انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 1:23am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 62 , 63 , 64 , 65 , 66 , 67 , 68 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: لرستان
amir92 نوشته است:
تبریک به اونهایی که دستگاه آب یاب دستشون رسید و امیدوارم که بتونن منابع آب زیر زمینی خوبی رو کشف کنن و مردم رو از تشنگی در بیارن :)) :D ;)
احسان جان بهت تبریک میگم برادر عزیز-ان شا اله که بتونی با یه ماشین مدل بالا بیایی ببینمت ولی شاسی بلند بگیر اومدی زیر ماشین نخوره به دست انداز و سرعت گیر هایی که برا روستامون زدن :)) :ymapplause: ^:)^ :ymparty:

چاکرتم امیر خان .خدایش دستگاه خوبیه .منکه دارم باهش حال میکنم .بابا ردیابی که چندسال پیش باهش کار کردم کجا ،ماشاا این دستگاه کجا .ایشاا دستگاه خودت هم هر چه زودتر بیاد حالشو ببری .
امیر خان منکه ماشین دارم اما به خاطر چاله چوله های جاده شما ایشاا.یه شاسی بلند هم میخرم .ایشاا شاسی بلندتو ببینم

دوشنبه 15 مهر1392 - 9:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
احسان نوشته است:
سلام دوستان عزیز ردیاب من هم رسید واقعا زیبا وخوشگل درست شده و از اقا مجتبی واقعا تشکر میکنم به خاطر این همه صبر و برد باری و جواب گوی به سوال های بنده .
یه ساعتی هست ردیابم رسیده رفتم داخل حیاط خونمون و چندتا تست انجام دادم که خدایش عالی بود و از فاصله 200متری قشنگ و بدون هیچ مشکلی النگو های که مخفی کرده بودن رو پیدا کرد و باعت شوکه شدن دایم و داداشم شد الان که الانه هم تو کارش موندن .دست مریزا مجتبی جان درود بر شما .
خدایش قیمت معنوی این دستگاه بالای 100میلیونه که شما لطف کردید با قیمت 2میلیون داری به بچه ها میدیش .
بازم مرسی

احسان جان داداش گلم مبارکت باشه @};- @};- @};- [/color]

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

دوشنبه 15 مهر1392 - 9:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
قربون تو عزیز برادر عکس خودش و بسته بندیشو تونستی برام خصوصی کن داداش احسان.
تو که تایید کنی دیگه عالیه-فردا قلا نوک ده لاس نزنه برو بیرون یه جا که مشکوکی بزن بینم چی جواب میده.

هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه

دوشنبه 15 مهر1392 - 9:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
امیر جان اجازه هست اینو واسه بچه ها معنی کنم

قلا نوک ده لاس نزنه

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

دوشنبه 15 مهر1392 - 9:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: لرستان
چاکرم اریانا جان و امیرخان .شما لطف دارید .
باشه امیر جان همین کارو میکنم و بهت خبر میدم
اریانا جان ترجمه نکنی خیته .

دوشنبه 15 مهر1392 - 10:14pm

واقعا خوشحالم برای دوستانی که این ردیاب فوق العاده رو دریافت نمودند .
امیدوارم بنده هم بتونم یه روزی این ردیاب فوق العاده رو به لطف دوستانمون دریافت کنم کاش این پست ها رو زودتر مطالعه می کردم فعلا که منتظر چی پی 5000 هستم که سفارش دادم و تا یه هفته دیگه میاد دستم تا ببینم چه گلی به سرمون میزنه .
ولی در کل این ردیاب رو هم ایشالله به کمک دوستان خواهم خرید ولی امیدوارم بتونم با جی پی 5000 اقلا یه چند تومانی کسب کنم تا بتونم با دست پر خرید کنم .

دوشنبه 15 مهر1392 - 10:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آریانای عزیز وبرار قربون تو
راز و رمز رو که به دیگران لو نمیدن. اینها کد داره که حتی ترجمه هم بشن نمیتونن معنی اصلی و بار معنایی رو برسونن. بیل هی خومو دونسوییم
""" لری را پاس بداریم"""

هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه

دوشنبه 15 مهر1392 - 10:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
ابن چی پی ایکس 5000 چند خریدی ؟ لوپ بزرگ همراشه یا نه؟

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

دوشنبه 15 مهر1392 - 10:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amir92 نوشته است:
راز و رمز رو که به دیگران لو نمیدن. اینها کد داره که حتی ترجمه هم بشن نمیتونن معنی اصلی و بار معنایی رو برسونن. بیل هی خومو دونسوییم
""" لری را پاس بداریم"""

با سلام
امیر جان اون زمان خوبی برای ردیابی نیست دم ایواره بهترمیشه این کارو کرد :D

دوشنبه 15 مهر1392 - 10:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تهم نوشته است:
amir92 نوشته است:
""" لری را پاس بداریم"""

با سلام
امیر جان اون زمان خوبی برای ردیابی نیست دم ایواره بهترمیشه این کارو کرد :D

سلام به تو برادر عزیز.
ایواره هر چی شیره این هان ده مین دریا وه قلقلی. فکر میکنی کسی نیست ولی با اون چشم های خمار میبیننت.
ملاکت یا هم که ایواره بیدارن .
ولی موقعی که من میگم هم زمین سرده هم هر کی بیدار باشه تو خماریه و تو جا و حوصله نداره چک کنه. ظهر هم که همه در حال خوردن و چرت هستن برمیگردی :)) :)) :))

دوشنبه 15 مهر1392 - 11:00pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 62 , 63 , 64 , 65 , 66 , 67 , 68 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 32 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure