نویسنده |
پیغام |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام به همه مجتبی جان واقعا فیلما خیلی عالی شده و حل مشکل همه دوستان هستش. امیدوارم همیشه شما -حمید آقا - آقا مهدی و همه زحمتکشان انجمن سرافراز و موفق باشین. یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 22 خرداد1392 - 3:13pm |
|
|
reza
|
با سلام خدمت همه دوستان . در زمینه نمایش فایلهای آموزشی ردیاب مشکلی دارم امید است ما را راهنمایی نمایید . همه فایلها را میتوانم دانلود کنم اما اجرا نمیشوند . از چه برنامه ای برای اجرا استفاده میشود ؟. با تشکر
|
چهارشنبه 22 خرداد1392 - 5:41pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
رضا جان فیلمها به جهت اینکه باید فشرده میشدن تا راحت تر قابل دانلود باشن با فرمت MP4 تبدیل شدن. برای پخش این نوع فیلم شما باید کدک مخصوصش رو روی سیستمتون نصب داشته باشین. البته فکر میکنم روی اکثر سیستمها وجود داره. بهرحال با نرم افزار هایی مثل KM Player قابل پخش هست.
|
چهارشنبه 22 خرداد1392 - 6:11pm |
|
|
ali2000
کاربر فعال
|
سلام خدمت مهندس مجتبی ومهندسین زحمت کش در این مورد با تشکر بابت فیلم ردیاب خیلی خوب بود دستتان درد نکند همیشه موفق باشین .اقا مجتبی میدانم که خسته هستید به امید خدا سیستمهای بعدی به همین قشنگی وبا تنظیم فرکانس دقیق واز نظر سخت افزاری ونرم افزاری با حوصله وبا دقت زحمت انها را هم بکشیدبه امید حق تعالی.
|
چهارشنبه 22 خرداد1392 - 6:15pm |
|
|
saeedsaeed
|
دوستانی که ردیابو دارن اگه در مورد عمق زنی( مس ,طلا یا نقره رو تو چه عمقی زیر خاک زدن) تجربه ای دارن لطف کنن به ما هم بگن . ممنون دوستان
|
پنج شنبه 22 خرداد1392 - 12:54am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ali2000 نوشته است: سلام خدمت مهندس مجتبی ومهندسین زحمت کش در این مورد با تشکر بابت فیلم ردیاب خیلی خوب بود دستتان درد نکند همیشه موفق باشین .اقا مجتبی میدانم که خسته هستید به امید خدا سیستمهای بعدی به همین قشنگی وبا تنظیم فرکانس دقیق واز نظر سخت افزاری ونرم افزاری با حوصله وبا دقت زحمت انها را هم بکشیدبه امید حق تعالی. علی آقا خیلی ممنون از حسن نظر شما. خدمت شما عرض کنم از نظر دقت دستگاه بهیچ وجه نگران نباشین! ممکنه شکل ظاهری یا بعضی جزئیات در ساخت نهایی دستگاهها اندکی با هم فرق بکنن یا بر اساس نیاز تغییر داشته باشن ؛ اما از نظر نرم افزاری و دقت فرکانسها اگر هزاران دستگاه هم ساخته بشه عینا مثل هم خواهند بود! در واقع وقتی روی دقت دستگاه اینقدر تاکید میکنیم باید هم به همین صورت باشه. پس از این نظر خیالتون راحت باشه.
|
پنج شنبه 22 خرداد1392 - 2:14am |
|
|
SALAR
استادیار
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 1:55am پست: 227 محل اقامت: آذربایجان دیاری
|
دمت گرم مجتبی و حمید دادا ماشالا استادتون یه پا گوهره...از همه اونا جالبتر اینکه ماشالا پرنده های خوش آوازی دارید تو شمال ها .....چند تاشو بگیر واسم بفرست تا اینجا سرمست بشیم...قربان شما
الم یعلم بان الله یری
|
پنج شنبه 23 خرداد1392 - 3:35am |
|
|
only for you
کاربر حرفه ای
|
سلام بر همه دوستان میخواستم از مجتبی جون تشکر کنم بابت زحماتش دیدم هر چی بنویسم کم گفتم ولی یه مطلب خوندم تو اینترنت که بد نیست شما هم بخونید بی ارتباط به حال آقا مجتبی خودمون نیست
یه آدمایی هستن که هروقت ازشون بپرسی چطوری؟ میگن خوبم... وقتی میبینن یه گنجشک داره رو زمین دنبال غذا میگرده, راهشون رو کج میکنن از یه طرف دیگه میرن که اون نپره... اگه یخ ام بزنن , بازم باهات دست میدن ، حتی اگه سرما هم خورده باشی... همونایی که تا حالا رو صندلی اتوبوس ننشستند اونایی رو میگم که وقتی میدونن تو احتیاج داری " وام " خودشون رو که بعد از مدتها گرفتن به تو میدن... همونایی که تو یه خونه سی متری زندگی می کنند اما دلشون... آره اونایی که وقتی دعا میکنن انگار خودشون مشکل ندارن... اونایی که اول دعاشون از دیگران میگن تا آخر دعاشون... اونایی که با دلار و سکه و قیمت طلا کار ندارن آره دوستان آقا مجتبی هم یکی از همین آدمهاست
به امید سوسوی زرد
|
جمعه 24 خرداد1392 - 11:30am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
only for you نوشته است: سلام بر همه دوستان میخواستم از مجتبی جون تشکر کنم بابت زحماتش دیدم هر چی بنویسم کم گفتم ولی یه مطلب خوندم تو اینترنت که بد نیست شما هم بخونید بی ارتباط به حال آقا مجتبی خودمون نیست
یه آدمایی هستن که هروقت ازشون بپرسی چطوری؟ میگن خوبم... وقتی میبینن یه گنجشک داره رو زمین دنبال غذا میگرده, راهشون رو کج میکنن از یه طرف دیگه میرن که اون نپره... اگه یخ ام بزنن , بازم باهات دست میدن ، حتی اگه سرما هم خورده باشی... همونایی که تا حالا رو صندلی اتوبوس ننشستند اونایی رو میگم که وقتی میدونن تو احتیاج داری " وام " خودشون رو که بعد از مدتها گرفتن به تو میدن... همونایی که تو یه خونه سی متری زندگی می کنند اما دلشون... آره اونایی که وقتی دعا میکنن انگار خودشون مشکل ندارن... اونایی که اول دعاشون از دیگران میگن تا آخر دعاشون... اونایی که با دلار و سکه و قیمت طلا کار ندارن آره دوستان آقا مجتبی هم یکی از همین آدمهاست تو دنیا ادمهایی هستند که هرجوری باشند دیگران رو هم همانجوری میبینند شما هم یکی از همین ادمها هستید .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
جمعه 24 خرداد1392 - 2:05pm |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
مدتيه آقا آريا عزيز تو انجمن تشريف نميارن از دوستان كسي خبري از ايشان داره؟
|
یکشنبه 26 خرداد1392 - 1:16pm |
|
|
|