انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 10:35pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
حمزه جان از نظر دستگاه که این زمان برای تولید یا توقف یا تغییر امواج و فرکانسها در حد کسری از ثانیه هست!
اما از نظر اصول ردیابی و تجربیاتی که اساتید ردیابی دارن ؛ برای اهداف دور حدود 3 دقیقه فاصله زمانی توصیه میشه. در مورد اهداف خیلی نزدیک هم تفاوت خاصی نداره.

مرسی استاد

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

سه شنبه 22 مرداد1392 - 6:51pm

اقا مجتبی من عضو جدید سایتم از این سایت بسیار خوبتون هم متشکرم و میخاستم یک دستگاه از این نمونه که دارین صحبتش را میکنین بخرم لطفا منو تولیست قرار بدین و قیمتش رو هم بگین و این دومین پیامی که ارسال کردم لطفا جواب بدین خیلی ممنونم

سه شنبه 22 مرداد1392 - 11:08pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان در ادامه پروسه تکمیل این ردیاب جدید عرض کنم که بنده در نهایت موفق به پیاده سازی سیستم محاسبه و نمایش وزن تقریبی هدف روی این دستگاه شدم! وزن هدف بین 1 گرم تا 1 تن روی صفحه ال سی دی نمایش داده میشه. :D طبق تستهای زیادی که انجام دادم از 1 گرم تا 15 کیلو برای فلزات مختلف این نمایش وزن بصورت تقریبی درسته! البته دوستان باید توجه داشته باشن برای استفاده از این قابلیت تمرینات جدیدی لازمه و فوری نمیشه وزن هدف رو تخمین زد!
کلا استفاده از این ردیاب بواسطه قابلیتهای مختلفی که داره به نسبت ردیاب قبلی بسیار پیچیده تر هست. هر چند این دستگاه رو هم میشه دقیقا مثل قبلی تنظیم و استفاده کرد ؛ اما برای بهره مند شدن از همه قابلیتهای این ردیاب نیاز به تمرینات و تست های جدید وجود داره.

چهارشنبه 22 مرداد1392 - 2:02am
مدیر کل
مدیر کل

cxc1360 نوشته است:
اقا مجتبی من عضو جدید سایتم از این سایت بسیار خوبتون هم متشکرم و میخاستم یک دستگاه از این نمونه که دارین صحبتش را میکنین بخرم لطفا منو تولیست قرار بدین و قیمتش رو هم بگین و این دومین پیامی که ارسال کردم لطفا جواب بدین خیلی ممنونم

دوست من به انجمن خودتون خوش امدین .
درمورد قرار دادن شما تو لیست خرید اول باید مثل دیگران مبلغ 2 میلیون رو واریز کنین بعد میرین تونوبت و کلا یکماه دیگه میفرستم ضمنا بنده رو نباید تحت فشار بذارین و بگین طبق حرف شما یکماه شد , باید نمونه گیری کنم وتستت های زیادی دارم کلا سری اول یمقدار دیرتر اماده میشه .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

چهارشنبه 23 مرداد1392 - 5:09am
مدیر سایت
مدیر سایت

آقا مجتبی و مهندس حمید ، بنده که سری اول بودم برای خرید مدل 22 واقعاً دستگاه بنده عالی کار میکنه و اگر وضعیت مالیم خوب بود اصلاً مدل 22 رو هم نمیفروختم ، مخصوصاً باطریهای خیلی خوبی که داره ، امیدوارم مدل 35 هم باطریهای خوب و قوی داشته باشه چون با قابلیتهایی که داره امکان مصرف باطری بیشتر باید باشه و باطری قوی و قدرتمندی باید نیاز داشته باشه @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 23 مرداد1392 - 9:43am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان وقت همه بخیر
مهندس حمید و مهندس مجتبی عزیز ضمن تشکر از زحمات شما راستش میخواستم بدونم آیا میشه توی این سیستم یه امکانی برای محدود کردن عمق جستجو هم بزارین؟
مثل همین حذف ذرات .
مثلا بخوایم فقط تا عمق 2 متری رو کاوش کنه و...
یاعلی

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 23 مرداد1392 - 12:06pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همگی
حمید جان شما این ردیاب جدیدو چطوری و تو چه محیطی قراره تست کنید.امکانش هست تو یه جای باستانی و یه جای که مواد معدنی زیاد و ذرات هم داره تست کنید مخصوصا قسمت وزن هدف رو؟راستی اندازه ردیاب جدید چقدره از اولی بزرگتره؟

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 23 مرداد1392 - 2:35pm
مدیر کل
مدیر کل

بینا جان امکان تعیین دقیق عمق روی دستگاه ردیاب وجود نداره! ولی مثلا در مورد فرکانسهای طلا هر کدومش مخصوص یک عمقی هست اما باز هم حدودیه. با ولوم قدرت هم میشه به همون نسبت که شعاعزنی محدود میشه عمق زنی رو هم کم کرد. ولی بهرحال بطور دقیق قابل تعیین نیست. البته فکر نمیکنم مشکلی هم داشته باشه چون در نهایت هر هدفی رو که پیدا کنین باید عمق گیری رو انجام بدین.
حمزه جان امکان تست توی محیط باستانی رو که طبیعتا ندارم! اما مواد معدنی و ذرات و امواج مزاحم همه جا زیاده! سیستم این ردیاب طبق یک اصول علمی و تئوری کار میکنه و اگر قرار باشه مثلا توی محیط باستانی کار نکنه که کلا نمیشه! :D در هر صورت فاکتور قابل تغییری دیگه وجود نداره که بشه روش کار کرد. باقی کار دیگه تجربه اپراتور و نحوه آنتن زنیش هست. بخصوص برای مشخص کردن وزن بستگی داره چطور انتن بزنین. بهرحال محدوده وزن رو میشه براحتی متوجه شد.
در مورد اندازه دستگاه هم بدلیل وجود 4 ولوم که داره حداقل یک سایز بزرگتر و کمی سنگین تر خواهد بود که خب کاریش نمیشه کرد!
در خصوص مصرف باطری که مهدی جان فرمودن مشکلی نیست. در قسمتی مصرف باطری بیشتر شده و در قسمتی مصرف کمتر و در مجموع هیچ تفاوت محسوسی در مصرف باطری این دستگاه نسبت به نسخه قبلی نیست و تایم کاری این ردیاب با باطری فول شارژ همون 30 ساعته.

چهارشنبه 23 مرداد1392 - 3:51pm
مدیر سایت
مدیر سایت

مهندس در مورد باطريهاي خوب فكري كرديد ، اگر از همون باطريهايي كه به بنده داديد باشه كه فوق العادست

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 23 مرداد1392 - 3:59pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

حمید جان مرسی از توضیحات کاملت.

چهارشنبه 23 مرداد1392 - 4:09pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 27 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure