bina نوشته است:
سلام دوستان وقت بخیر
شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) رو به همه تسلیت عرض میکنم.
مجتبی جان و آقا حمید عزیز واقعا کارتون عالی شده خداقوت میگم به همتون.
راستی آقا مجتبی آنتنها اونطور که توی عکس دیده میشه به سمت پایینه % آیا درست فهمیدم یا نه؟
ان شاا... از کی تحویلشون رو شروع میکنین؟
موفق باشین
ممنون ما هم تسلیت میگیم به همه دوستان مخصوصا به شما دوست عزیز
اره انتنها باید رو به پایین باشه مدلش اینه امواج به راحتی بره و خطاش خیلی کمتره اصلا سیستمش اینطوره دو تا انتن کوچک داره تقریبا 20 سانت
تحویلش که مشکلی نداره اتفاقا سریع هم ساخته میشه مثل توباکس نیست پدر ادمو دربیاره دوهفته روش باشیم و تنظیمات خاص هم نداره من دیشب دستگاه رو روشن کردم تا الان که ساعت یک و نیمه تازه باطریش شد 80 % بالای سی ساعت فکر کنم کار میکنه این مصرف باطری تا دلت بخواد پایینه میتونین با این یک هفته برین جنگل چادر بزنین هی کاوش کنین تمام نمیشه باطری
البته من یه سره روشن گذاشتم شما اگه مثلا یک ساعت کار کنین و هی خاموش کنین دو باره کار کنین کلی میتونین باهاش کار کنین
من که باز تو این هفته میخوام برم تهران برای خرید قطعات دوباره به تعداد زیاد اومدم یعی از شنبه هفته بعد شروع میکنم به ساخت این ردیاب یعنی هرموقع پول این دستگاه به حسابم واریز شد بعد از یک هفته یا زودتر تحویل میدم من موندم کارتن این رو چطوری تهیه کنم که دقیقا اندازه انتها ی دسته باشه یعنی طول 46 سانت عرض 13 سانت باشه که بشه زیاد هم تهیه کرد دوستان کسی در این مورد اطلاعی نداره در این سایز چی پیدا میشه یا کجا میشه تهیه کرد.