انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 12:58am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت اساتید بزرگوار مخصوصا آقا حمید و آقا مجتبی.
سوالی دارم و فکر کنم پاسخش برای دوستان انجمن هم خیلی مفید باشه.
آیا FPL-35 به کاربران جدید هم فروخته میشه؟ قیمتش؟ برتری نسبت به مدل 22 ؟
لطفا FPL-35 را با Rayfinder بهمراه مکملشEleminator 120 مقایسه علمی و کاربردی نمایید و لطفا بفرمایید آیا ردیاب جدید انجمن با کدام ردیابهای معروف جهان قابل مقایسه و رقابته؟ چون شما فرمودید بهترین ردیاب جهان.
سوال دوم: لطفا بهترین دستگاه نقطه زنی که مکمل FPL 35 باشه را معرفی نمایید که بتونه با عمق نفوذ این ردیاب همخوانی عمقی داشته باشه و یا حداقل بهش نزدیک باشه. لطفا مدل نقطه زن و سازندش را هم بفرمایید. اگه قیمتش رادارید،لطفا بفرمایید.
یه پیشنهاد: اگه به دستگاه نقطه زنی اعتماد دارید که با این ردیاب شما مچ میشه را به خریداران FPL-35 معرفی و پیشنهاد نمایید.
با آرزوی لحضات و پربار برای شما.
مدد یا کافی.

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

دوشنبه 25 شهریور1392 - 1:52pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

:-?? :-?? :-??

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 25 شهریور1392 - 2:17pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم افشین جان.
1- اولویت در فروش این ردیاب با کاربران قدیمی و قابل اعتماد بخصوص کسانی هست که ردیاب قبلی رو هم گرفته بودن و باهاش به نتایج خوبی هم رسیدن! قیمتش هم برای دارندگان ردیاب قبلی 1 میلیون و برای کاربران جدید 2 میلیون فعلا گذاشته شده. ولی چون از طرفی ردیاب قبلی هم قیمت پایینی داشت و سود چندانی نداشت و از طرفی طبق براورد من این ردیاب حداقل 5 برابر قبلی ارزش و کارایی داره ؛ این قیمت واقعا کف قیمت هست و فکر نمیکنم مدت زیادی روی این قیمت باقی بمونه. نتایجی که بدست خواهد اومد این مساله رو ثابت میکنه!
2- ردیاب FPL-35 در مجموع بسیار برتر از RayFinder هست! هم فرکانسهای دقیق تری داره و هم شکل موج کاملا دقیق و دیجیتالی و سیستم کنترل وزن دیجیتالی و فاین بسیار دقیق که میتونه با دقت صدم هرتز در فرکانس تغییر ایجاد کنه. تعداد فرکانسها و اهداف قابل ردیابی هم تقریبا 2 برابر هستن و برای طلا هم بطور ویژه کاملا بهینه شده و مود مگنومتر هم جهت اندازه گیری مغناطیس داره. اپراتوریش هم که فکر کنم همه قبول داشته باشن بسیار راحت تر هست!
سیستم فرکانسهای RayFinder و چندین ردیاب مشابه از نوع وی ال اف هست که شعاع زنی خوبی دارن اما عمق زنیشون کم هست و بدلیل بالا بودن فرکانس به ذرات و یونها هم بسیار حساس تر هستن و در مجموع میشه گفت خطای بالایی دارن و نقطه زنیشون هم دقیق نیست. حذف کننده مجزا هم به اون شکل جوابگو نیست و سیستم حذف کننده خیلی بهتره که داخلی باشه و در ردیاب FPL-35 این مساله بطور کامل پیاده شده.
رنج فرکانسهای وی ال اف هم دقت پایین تری دارن و هم رنج جوابدهیشون وسیع تره که امکان خطای تشابه فرکانس رو بیشتر میکنه و از طرف دیگه امواج وی ال اف هم در محیط بیشتر هستن و امکان تداخل فرکانسی و کار نکردن ردیاب در بعضی جاها بیشتر میشه. ولی در ردیاب ما از فرکانسهای بسیار پایین تری استفاده شده که اصلا وی ال اف هم نیستن و حساسیتشون به خود فلز بسیار بیشتر هست و عمق زنی بیشتری هم دارن و چون در محدوده بسیار کوچکی حول و حوش فرکانس اصلی فقط سنس امکانپذیر هست پس تشخیص خطای تشابه فرکانس در صورت وقوعش بسیار سادست.
3- هیچ نقطه زنی که بنده بشناسم از نظر عمق زنی تطابق کامل با این ردیاب نداره! چون واقعا روی عمق 20 متر هم با این ردیاب میشه حساب کرد. هیچ نقطه زنی هم این میزان عمق رو نمیزنه.
اما تا عمق 4 یا 5 متر اون هم برای اهداف بزرگ میشه روی فلزیابهایی نظیر لورنز و مینلب بخصوص جی پی ایکس 5000 حساب کرد. بعضی دستگاههای زمین شناسی نظیر اگزاماینر هم در صورت تسلط اپراتور به کارکردش برای اعماق بیشتر و البته اهداف بزرگ قابل استفاده هستن.
این در حالی هست که ما از هر دو نوع دستگاه مدارش رو هم حتی توی انجمن داریم که دوستان خودشون هم بتونن بسازن! توباکس ساشو اگر بدرستی و با دقت و حوصله ساخته بشه میتونه تا 5 متر واقعا جوابگو باشه. مدار زمین شناسی هم که توی انجمن هست ؛ به همین صورت میتونه قسمت اصلی کاری که اگزاماینر انجام میده رو انجام بده و در اساس تفاوتی در کارکردشون نیست.

دوشنبه 25 شهریور1392 - 2:33pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

hoshi نوشته است:
سلام

کانی جان همین ردیاب که تو دست شماست توش از 3 تا باطری استفاده شده که به هم سری شده اند.

سپاس هوشی عزیز. نمیدونستم. ولی خداییش دوام باطریش خیلی زیاد و عالیه. :)

دوشنبه 25 شهریور1392 - 2:34pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

مهندس جان مرسي از توضيح كاملتون
خدمت اين دوستمون هم عرض كنم كه بنظر بنده كساني كه با ردياب اول كار كردن و بهش تسلط پيدا كردن نيازي به نقطه زن ندارن(البته اگه داشته باشن كه خوبه)اين ردياب تا جاي كه من ديدم نحوه كار با اون با ردياب هاي ديگه فرق مي كنه و نياز به يه ريزه كاري هاي داره كه تو بخش مربوطه بهش پرداخت كرديم.در كل بنده از ردياب اول راضي هستم و مي تونم با دليل هم ثابت كنم پس ردياب دوم هم طبيعتا بايد فوق العاده باشه.بنده قصد تعريف و تمجيد از شخص يا چيزي رو ندارم و فقط اين رو گفتم تا دوستان بدونن گام اول براي موفقيت تمرين هستش بعدش ردياب يا هر وسيله اي ديگه اي.پس از دوستان مي خوام اگه ردياب اول رو دارن باهاش تمرين كنند تا براي كار حرفه اي با اين ردياب دومي حاضر باشن

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 25 شهریور1392 - 2:42pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خواهش میکنم افشین جان.
1- اولویت در فروش این ردیاب با کاربرات قدیمی و قابل اعتماد بخصوص کسانی هست که ردیاب قبلی رو هم گرفته بودن و باهاش به نتایج خوبی هم رسیدن! قیمتش هم برای دارندگان ردیاب قبلی 1 میلیون و برای کاربران جدید 2 میلیون فعلا گذاشته شده. ولی چون از طرفی ردیاب قبلی هم قیمت پایینی داشت و سود چندانی نداشت و از طرفی طبق براورد من این ردیاب حداقل 5 برابر قبلی ارزش و کارایی داره ؛ این قیمت واقعا کف قیمت هست و فکر نمیکنم مدت زیادی روی این قیمت باقی بمونه. نتایجی که بدست خواهد اومد این مساله رو ثابت میکنه!
2- ردیاب FPL-35 در مجموع بسیار برتر از RayFinder هست! هم فرکانسهای دقیق تری داره و هم شکل موج کاملا دقیق و دیجیتالی و سیستم کنترل وزن دیجیتالی و فاین بسیار دقیق که میتونه با دقت صدم هرتز در فرکانس تغییر ایجاد کنه. تعداد فرکانسها و اهداف قابل ردیابی هم تقریبا 2 برابر هستن و برای طلا هم بطور ویژه کاملا بهینه شده و مود مگنومتر هم جهت اندازه گیری مغناطیس داره. اپراتوریش هم که فکر کنم همه قبول داشته باشن بسیار راحت تر هست!
سیستم فرکانسهای RayFinder و چندین ردیاب مشابه از نوع وی ال اف هست که شعاع زنی خوبی دارن اما عمق زنیشون کم هست و بدلیل بالا بودن فرکانس به ذرات و یونها هم بسیار حساس تر هستن و در مجموع میشه گفت خطای بالایی دارن و نقطه زنیشون هم دقیق نیست. حذف کننده مجزا هم به اون شکل جوابگو نیست و سیستم حذف کننده خیلی بهتره که داخلی باشه و در ردیاب FPL-35 این مساله بطور کامل پیاده شده.
رنج فرکانسهای وی ال اف هم دقت پایین تری دارن و هم رنج جوابدهیشون وسیع تره که امکان خطای تشابه فرکانس رو بیشتر میکنه و از طرف دیگه امواج وی ال اف هم در محیط بیشتر هستن و امکان تداخل فرکانسی و کار نکردن ردیاب در بعضی جاها بیشتر میشه. ولی در ردیاب ما از فرکانسهای بسیار پایین تری استفاده شده که اصلا وی ال اف هم نیستن و حساسیتشون به خود فلز بسیار بیشتر هست و عمق زنی بیشتری هم دارن و چون در محدوده بسیار کوچکی حول و حوش فرکانس اصلی فقط سنس امکانپذیر هست پس تشخیص خطای تشابه فرکانس در صورت وقوعش بسیار سادست.
3- هیچ نقطه زنی که بنده بشناسم از نظر عمق زنی تطابق کامل با این ردیاب نداره! چون واقعا روی عمق 20 متر هم با این ردیاب میشه حساب کرد. هیچ نقطه زنی هم این میزان عمق رو نمیزنه.
اما تا عمق 4 یا 5 متر اون هم برای اهداف بزرگ میشه روی فلزیابهایی نظیر لورنز و مینلب بخصوص جی پی ایکس 5000 حساب کرد. بعضی دستگاههای زمین شناسی نظیر اگزاماینر هم در صورت تسلط اپراتور به کارکردش برای اعماق بیشتر و البته اهداف بزرگ قابل استفاده هستن.
این در حالی هست که ما از هر دو نوع دستگاه مدارش رو هم حتی توی انجمن داریم که دوستان خودشون هم بتونن بسازن! توباکس ساشو اگر بدرستی و با دقت و حوصله ساخته بشه میتونه تا 5 متر واقعا جوابگو باشه. مدار زمین شناسی هم که توی انجمن هست ؛ به همین صورت میتونه قسمت اصلی کاری که اگزاماینر انجام میده رو انجام بده و در اساس تفاوتی در کارکردشون نیست.

درود مهندس

خیلی لطف دارید. بنده از ردیاب 22 راضیم چه برسه به 35.
در 22 با اپراتوری میشه خیلی از خطاهارو تشخیص داد حالا در 35 که بسیاری از خطاها از بین رفته پس اپراتوریش هم بسیار آسان خواهد شد.
خیلی خوشحالم که از یه سیستم منحصر بفرد استفاده میشه که فکر نمیکنم ردیابهای دیگه اینو داشته باشند.

بنده به نقطه زنی ردیاب خیلی اعتقاد دارم و این منو از داشتن نقطه زن بی نیاز میکنه. :)

تفکیک میتونم 70 درصد بهش بدم که در 35 مطمئنا با رفع خطاها تا حدود زیاد بیشتر هم میشه. که من قویترین نقطه زن تفکیکشو در این حد نمیدونم.

عمق و شعاع بسیار عالی.

حذف خطا 90 درصد که بقیه ش به ذرات کمتر از یک گرم برمیگرده که با اپراتوری میشه تشخیص داد.

تخمین وزن که اصلا نمیخواستم ولی میگید تا 50 درصد میشه تخمین زد که هیچ دستگاهی نتونسته ادعاشو بکنه و بسیار عالیست.

دادن فرکانس دستی که بسیار ممنونم از گذاشتن چنین امکانی و این نهایت انعطاف پذیری رو میرسونه و احتیاج به ورژن جدید رو خیلی پایین میاره.

تا اینجا بسیار عالیست از نظر من.

ولی مود فاین و مگنومتر زیاد متوجه نشدم امیدوارم کمی بیشتر در موردش توضیح بدید. :)

دوشنبه 25 شهریور1392 - 2:50pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
[b]مهندس جان مرسي از توضيح كاملتون
خدمت اين دوستمون هم عرض كنم كه بنظر بنده كساني كه با ردياب اول كار كردن و بهش تسلط پيدا كردن نيازي به نقطه زن ندارن(البته اگه داشته باشن كه خوبه)اين ردياب تا جاي كه من ديدم نحوه كار با اون با ردياب هاي ديگه فرق مي كنه و نياز به يه ريزه كاري هاي داره كه تو بخش مربوطه بهش پرداخت كرديم.در كل بنده از ردياب اول راضي هستم و مي تونم با دليل هم ثابت كنم پس ردياب دوم هم طبيعتا بايد فوق العاده باشه.بنده قصد تعريف و تمجيد از شخص يا چيزي رو ندارم و فقط اين رو گفتم تا دوستان بدونن گام اول براي موفقيت تمرين هستش بعدش ردياب يا هر وسيله اي ديگه اي.پس از دوستان مي خوام اگه ردياب اول رو دارن باهاش تمرين كنند تا براي كار حرفه اي با اين ردياب دومي حاضر باشن
[/b]

کاملا درسته حمزه جان
منم همین عقیده رو دارم و به این حرف شما رسیده ام. :)

دوشنبه 25 شهریور1392 - 2:52pm
مدیر کل
مدیر کل

در مورد برتری ردیاب FPL-35 نسبت به FPL-22 فراموش کردم توضیح بدم!
خب در واقع ردیاب FPL-35 بر اساس همه تجاربی که در ردیابی و کاوشهای واقعی با ردیاب قبلی حاصل شد ؛ و با صرف حدود 3 ماه زمان بیشتر علاوه بر کاری که روی ردیاب قبلی انجام شده بود ساخته شده.
در این ردیاب ما تعداد فرکانسهای 2 برابر قبلی رو داریم. مثلا 5 فرکانس خوب برای طلا و 2 فرکانس برای نقره وجود داره. فرکانس فلزاتی مثل برنج ؛ روی و آلومینیوم هم در کنار فرکانس آب اضافه شده و در عین حال مود مگنومتر هم برای اندازه گیری مغناطیس افزوده شده.
مهمترین قسمتی که در این ردیاب اضافه شده بنظر من سیستم کنترل دیجیتالی وزن هدف هست که با اضافه کردن یک موج دیگر میتونه باعث بشه که اهداف سبک تر از وزن مشخص شده روی صفحه ال سی دی عملا قابل سنس و ردیابی نباشن! در واقع این یک سیستم بسیار موثر و کارا و دقیق برای حذف ذرات و حتی تخمین وزن هدف هست که نه تنها در ردیاب قبلی وجود نداشت ؛ بلکه به این صورت که وزن هدف قابل تخمین با دقت خوب باشه در هیچ ردیابی وجود نداره!
در این ردیاب علاوه بر اینکه دقت و ثبات فرکانسی 2 برابر ردیاب قبلی هست ؛ امکان فرکانس متغیر بصورت بسیار دقیق اضافه شده که هم این قابلیت رو فراهم میکنه که ما روی فرکانسهای ثابت خودمون تغییر جزئی از طریق ولوم فاین داشته باشیم و هم مود فرکانس ازاد که میشه فرکانس ارسالی رو با دقت زیاد تولید کرد و روی صفحه هم مشاهده کرد و عملا هر هدفی غیر این اهداف تعریف شده هم قابل ردیابی هست! از طرفی وجود ولوم فاین به تشخیص خطای تشابه فرکانسی هم کمک زیادی میکنه.
علاوه بر همه این امکانات اصلی که اضافه شدن ؛ روی تک تک مسائل جزئی تر هم کار شده. مثلا نور ال سی دی دارای دو حالت روز و شب هست. میله های آنتنی و دسته ها بر اساس تست های فراوان کمی اصلاح شدن تا بهتر جواب بدن. مجموعه این کارهای جزئی به افزایش دقت و برد و میزان عمق زنی هم منجر شده.
در مورد باطری هم از همون سیستم قبلی استفاده شده ولی مدار شارژ کمی بهینه شده تا عمر باطری حتی بیشتر هم باشه. درصد نمایش شارژ باطری روی صفحه هم کمی دقیق تر شده. میزان مصرف باطری هم افزایش محسوسی پیدا نکرده و کماکان با شارژ کامل میشه 30 ساعت از دستگاه استفاده کرد!

دوشنبه 25 شهریور1392 - 3:00pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

مهندس حميد يادش رفت اين شكلك رو بزاره

اينم از طرف جناب حميد عزيز= :D

دوشنبه 25 شهریور1392 - 3:11pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
ســـــــــــپاس فـــــــــــــــــــراوان

خسته نباشید مهندس حمید و مجتبی خان
ممنون از زحماتی که می کشید
ایشالله همیشه موفق باشید و پیروز

همه بچه های انجمن هم انشالله با دستگاه جدید به بار برسند
برای همه تون آرزوی موفقیت دارم

خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت

دوشنبه 25 شهریور1392 - 3:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 8 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure