نویسنده |
پیغام |
مجتبی
مدیر کل
|
mehran1545 نوشته است: مدتيه آقا آريا عزيز تو انجمن تشريف نميارن از دوستان كسي خبري از ايشان داره؟ امروز عصر با اقا اریا صحبت کردم و ایشون گفتند کار داشتم و دسترسی به اینترنت نداشتم به احتمال زیاد سه روز دیگه میام کلی مطلب هم دارم که مینویسم .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
یکشنبه 26 خرداد1392 - 6:35pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
بنده هم از ايشون درخواست برادرانه كردم و قبول كردن كه بيان و گفتند كه درحال جمع آوردي يك سري اطلاعات و تجربيات در مورد ردياب انجمن هستن و اگر دسترسي به اينترنت فراهم شد و ايشون وقت داشتن حتماً ميان و مارو مستفيض خواهد كرد .. دوستان خوب تمرين كنيد تا وقتي استاد آريا مطالب رو گفتن شماها متوجه منظورايشون بشيد و مطالب براي رديابي شما گنگ نباشه .. موفق باشيد
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 26 خرداد1392 - 8:23pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
سلام ما که هرچی انجمن رو پاییدیم اثری از استاد اریا نشد داداش بی صبرانه منتظریم بیاد یه عذر خواهی سنگین بهشون بدهکاریم که داره رو شونمون سنگینی میکنه لامذهب
|
یکشنبه 26 خرداد1392 - 9:37pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
جای انسانهای خوب همیشه خالیه هر جا هستند موفق باشند با تمام وجود منتظریم اگر به ما منت بذارن
|
یکشنبه 26 خرداد1392 - 9:51pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
با سلام دوستان لطف کنن دیگه با اساتید ما درست صحبت کنن که خدای ناکرده دلگیر نشن
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
یکشنبه 26 خرداد1392 - 10:59pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
بنده دست همه اساتید رومیبوسم با کمال افتخار
|
یکشنبه 26 خرداد1392 - 11:19pm |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
با سلام در ادامه صحبت اقا شهریار عزیز باید بگم خواهش می کنم از دوستان چنان چه استاد اریا افتخار دادن و برگشتن کسی اموزشها و تجربیات ایشون رو زیر سوال نبره چون تمام مطالب و تجربیات که لطف می کنن به سادگی در اختیارتون می زارن نتیجه سالها کارکرد عملی و تمرینات طولانی به دست اوردند و این درست نیست کسی که تازه وارد این کارشده ازشون ایراد بگیره ایشون در زمینه اثار و علائم وردیابی و نقطه زنی واقعا یک استاد با تجربه هستند واین از معرفت و انسانیت والای ایشونه که تجربیات گرانبهای خودشونو که باید سالها کار می کردیم تا به ان برسیم رو راحت در اختیار ما می زارند تا سریع تر به اهداف خودمون برسیم من به شخصی چند سالی هست که به ایشون ارادت دارم امیدوارم که هر چه زودتر برگردن با ارزوی موفقیت برای همه کاربران
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
دوشنبه 27 خرداد1392 - 8:32am |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
منم با نظر بنيامين عزيز موافقم تجربه اين كار واقعا شوخي نيست يك شبه بدست نمياد
|
دوشنبه 27 خرداد1392 - 10:40pm |
|
|
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
با تشکر فروان از آقا مهندس مجتبی عزیز
دستگاه امروز به دستم رسید
روشن هم کردم کار کرد
مونده ایشالله تست ها
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
سه شنبه 28 خرداد1392 - 1:24pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مباركتون باشه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،