ممنون جاوید و افشین عزیز.
جاوید جان من فکر میکنم علت شک شما درباره حذف خطاها بخصوص خطای ذرات ؛ مقایسه با ردیاب قبلی هست!
بنده خودم کاملا قبول دارم که با ردیاب قبلی اصلا نمیشد اکثر این خطاها رو بصورت مطمئن تشخیص داد. نکته مثبت اون ردیاب بیشتر دقت فرکانسی و روش خاص ارسال امواجش بود که در ردیاب جدید حتی بهتر هم شدن. اما در مورد حذف ذرات چون از یک روش دیجیتالی و کاملا متفاوت استفاده شده شما خواهید دید که حتی 100 کیلو فلز هم با این ردیاب کاملا قابل حذف هست! ذرات که دیگه جای خود دارن. در واقع باید خیلی مراقب باشین درجه وزن رو روی عدد خیلی بالایی نذارین چون مطمئن باشین براحتی میتونه یک هدف کاملا واقعی رو هم حذف بکنه!
اینکه بنده شرایط تست نداشتم خب نه اینجور هم نیست. لااقل در مورد اهداف جدید حتی زیر خاک خیلی چیزها رو توی این مدت خودم بررسی و تست کردم و اصلا فرمول محاسبه وزن تقریبی هدف رو شاید برای اولین بار در دنیا بر اساس دهها تست مختلف خودم موفق شدم بدست بیارم! ولی در مورد اهداف قدیمی بله شرایط تست نداشتم ولی آقا مجتبی این شرایط رو داشت و بنظر من خیلی خوب هم تونست این موضوعات رو بررسی کنه و بر اساس این تستها اصلاحات هر چند جزئی هم باز انجام شدن. علت طولانی شدن پروسه ساخت این ردیاب بخصوص یک ماه اخیر هم همین بررسی ها و تست ها بودن.
افشین جان بنده در مورد دستگاه سیریوس اطلاعات دقیقی ندارم و مقایسه این نقطه زنها هم در صلاحیت بنده نیست و باید اساتید مربوطه به طور دقیق تر نظر بدن که فکر میکنم چند جا در انجمن هم روی این مسائل بحث شده. بهرحال همونطور که شما فرمودین بحث عمق زنی این جور نقطه زنها روی 2 متر تا 5 متر دور میزنه و باز ارتباطی به حتی 10 متر هم پیدا نمیکنه چه برسه به عمق بیشتر! توباکس ساشو هم ساختش برای هر فرد حتی واردی چالش بر انگیز و مشکل هست و ما هم بلحاظ زمان زیاد و انرژی زیادی که ساختش لازم داره دیگه نمیتونیم این مدار رو برای فروش داشته باشیم. ولی در اینکه در صورت ساخت خوب میتونه واقعا 5 متر زیر خاک هم جوابگو باشه من شک ندارم و البته این موضوع چندین بار حتی روی فلزات جدید زیر خاک هم تست شد ولی قطعا میدونین که فلز قدیمی زیر خاک از عمق بیشتری هم توسط فلزیابها قابل سنس هست.
اگر نظر بنده رو بخواین درصورتیکه شما عمقهای بالایی مدنظرتون باشه مثلا در حد 10 متر یا بیشتر ؛ تقریبا هیچ نقطه زنی یارای کمک و تایید اون هدف رو برای شما ندارن ؛ در صورتیکه این عمق برای ردیاب براحتی امکان پذیره و در چنین شرایطی بنظر میاد جز تمرکز بر روی ردیاب و حذف خطاهای احتمالی و در نهایت تایید یا رد هدف توسط ردیاب چاره دیگری وجود نداشته باشه.