار و غم و شادی به همند
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 7:36pm |
|
|
موستاین
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت تمامی دوستان .بنده خوشحال میشم حداقل سری بعد ما را هم قابل بدونید وتو قرعه کشی این انجمن شرکت بدید .والااااااااا
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 11:30pm |
|
|
bad tiger
کاربر حرفه ای
|
ایول منم میخام البته میخام قرعه کشی ببینم برام جالبه نه اینکه ردیاب بخام این قرعه کشی واسه کسابی باشه که واقعا بهش نیاز دارن خیلیا توان خرید ردیابو ندارن که حق اونهاست که تو قرعه کشی شرکت داده بشن و امیدوارم عزیزان موفق باشن مولا یارتون
این نیز بگذرد
|
چهارشنبه 18 فروردین1394 - 3:13am |
|
|
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
تشکر میکنم از اقایون بخاطر این حرکت ولی بهتر بود یه اطلاع رسانی هم میکردید
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 12:13pm |
|
|
رامزین
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 5 فروردین1394 - 1:43am پست: 123 محل اقامت: وطنم ایران
|
با عرض درود و خسته نباشید. آقایان *رضا شاه* و *aliabas* که در قرعه کشی برنده ردیاب 35 شدن چرا فعالیتهاشون رو با این ردیاب شروع نمیکنند که کمک حال بقیه باشن؟ این ردیاب 3 میلیون قیمت داره و در صورتی برای قرعه گذاشته شده که کسانی که برنده قرعه کشی میشن و ردیاب بهشون تعلق میگیره با این دستگاه کار کنند و تجربیاتشون رو باهاش، به اشتراک بگذارند در انجمن فلزجو! اما بنده فعالیتی از این آقایون در بخش اپراتوری ردیاب نمیبینم!
سلامتی پرندگانی که از خشکسالی مردند، ولی از گندمزار نامردان نخوردند..
|
دوشنبه 24 فروردین1394 - 5:11pm |
|
|
aliabas
|
با سلام امروز دستگاه قرعه کشی به دست بنده رسید با تشکر از اساتید سایت
|
پنج شنبه 26 فروردین1394 - 1:06am |
|
|
هیوا
|
سلام بر مدیران عزیز وتمامی دوستان .اقا مجتبی واقا حمید انشا...سری بعد اسم ما هم در قرعه کشی باشه .
|
پنج شنبه 27 فروردین1394 - 9:45pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
دوستان عزیز سعی کنین فعالیت خودتون رو تو انجمن بیشتر کنین و به دیگران کمک کنین اگر خدا خواست و زنده موندیم هرساله شب عید قرعه کشی دو دستگاه داریم و برای عید غدیر هم یک دستگاه طبق قرعه و فعالیت مفید کاربران انجام میشه حداقل دویست پست مفید باید داشته باشه و ی کار مفید و خوب و تحولی جدید تو انجمن باید انجام داده باشه . مانند حرکت اقا سعید . یا اقای شمس یا اساتید دیگرکه درخاطرم نیست .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
جمعه 27 فروردین1394 - 12:48am |
|
|
|