نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
یعنی چی بیخیال؟! همین که مثلا 1 کیلو با 2 کیلو رو اشتباه نگیرین خودش خیلیه! باقیش هم به تمرین بستگی داره. البته دقیق تر هم میشه متوجه شد.
|
شنبه 23 شهریور1392 - 4:35pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
حمید نوشته است: یعنی چی بیخیال؟! همین که مثلا 1 کیلو با 2 کیلو رو اشتباه نگیرین خودش خیلیه! باقیش هم به تمرین بستگی داره. البته دقیق تر هم میشه متوجه شد. در مورد تمرين كه مشكلي نيست.در مورد وزن هم فكر كردم دقيق در مياره.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
شنبه 23 شهریور1392 - 4:54pm |
|
|
Kani
استادیار
|
حمید نوشته است: یعنی چی بیخیال؟! همین که مثلا 1 کیلو با 2 کیلو رو اشتباه نگیرین خودش خیلیه! باقیش هم به تمرین بستگی داره. البته دقیق تر هم میشه متوجه شد. ببخشید مهندس جان یه کم توضیح میدید
من دقیق متوجه نشدم.
|
شنبه 23 شهریور1392 - 6:00pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ببینید ردیاب FPL-35 دارای سیستم دیجیتالی کنترل وزن هدف هست. ولی این مساله بصورت دستی و توسط اپراتور باید انجام بشه! یعنی شما عدد وزن دستگاه رو روی عدد خاصی تنظیم میکنین. اگر هدف سنگین تر از اون وزن باشه باید قابل سنس باشه. اگر هدف وزنش کمتر از اون عدد باشه دیگه ردیاب بهش واکنش نشون نمیده! از این طریق براحتی در زمان کمی حدود وزن هدف مشخص میشه. اما چون آنتن زنی افراد با هم یکسان نیست و برای بعضی قوی تر برای بعضی ضعیف تر هست و از طرفی درصد خلوص فلز مورد نظر و مخلوط بودنش با فلزات دیگه هم توی نتیجه تاثیر میذاره ؛ اصلا نمیشه وزن دقیق رو دراورد! بنابر این من از الان عرض کردم که توقعتون برای محاسبه وزن در حد 50 درصد خطا باشه که البته معمولا هم بدلایل ذکر شده وزن کمتر تخمین زده میشه. اما با تمرین زیاد و مقایسه نتایج توسط هر اپراتور میشه خطای تخمین وزن رو به 20 درصد هم رسوند که از این دقیق تر دیگه امکانپذیر نیست.
|
شنبه 23 شهریور1392 - 7:08pm |
|
|
ali2000
کاربر فعال
|
باسلام.اقا مجتبی واقا حمیدخسته نباشین ودستتان دردنکنه بخاطر زحمتهای که می کشین.ایا سایت فیلتره یامن ادرس سایت نمی دانم چون چند روزی هست از فیل شکن استفاده می کنم. باتشکر فراوان
|
شنبه 23 شهریور1392 - 7:24pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
خوب حميد جان ايا اين ردياب با اين اوصاف مي تونه 100%ذرات رو با اپراتوري قوي حذف كنه؟
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
شنبه 23 شهریور1392 - 7:25pm |
|
|
Kani
استادیار
|
درسته همینطور که قبلا هم گفتم برای من یکی اصلا مهم نیست بگه چقد دقیق وزن داره. مهم اینه که واقعا بتونیم وزنی رو دستگاه بدیم و با اون وزن از شر ذرات خلاص بشیم. قیچی کرد مطمئن باشیم که ذرات و تشابه فرکانسی نیست. همین.
امیدوارم همینطور باشه که گفتم.
|
شنبه 23 شهریور1392 - 8:14pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بله مهم حذف ذرات و البته اهداف خیلی کوچک هست که بطور قطع از این نظر جواب میده. بله حمزه جان مشکلی نداره! هدف ما در این مدت همین بود! فقط اگر دنبال اهدافی در حد چند گرم مثلا یک سکه باشین احتمال اینکه بجاش ذرات بزنین طبیعتا وجود داره. اما اگر به دنبال اهداف با وزن 100 گرم به بالا باشین احتمال خطای ذرات صفر هست.
|
شنبه 23 شهریور1392 - 8:33pm |
|
|
saeedsaeed
|
اگه وزن رو خطا میزنه فرقش با مدل قبلی چیه؟ اگه فقط جنس با وزن بالا رو بهتر میزنه و بقیه رو احتمالا خطا که ناجوره .خداییش منطقی باشین .مگه چند درصد احتمال داره جنس سنگین تو پست آدم بخوره
|
شنبه 23 شهریور1392 - 9:20pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
عجب حرفی میزنی سعید جان! فرقش اینه که شاید 10 برابر زمان بیشتر روی طراحی و تست این ردیاب صرف شده و علاوه بر اون از همه تجربیاتی که با ردیاب قبلی بدست اومد هم استفاده کردیم! سیستم کنترل وزن در کنار سیستم فرکانس دستی بصورت دیجیتال دیگه در اون حدی که به دستگاه ردیاب بستگی داره کار رو تموم میکنه. مساله وزن رو از ابتدا عرض کردم تخمینی هست! در شرایط مختلف هم کمی اینور اونور داره! دقت کنین گفتم نهایت 50 درصد! خب یعنی چی؟ یعنی 1 کیلو رو با نیم کیلو یا 2 کیلو اشتباه نمیگیرین! این بنظر شما کم چیزیه؟ اگر ردیابی سراغ دارین همین حدود رو هم بتونه نشون بده خب معرفی کنین. اگر هم فکر میکنین ترازوی دقیق میخواین بخرین که از 1 کیلومتری با دقت گرم بخواد وزن هدف رو اندازه گیری کنه خب این ردیاب بدرد شما نمیخوره! من بهیچ وجه دوست ندارم این بار هم بعد دو روز عده ای تشریف بیارن بگن شما تبلیغات کاذب کردین! شسته و رفته اون چیزی که کار شده همینایی هست که تا الان گفتیم. بدون هیچ اغراق. با این مشکلات مختلفی هم که داریم و با توجه به جوابدهی خوب این دستگاه اتفاقا اصراری هم برای فروشش نیست که بخواد تبلیغ بیخودی انجام بگیره.
|
شنبه 23 شهریور1392 - 10:00pm |
|
|
|