نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 23 مرداد1392 - 4:10pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم حمزه عزیز مهدی جان بله دیگه باطری همونه. البته با جعبه بزرگتر میشه از باطری قویتری استفاده کرد ولی وزن دستگاه هم باز سنگین تر میشه! حالا نظر دوستان هم مهمه و باید خودمون هم تست کنیم. اگر واقعا بیشتر از 30 ساعت بنظرتون نیاز هست با یک شارژ دستگاه کار بکنه و در عوض سنگین تر باشه خب میشه به آقا مجتبی پیشنهاد بدین که از همون نوع باطری ولی آمپر بالاترش رو استفاده کنن! ولی این مساله در کیفیت ردیابی بهیچ وجه تاثیر گذار نیست و نمایش درصد شارژ باطری هم در هر صورت دقیقا درست هست و فرقی نمیکنه.
|
چهارشنبه 23 مرداد1392 - 4:16pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
بنظر من هر چه قدر دستگاه سبکتر باشه بهتر هستش.مجتبی جان ولوم ها از چه نوعی هستن یعنی از چند کیلو استفاده شده؟میشه تفاوت های اصلی اون رو با ردیاب اول بگید؟
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 23 مرداد1392 - 4:45pm |
|
|
az56
کاربر فعال
|
سلام اساتيد ايا اين دستگاه با فركانس اب ميتونه تو عمق 10 متري اب پيدا كنه ؟
|
چهارشنبه 23 مرداد1392 - 4:52pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
حمزه جان مشخصات قطعات رو برا چی میخوای؟! تفاوت اصلی که سیستم کنترل وزن هدف با دقت خیلی خوب هست و بعلاوه امکان تغییر و تنظیم فرکانس هر فلز و البته مود فرکانس آزاد. علاوه بر این چند فرکانس اضافی هم برای اطمینان بیشتر در این دستگاه گنجانده شده. مثلا برای طلا الان 5 فرکانس داریم! تمرکز اصلی در این دستگاه روی حذف همه خطاهای رایج در ردیابی تا حد ممکن بوده. خدمت az56 عزیز هم عرض کنم هنوز روی آب آزمایشی نشده و این مساله رو به عهده اقا مجتبی گذاشتیم.
|
چهارشنبه 23 مرداد1392 - 6:18pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
حمید جان می خواستم بدونم ایا مثل ردیاب اول حساسیتش بالا هستش یا نه.بنظر من ردیاب اول خیلی زیاد حساس بودش و هرجای ذرات بود قیچی میشد
|
چهارشنبه 23 مرداد1392 - 6:28pm |
|
|
hadi-dindar
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 15 فروردین1392 - 2:59pm پست: 53 محل اقامت: azarbayjan
|
بیخیال حمزه جان حمزه جان میخان با یک عملیات ضربتی این ردیاب رو کپی کنن . میخان هکز میکرو رو هم بکشن بیرون با یک عملیات سریع ولی حمید جان من این ردیاب رو ندیدم از نزدیک کاری کنید که کسی کپی نتونه بکنه . حیفه .( کرچه قیمتش بالاست و دست مل هیچ وقت به این ردیاب ها نمیرسه ولی این ردیاب نباید هیچ موقع کپی بشه )
|
چهارشنبه 23 مرداد1392 - 6:37pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
hadi-dindar نوشته است: :D بیخیال حمزه جان حمزه جان میخان با یک عملیات ضربتی این ردیاب رو کپی کنن . میخان هکز میکرو رو هم بکشن بیرون با یک عملیات سریع ولی حمید جان من این ردیاب رو ندیدم از نزدیک کاری کنید که کسی کپی نتونه بکنه . حیفه .( کرچه قیمتش بالاست و دست مل هیچ وقت به این ردیاب ها نمیرسه ولی این ردیاب نباید هیچ موقع کپی بشه ) هادی جان قصد کپی برداری ندارم.این سوالم بخاطر ردیاب قبلی بود که حساسیتش بالا بود.با شما موافقم از استاد حمید می خوام ردیاب طوری طراحی بشه که قابلیت کپی برداری نداشته باشه و به هر نفر 1عدد داده بشه
|
چهارشنبه 23 مرداد1392 - 6:53pm |
|
|
berserk
|
سلام من یک پیشنهاد دارم و نمیدونم تا چه حد می تونه عملی بشه که تعیین عملی بودنش هم با اساتید عزیز هست. پیشنهادم اینه که اگه راهی هست که قابلیت های این دستگاه جدید رو با یک سری تغییرات روی دستگاه قبلی پیاده کرد (حداقل همین تعیین وزن هدف رو) عالی میشه. اینطوری میشه کسانی که دستگاه قبلی رو دارن دستگاه رو بفرستن و تغییرات روش انجام بشه و دوباره دستگاه براشون ارسال بشه. البته با دریافت مبلغی، مثلا 400 تا 500 هزار تومن (البته خودتون تصمیم گیرنده هستین) که برای شما هم صرفه داشته باشه و خریداران دستگاه قبلی هم با هزینه کمتری مهمترین قابلیت دستگاه دوم رو در اختیار می گیرن. اینطوری هم در زمان شما صرفه جویی میشه و هم به نفع دو طرف هست. ممنون میشم که به این مورد توجه داشته باشین و اگر راهی داشته باشه برای عملی کردنش، انجام بدین.
باید بچشد عذاب تنهایی را * مردی که ز عصر خود فراتر باشد
|
چهارشنبه 23 مرداد1392 - 9:34pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
berserk نوشته است: سلام من یک پیشنهاد دارم و نمیدونم تا چه حد می تونه عملی بشه که تعیین عملی بودنش هم با اساتید عزیز هست. پیشنهادم اینه که اگه راهی هست که قابلیت های این دستگاه جدید رو با یک سری تغییرات روی دستگاه قبلی پیاده کرد (حداقل همین تعیین وزن هدف رو) عالی میشه. اینطوری میشه کسانی که دستگاه قبلی رو دارن دستگاه رو بفرستن و تغییرات روش انجام بشه و دوباره دستگاه براشون ارسال بشه. البته با دریافت مبلغی، مثلا 400 تا 500 هزار تومن (البته خودتون تصمیم گیرنده هستین) که برای شما هم صرفه داشته باشه و خریداران دستگاه قبلی هم با هزینه کمتری مهمترین قابلیت دستگاه دوم رو در اختیار می گیرن. اینطوری هم در زمان شما صرفه جویی میشه و هم به نفع دو طرف هست. ممنون میشم که به این مورد توجه داشته باشین و اگر راهی داشته باشه برای عملی کردنش، انجام بدین. دوست من دستگاه قبلی غیر قابل کپی هست یعنی حتی منم نمیتونم بازش کنم و تغییراتی انجام بدم و کلا همه چی باید عوض بشه از مدار بگیر جعبه و تمام قطعات , کلا این یه دستگاه دیگه ایه اگه میشد انجام میدادم .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
چهارشنبه 23 مرداد1392 - 10:16pm |
|
|
|