سلام دوستان
من امروز دستگاه رو درست کردم و تست های مختلف هم انجام دادم طلا , نقره , مس ,برنز ( برنج و مفرق) , ذغال , اهن و سرب رو تست کردم خیلی عالی جواب داد و نقطه کرد حتی داخل اتاق فقط اهن و برنج و مس رو داخل اتاق چند جا رونشان داد که ازجمله شیر گاز شهری که از برنجه و اتصالات گاز و انتنهایی که داشتم کلی داخل اتاق و اهن هم که خیلی زیاد داخل اتاق بود نشان میداد طلا رو داخل شیشه محکم هم بستم زیر الیاف فرش هم گذاشتم باز هم نفوذ کرد و نقطه کرد داخل گاو صندوق هم گذاشتم باز هم نفوذ کرد البته داخل گاوصندوق من طلا گذاشتم اونم فقط یک گرم رو زد اما دیگه نمیتونستم برم بیرون بزنم ببینم بردش چقدره برای یک گرم طلا , یعنی وقتی امواج از الیاف بگذره و داخل شیشه مربا در بسته عبور کنه یعنی نفوذ پذیری اون عالیه .
بزودی زیر فشار قوی هم میخوام برم تو بیابون تست کنم باز هم اعلام میکنم ببینم اونجا چیکار میکنه این ردیاب شگفت انگیز
یعنی وقتی امواج از الیاف بگذره و داخل شیشه مربا در بسته عبور کنه و از گاوصندوق هم بگذره یعنی نفوذ پذیری اون عالیه . حفره رو هم وقتی رفتم بیرون تست میکنم .
سایز این جعبه هم 8 سانتیمتر در 12.5 سانتیمتر در ارتفاع 4.6 سانتیمتر البته بدون ولوم و انتن جمعا با اینها 10 سانتیمتر میباشد
البته ببخشید نمیدونم سلیقه من یه مقدار خوب نیست تو شیک بودن دستگاه امیدوارم منو ببخشید من بیشتر رو کارایی دستگاه و دقت زیادش وقت میذارم . رنگ ال سی دی اون هم آبی هست نمیدونم چرا توی عکس رنگش اینطوری شده
این دستگاه رو میخواستم اول بند بذارم دور گردن دیدم باید دقیقا روی کمر بند قرار بگیره بهتر عمل میکنه و انتن ها هم باید رو به پایین باشه تا قدرتش بیشتر باشه , برای همین برای راحتی کار و از بندهای اضافی و بیمورد حذف کردم و دقیقا کنار جعبه بصورت ابتکاری دو تا بند کمری گذاشتم که کمربند خودتون رو میتونین داخل این دو بست قرار بدین تا این دستگاه هم محکم به بدنتون وصل میشه و هم بیخودی شلوغ نمیشه البته من برای اینکه داخل عکس این بند کمری دید داشته باشه برنگ سفید گذاشتم برای شما که میخوام بفرستم از رنگ مشکی استفاده میکنم حتی میتونین یه کمر بند اختصاصی هم براش تهیه کنین و همیشه راحت باشین بستگی به سلیقه شما داره .
این دستگاه دقیقا وسط شکمتون یعنی همون جایی که سگگ کمر بند هست جایگذاری میشه و خستگی شما رو کمتر هم میکنه به قول اقا حمید دیگه احتیاج به ماساژ گردن هم ندارین
ضمنا یکی از همین دستگاه رو برای استاد اریا هم میفرستم تا ایشون هم تست کنن بزودی