نویسنده |
پیغام |
tm 808
کاربر فعال
|
انشاا...
|
پنج شنبه 18 مهر1392 - 6:21pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
ظاهرا این روزا هوا خرابه بعضی از دوستان برا تست و کاوش بیرون نرفتن.هههههه
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
پنج شنبه 18 مهر1392 - 6:51pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
اره هوام خرابه ومنم نگرانه بچه ها.ايشالاكه موفق بشند
|
پنج شنبه 18 مهر1392 - 8:48pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
به به حاج احسان خیلی خوش اومدی من گفتم رفتی که رفتی اخه از وقتی ردیابو گرفتی تا به امروز خبری ازت نبود گفتم شاید زدی به قلب هدف و آره دیگه ..........میخاستم استعلامت کنم گفتم شایدم خدای نکرده ..............
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
پنج شنبه 18 مهر1392 - 9:05pm |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
سلام به همه دوستان عزیز 3 روز پیش گوشیم زنگ خورد نگاه کردم شماره استاد مجتبی بود که جای داداشم هستن همیشه راهنمام بودن و هستن با حرفای منطقیشون منو امید دادن و خیلی چیزا که املاشونو نمیتونم بنویسمازم ادرس خواشتن و گفتن که میخوان به قولشون عمل کنن ایشون قول داده بودن منو در اولویت تخفیف بزارن من یه دفه جا خوردم چون هیچ پولی واریز نکرده بودم گفتن نیازی به واریز پول نیست واین یه هدیه از طرف سایت فلز جو هستش خلاصه ادرس دادم و امروزم از پست بهم زنگ زدن که بسته اومده واستاز خوشحالی باور کنینبال در اوردم یه احساس غیر ققابل وصفی بهم دست داد النم که گرفتم دستم نیگاش میکنم هم قشنگ هست و همخوش تیپ خلاصهبیصبرانه منتظرم روز بشه تا بندازم گردنم و تمرینات فشرده رو شروع کنم من برای دومین بار کسی رو دیدم که به قولش وفا کرد که هردو تو این سایت بودن یکی آقا مهران و یکیم داداش مجتبی گل و این نشون میده انجمنمون از انسانای با مرام تشکیل شده از همه ممنونم مخصوصن آقا مجتبی که این همه لطف کردنانشالله همه داشته باشن و باهاش نتیجه بگیرن
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید
|
جمعه 18 مهر1392 - 1:05am |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
اساتید محترم خواهشناگه امکانشهست آموزش این دستگاهو از صفر برای ما تازه کارا شروع کنین ممنون مشیم
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید
|
جمعه 18 مهر1392 - 1:11am |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
sulduz نوشته است: مجتبی نوشته است: بینا جان تصمیم قبلی ما برای این ردیاب 5 میلیون بود که مشورتی که با اقا حمید داشتیم و همین مشکلات مادی که الان شما فرمودین به این نتیجه رسیدیم که دو میلیونش کنیم حداقل تهش برای ما هم یه چیزی بمونه دوست من الان مثلا برای شخص شما که ورژن یک رو دریافت کردین 500 هزار قبلا پرداخت کردین و از تخفیف ویژه برخوردار بودین و اکثر دوستان هم تخفیف دادم حالا بعضی ها دست و بالشون بازتر بود کامل دادند اما اکثرا ازم تخفیف گرفتند حالا درنظر بگیر قبلا هم به تمام کاربران توضیح دادم 20% که هزینه قطعه میگیره 30% هم سهم برنامه نویس و طراح و ساپورت فنی 10% هم کارگران ازجمله درست کردن جعبه سوراخکاری درست کردن انتنها بردن دستگاه به اداره پست و هزینه ناهار و شام حالا وجدانا دست منو که اینهمه وقت و انرژی و مخصوصا از نظر امنیتی چقدر میگیره کلاهتون رو قاضی کنین . این هزینه ها رو که گفتم اگر یک میلیون پرداخت میکردین دست منو مثلا 400 میگرفت حالا چه رصد به اینکه 500 هم بدین . الان هم برای این ورژن2 که کارش بمراتب سختر و وقتگیرتر میشه باز انگار قیمت همینه یعنی تقریبا 70 نفر از شما کاربران دریافت کردین ورژن یک رو و بازم میخواین یک میلیون بدین یعنی دستمزد بنده دوباره میشه 400 هزار . حالا برای کاربران جدید که ثبت نام میکنند و ورژن یک رو ندارند قیمت دومیلیونه که اونم تعدادشون خیلی کمه و اگر شما جای من بودین خداوکیلی به این قیمت میدادین دستگاهی رو که اینقدر عالی جواب میده . قیمت مشابه که چه عرض کنم دستگاه اشغال رو دارند میدن 17 میلیون اونم ریفاندر که فقط ردیابی میکنه حذف کننده هم نداره و یون 45 درجه رو فقط میزنه برای فلزات قدیم که اصلا هدف نمیزنه یا همین بیونیک ایکس 4 که چندروز پیش تحقیق کردند یکی از دوستان قیمتش شد 50 میلیون بعد جاهایی که این دستگاههای گران میزنند و هی خطا میگیرند دستگاه ما اصلا تحویلش نمیگیره اونم ورژن یک ما حالا ورژن 2 چیه خدا میدونه . تازه برای ورژن 2 باید برم دوباره خرید کنم حداقل باید 5 میلیون همرام باشه که کم دارم باید دوستان پیش خرید کنند تا جمع بشه بعد برم خرید قطعات . فعلا چند نفری پیش خرید کردند و فقط گفتند ما دوست داریم مانند ورژن یک از اولین نفرها باشیم با اینکه گفتم 40 روز دیگه اماده میشه هرچند سعی میکنم زودتر تمامش کنم . بهرحال از دوستان خواهشمندم حرف قیمت و اینچیزها و تخفیف رو هم نزنند که شرمنده اونها میشم برای استادان و مدیران قبلا تخفیف داده شده یعنی سهمیه همه اونها فقط یک بار بوده که استفاده کردند . ضمنا در هرسری به یک نفر از دوستانی که واجد شرایط تخفیف ویژه هستند داده میشه تا اینجا که هر سری به یک نفر بصورت تقریبا رایگان دادم البته باید برای من ثابت بشه که اون طرف واجد شرایط میباشد و از نظر فعالیت کاربری ایشون هم باید پستهای مفید و کاربردی زیاد زده باشند. [ مثلا برای سری پنجم که ورژن 2 میدم بازار اقای سلدوز که آذری هم هستند بعلت مشکلات مادی و مشکل جسمی که یکی از چشمهای ایشون بیمار میباشد و چون خیلی علاقمند به این کار هستند و به امید اینکه به باری برسند و درمان کنند خودشون رو با تخفیف ویژه بهشون تعلق گرفت ایشون میخواستند ورژن یک رو بگیرند گفتم صبر کن یکدفعه ورژن 2 رو بگیرین ایشون باهزار بدبختی این متنها رو مطالعه میکنند و خیلی خوشحالم که تونستم به ایشون امید به زندگی بدم و از دوستان عزیز که واردتر هستند خواهشمندم به این دوستانی که علاقمند هستند کمک کنند تا به نتیجه برسند . موفق باشید . آقا مجتبی بز شرمنده ام کردین دیگه اصلا"نمیدونم چجور تشکر کنم اینو الان خوندم و ازتون ممنون که این همهه لتف دارین موفق باشین انشاله
|
جمعه 18 مهر1392 - 1:22am |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
داداش مجتبی واقعن نمیدونم چی بگم هرجی سعیمیکنم جملهای در خورهشما نمیتونم جور کنم سوادم کمه املام هم بدتر فقط میگم موفقو موید باش
|
جمعه 18 مهر1392 - 1:27am |
|
|
tm 808
کاربر فعال
|
مور مور شدم ایولا مجتبی خان.... سولدوز جان موفق باشی ایشالا
|
جمعه 18 مهر1392 - 1:37am |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
جمعه 18 مهر1392 - 1:57am |
|
|
|