انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 1:06am

پاسخ به موضوع  [ 512 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 ... 52  بعدی
 قرعه کشی ردیاب (هدیه رایگان) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
مجتبی نوشته است:
دوستان عزیز سعی کنین فعالیت خودتون رو تو انجمن بیشتر کنین و به دیگران کمک کنین اگر خدا خواست و زنده موندیم هرساله شب عید قرعه کشی دو دستگاه داریم و برای عید غدیر هم یک دستگاه طبق قرعه و فعالیت مفید کاربران انجام میشه
حداقل دویست پست مفید باید داشته باشه و ی کار مفید و خوب و تحولی جدید تو انجمن باید انجام داده باشه . مانند حرکت اقا سعید . یا اقای شمس یا اساتید دیگرکه درخاطرم نیست .

سلام مجتبی جان تایپیک جنای شمس جزو تایپیکهای پر طرفدار انجمن هستش که خیلی براش زحمت میکشن و فکر میکنم خود جناب شمس شایسته دریافت ردیاب 35 هستند :ymhug:

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

جمعه 27 فروردین1394 - 1:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام منم با صحبت دوستمون موافقم اگر روزی اسم من تو قرعه کشی باشه کنار میرم ودوست دارم جناب شمس بزرگوار این دستگاه رو داشته باشند چون واقعا برای تمامی مابا سخاوت زحمت میکشن واولویت فقط بایشون هست انشا....همیشه سرزنده وعمر باعزت داشته باشند .یاحق

جمعه 28 فروردین1394 - 10:25am
مدیر کل
مدیر کل

درسته دوستان اتفاقا ایشون درخواست دادند و دو روز پیش براشون ردیاب 35 با مکمل بصورت کامل رو با تخفیف ویژه یعنی 500 هزار تومان براشون فرستادم یعنی فقط هزینه قطعه رو متقبل شدند دستمزد دوکارگر و خودم و اقا حمید رو از ایشون نگرفتم فقط بخاطر زحماتی که کشیدن و ازشون تشکر و قدردانی میشود

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

جمعه 28 فروردین1394 - 4:10pm
مدیر سایت
مدیر سایت

مجتبی نوشته است:
درسته دوستان اتفاقا ایشون درخواست دادند و دو روز پیش براشون ردیاب 35 با مکمل بصورت کامل رو با تخفیف ویژه یعنی 500 هزار تومان براشون فرستادم یعنی فقط هزینه قطعه رو متقبل شدند دستمزد دوکارگر و خودم و اقا حمید رو از ایشون نگرفتم فقط بخاطر زحماتی که کشیدن و ازشون تشکر و قدردانی میشود

درود
آقا مجتبی عزیز واقعا از این اخلاق شما آدم لذت میبره :ymapplause:
همینکه با این رفتارتون از دانش و تلاش دوستان در هر زمینه ای حمایت میکنید و ارزش قائلید و احترام میزارید واقعا بسیار ارزشمنده :x
پیروز و برقرار باشید

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 28 فروردین1394 - 4:46pm

اقا مجتبی گفتید تو فروشگاه واسه هدیه نامتونو ثبت کنید ام بعد ثبت نوشتید تو لیست کسایی که دارن یا دو کاربریند خیر برادر من بیشترو با دقت انالیز کنید تشکر پیر

هخامنش1

یکشنبه 30 فروردین1394 - 4:05pm

مع الوصف من نه دوکاربریم نه داشته ام با این حال محبت کنید تو لیست قرعه گوشه ای نامم رو جا بدید به شانسم ایمان دارم تشکر

هخامنش1

یکشنبه 30 فروردین1394 - 4:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا ما يادتون نره صواب داره

خدايا مددی کن

یکشنبه 30 فروردین1394 - 4:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال

خواهشاً بنده رو هم ثبت نام کنید سال بعد.تعداد پست ها هم ممنون میشم دخیل نباشه در قرعه کشی.فلان استاد 4-5 ساله عضوه 1000 تا پست داره.بعد یکی 1 ماه عضو شده 1000 تا پست داره.طرف صحبتم هم با هیچ یک از دوستان بزگوارم نیست

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 10:03pm
کاربر فعال
کاربر فعال

:ymhug: غضنفر جان من وتو مثل همیشه هستیم

جمعه 25 اردیبهشت1394 - 11:50am
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

دوستان عزیز منظور اقا مجتبی تعداد پستهای زده شده نیست.این نیست که کسی یه تاپیکی رو ایجاد کنه و بخواد تند تند پست بزنه یا به عناوینی بخواد فقط پست زده باشه منظور اینه که پستها مفید و کلیدی باشن نمونش اقا سعید که طرح مکملو بوجود اوردن و تغییری در ردیابی بوجود اودرن.یعنی پستها کارا و تاثید گذار باشن.به امید ان روز که همه اعضای این انجمن یه ردیاب و یه مکمل خوب قسمتشون بشه

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

جمعه 25 اردیبهشت1394 - 1:04pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 512 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 ... 52  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 27 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure