انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 2:17am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
بله مهم حذف ذرات و البته اهداف خیلی کوچک هست که بطور قطع از این نظر جواب میده.
بله حمزه جان مشکلی نداره! هدف ما در این مدت همین بود! فقط اگر دنبال اهدافی در حد چند گرم مثلا یک سکه باشین احتمال اینکه بجاش ذرات بزنین طبیعتا وجود داره. اما اگر به دنبال اهداف با وزن 100 گرم به بالا باشین احتمال خطای ذرات صفر هست.

مهندس جان همونطور که گفتم اصلا برام مهم نیست که وزن دقیق رو بهم بده
و شما با این توضیحی که دادید اهداف بالای 100 گرم خطای ذرات صفره و امیدوارم خطای تشابه فرکانسی هم صفر باشه!!!

اهداف بین 1 تا 50 گرم من قبول میکنم خطا بزنه طبیعی و منطقی هم هست.
اهداف بین 50 تا 100 گرم اگه قبول کنید خطاش 50 درصد باشه بازم قبول میکنم.

و امیدوارم همینطوری باشه که الان با توضیحات شما و خودم مشخص شد که در اینصورت بنده برچسب بهترین ردیاب دنیارو بهش میزنم و بهتون خسته نباشید میگم و دستتون رو میبوسم.

یکشنبه 23 شهریور1392 - 12:36am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

مهندس حمید عزیز
آیا امکان این هست که فرکانسی پیدا بشه که فقط به طلا حساس باشه و به چیز دیگری واکنش نشون نده؟
اگه این امکان هست میخوام که روش کار کنیم تا این فرکانس رو پیدا کنیم البته با دستگاه 35 و یا با دستگاه فرکانسگیری.

و اگه این امکان هست بنده حاضرم کامل روش کار کنم.

یکشنبه 23 شهریور1392 - 12:40am
مدیر کل
مدیر کل

Kani نوشته است:
مهندس حمید عزیز
آیا امکان این هست که فرکانسی پیدا بشه که فقط به طلا حساس باشه و به چیز دیگری واکنش نشون نده؟
اگه این امکان هست میخوام که روش کار کنیم تا این فرکانس رو پیدا کنیم البته با دستگاه 35 و یا با دستگاه فرکانسگیری.

دستگاه بزودی بدستتون میرسه و کلی جای مانور داره . خودتون هم میتونین فرکانس طلا رو بدست بیارین یا هرچیز دیگه ای کلا این ردیاب همه کاره است هرچی که بخواین از یه ردیاب درش خلاصه شده .
ضمنا کسانیکه قبلا ردیاب ازم خریدن و درخواست این دستگاه جدید رو بکنند انتن جدید هم میدهم چون این انتنهای جدید برای تنظیم وزن بهتر جواب میده . هزینه اضافی هم لازم نیست پرداخت کنن همون مبلغ یک میلیون تومان میباشد برای کسانیکه قبلا ردیاب خریداری کرده اند و کاربران جدید همان دومیلیون باید پرداخت کنند که دستگاه رو بصورت کامل هم دریافت میکنند .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

یکشنبه 23 شهریور1392 - 1:05am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

مجتبی نوشته است:
Kani نوشته است:
مهندس حمید عزیز

دستگاه بزودی بدستتون میرسه و کلی جای مانور داره . خودتون هم میتونین فرکانس طلا رو بدست بیارین یا هرچیز دیگه ای کلا این ردیاب همه کاره است هرچی که بخواین از یه ردیاب درش خلاصه شده .
ضمنا کسانیکه قبلا ردیاب ازم خریدن و درخواست این دستگاه جدید رو بکنند انتن جدید هم میدهم چون این انتنهای جدید برای تنظیم وزن بهتر جواب میده . هزینه اضافی هم لازم نیست پرداخت کنن همون مبلغ یک میلیون تومان میباشد برای کسانیکه قبلا ردیاب خریداری کرده اند و کاربران جدید همان دومیلیون باید پرداخت کنند که دستگاه رو بصورت کامل هم دریافت میکنند

میدونم مجتبی جان
سوالم این بود که ممکنه یه فرکانس پیدا بشه که فقط و فقط به طلا جواب بده و به چیزای دیگه اهمیتی نده؟

ممنون میشم در مورد پستهای قبلی هم نظرتون رو بگید

یکشنبه 23 شهریور1392 - 1:18am
مدیر کل
مدیر کل

Kani عزیز در این ردیاب از 5 فرکانس ثابت برای طلا استفاده شده که واقعا همشون خوب هستن! اون چیزی که در تستها مشخص شده هیچ کدوم از این فرکانسها به چیزی جز طلا واکنش نشون نمیده. مگر اینکه ذرات باشه که اون هم با کمک سیستم کنترل وزن کاملا مشخص میشه. ولی از طرف دیگه چون درجه فاین فرکانس برای طلای واقعی هم در محدوده خاصی باید جواب بده ؛ احتمال خطای تشابه فرکانس باز هم بمراتب کاهش پیدا میکنه.
بهرحال مود فرکانس دستی هم در اختیارمون هست که هر کسی میتونه هر فرکانسی در محدوده کاری این دستگاه رو تست کنه و به نتایج جدیدی برسه.
در مورد خطا برای اهداف چند گرمی هم خب این چیزی بود که در تستهای واقعی مشخص شد که بطور قطع نمیشه روی وزنهای چند گرمی حساب کرد! چون ذرات هم میتونن معادل چند گرم فلز روی ردیاب اثر بذارن. اما همونطور که قبلا هم عرض کردم شما ردیاب رو حتی اگر روی وزن 1 گرم هم تنظیم کنین نصف بیشتر خطای ذراتی که قبلا وجود داشت حذف میشن! :D

یکشنبه 23 شهریور1392 - 1:31am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
به نظر من کسانی که با ورژن یک تو این مدت کار کردن و تجربه بدست آوردن
به راحتی میتونن با این ورژن 2 به بار برسن
اونایم که دستگاه قبلی رو نداشتن با کمی تمرین زود به نتیجه خواهند زسید

باید از تلاش شبانه روزی مهندس حمید و مجتبی خان تشکر کنیم

خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت

یکشنبه 23 شهریور1392 - 1:39am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
Kani عزیز در این ردیاب از 5 فرکانس ثابت برای طلا استفاده شده که واقعا همشون خوب هستن! اون چیزی که در تستها مشخص شده هیچ کدوم از این فرکانسها به چیزی جز طلا واکنش نشون نمیده. مگر اینکه ذرات باشه که اون هم با کمک سیستم کنترل وزن کاملا مشخص میشه. ولی از طرف دیگه چون درجه فاین فرکانس برای طلای واقعی هم در محدوده خاصی باید جواب بده ؛ احتمال خطای تشابه فرکانس باز هم بمراتب کاهش پیدا میکنه.
بهرحال مود فرکانس دستی هم در اختیارمون هست که هر کسی میتونه هر فرکانسی در محدوده کاری این دستگاه رو تست کنه و به نتایج جدیدی برسه.
در مورد خطا برای اهداف چند گرمی هم خب این چیزی بود که در تستهای واقعی مشخص شد که بطور قطع نمیشه روی وزنهای چند گرمی حساب کرد! چون ذرات هم میتونن معادل چند گرم فلز روی ردیاب اثر بذارن. اما همونطور که قبلا هم عرض کردم شما ردیاب رو حتی اگر روی وزن 1 گرم هم تنظیم کنین نصف بیشتر خطای ذراتی که قبلا وجود داشت حذف میشن! :D

:-* :ymhug: :x @};-
بسیار عالی و خوشحال کننده
خیلی ممنونم
من قبلا هم گفتم اهداف با وزن کم خیلی طبیعی و منطقیست که با ذرات اشتباه گرفته بشه چون وزنشون در یه محدوده ست دیگه تشخیص اونو باید گذاشت به حساب اپراتور.

جسارتا از این دو تا فرکانسی که در ردیاب 22 هست گولد 1 وگولد 2. در ردیاب جدید استفاده کردید یا این 5 تا جدید هستند؟
سوال دیگه در ردیاب 22 آیا تشابه فرکانس گولد 1 و 2 با حفره وجود داره؟ یعنی با گولد بره روی حفره؟
آیا یه جوغن روباز حکم حفره رو داره؟

یکشنبه 23 شهریور1392 - 1:43am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
بله 2 تا از 5 فرکانس طلا همون قبلیا هستن. در واقع گلد2 و گلد4 الان معادل 1 و 2 قبلی هست!
بعید میدونم فرکانس طلا برای حفره به اون شکل جواب بده. ولی ممکن هم هست این خطای ذرات باشه نه تشابه فرکانس. چون خطاهای مختلف در ردیابی اغلب با هم اشتباه گرفته میشن!
جوغن روباز که سهله چاله هم حکم حفره رو داره برای این ردیاب! :D

یکشنبه 23 شهریور1392 - 2:04am
استاد
استاد
آواتار کاربر

#-o #-o #-o
تا بصورت عملي باهاش كار نكنيم نميشه چيزي گفت.بنظر من هم دوستاني كه با ردياب اول كار كردن خيلي بهشون تو كار با اين ردياب جديد كمك ميشه

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 24 شهریور1392 - 10:38am
کاربر فعال
کاربر فعال

با درودو.سلام خدمت اقا مجتبی واقاحمید وامیدوارم همیشه سلامت ودرکارتان موفق باشین وبابت انتن هم خیلی ازلطفتان ممنون ومتشکرم وبا چندین ردیاب داخلی وخارجی قبلا کار کردم وردیاب22نسبت به انها بهتر است حا لا 35 که دیگر جای خود دارد با این همه امکانات واین همه زحمت که برایش کشیدین واقعا دستتان درد نکند.باتشکر فراوان.

یکشنبه 24 شهریور1392 - 11:29am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 6 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure