نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون آریا جان. بله صحبت شما کاملا درسته. دستگاه ارتفاعش باید در حدود شکم یا کمر باشه و آنتنهای تلسکوپی باید رو به زمین قرار بگیرن و نسبت به دستها در وضعیت وسط قرار داشته باشن. این مدلی هست که من تست کردم بهترین حالتش بوده و آقا مجتبی هم همین حالت رو تست کردن درست بوده. طول تسلکوپی ها هم عدد خاصی داره که تا اینجا 12 سانت طول کلش با احتساب قسمت داخل جعبه بهترین عدد در اومده. ایشالا تست های شما نتایج و جزئیات کار رو کامل تر بکنه. در حال حاضر بیشتر مساله تست برد و میزان شعاع زنی دستگاه مطرح هست به همراه توانایی حفره زنی که تست کردنش برای ما کمی مشکل بوده.
|
یکشنبه 25 فروردین1392 - 7:18pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام به همه دوستان عزیز یک سوال به ذهنم رسیده اینکه آیا با توجه به قرار گرفتن دستگاه مقابل شکم امواج سیستم ضرری به بدن نمیرسونه؟ ضمنا آقا حمید منظور از "ولی من به شما قول میدم دقت نقطه زنی و عمق گیری با این ردیاب در حد 20 سانت امکان پذیره!" 20 سانت آیا نزدیکی به نقطه مورد نظره ؟ و در واقع کم بودن درصد خطای نقطه زنی و عمق یابیه رو میرسونه؟ موفق باشین
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 25 فروردین1392 - 10:14pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
سلام بینا جان نه امواج دستگاه نه تنها هیچ ضرری برای انسان نداره بلکه اصلا حالت رادیویی هم نداره که بخواد توسط گیرنده های رادیویی دریافت بشه یا تداخلی ایجاد بکنه. این امواج از نوع خاصی هستن که فقط بر روی میله های آنتن و شیء مورد نظر تاثیر دارن. در مورد سوال شما هم متوجه نشدم یعنی 20 سانت خطای بدی هست یا چیز دیگه پرسیدین بهرحال منظور من این بود میزان خطا در نقطه زنی و همینطور عمق گیری اونم برای فلز کوچک و جدید برای من حداکثر 20 سانت بوده! حالا کسی ممکنه دقیق تر از این هم بتونه. طبیعتا برای فلز قدیمی کمی فرق میکنه. بهرحال بنظرم خطای 20 سانت اینور یا اونور یا کمتر و بیشتر برای یک ردیاب حالت ایده آل پیدا میکنه.
|
یکشنبه 25 فروردین1392 - 11:26pm |
|
|
Robin hood
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان تبریک صمیمانه ما را هم پذیرا باشید ، بسیار زیباست واقعاً دست مریضاد ...خسته نباشید
دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد
|
دوشنبه 26 فروردین1392 - 8:57am |
|
|
erfan
کاربر حرفه ای
|
تبريك به آقا حميد،آقا مجتبي و هر كسي كه در ساخت اين ردياب تلاش كرده. من چند روزي هست كه عضو شدم و تازه امروز تونستم تصوير ردياب جديدتون رو تو تايپيك پيداكنم ببينم.از نظر ظاهر كه شيك و تو چشم هست با اين تعريفي هم كه دوستان ميكنن حتما كارايي مفيدي هم داره.متآسفانه اصلا تو كار با LRL موفق نبودم البته همش با جفت آنتن خالي كار كردم . ولي اين دستگاه ژنراتور(اگه درست اسمش رو گفته باشم)مسلما در نتيجه گيري و حذف خطاها بسيار به اپراتور كمك ميكنه و صددر صد زمان فراگيري و قلق گيري رو با جفت آنتن بسيار كاهش ميده.فقط دو تا موضوع كه دوستان هركدوم راهنمايي كنن ممنون ميشم. 1.همونطور كه ميدونين هر فلزي كه داخل زمين مدفون باشه بر حسب"سابقه دفنش در زمين"و"مقدار عمقي كه در زمين دفنه"و"تركيب خاكي كه درون دفنه"فركانسي كه توليد ميكنه متفاوت خواهد بود.يعني طلايي با ابعاد10*10 كه 100ساله تو عمق2متري دفن شده با طلايي به همون سايز كه 400سال تو زمين تو همون 2متري دفنه متفاوت خواهد بود.در مثال قبل من فقط مدت دفن رو تغيير دادم حالا فرض كنيد سايز و عمق و جنس خاك هم تغيير كنه.منظورم اينه فركانسهاي بسيار متفاوتي براي طلاي مدفون تو خاك وجود داره اگر چه اين تغيير فركانس تو يك محدوده و رنج از فركانس ايجاد ميشه و ازون محدوده فركانسي كمتر يا بيشتر نميشه ولي باز اين تغييرات بسيار گوناگون خواهد بود وبه فركانس فلزات ديگه نزديك ميشه. سوال من اينه آيا تو ساخت ردياب جديد آقا مجتبي اين تغييرات محيطي كه منجر به تغيير فركانس فلز طلا ميشه مورد تفكر بوده؟و در طراحي مدارش چاره اي انديشيده شده؟ 2.دوستان و مديران انجمن تمهيدي فراهم كنن كه منتاژ و دريافت سفارش ردياب محدود به زمان نشه،مثلا امثال مثه من كه بايد چهار پنج ماه كار كنم تا بتونم مبلغ ردياب رو فراهم كنم اميد داشته باشم كه چند ماه ديگه بتونم سفارش بدم و اين ردياب رو داشته باشم.پس خواهش ميكنم از آقا مجتبي و آقا حميد و هركسي كه مسئول هست جوري برنامه ريزي و آينده نگري كنن كه امكان پذيرش سفارش تا چند ماه آينده وجود داشته باشه.
زحمات اقا مجتبي و آقا حميد و ديگران بسيار ستودنيه و مطمئنم اين رديابشون بسيار بهتر و كاراتر از بسياري از مدلهاي خارجي و دهن پركنه.
|
دوشنبه 26 فروردین1392 - 10:47am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
آقا عرفان شما هر وقتی که بتونی این انجمن در خدمت رسانی به شما دوستان محترم آمادگی کامل داشته درمورد سوال 1 شما باید مهندس حمید جواب رو بفرمایند .. موفق باشید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 26 فروردین1392 - 11:26am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
عرفان جان خیلی ممنون فرمایشات شما کاملا متین هست. خب اگر قرار باشه فرکانس فلز تا این حد متغیر باشه که البته کمی همینطور هم هست کلا کار ردیابی با ژنراتور هم خیلی سخت میشه. اپراتور که نمیتونه عین نمونه جنس مورد نظر رو در خاک همون منطقه و در همون عمق و به قول شما سالها! قرار بده تا معلوم بشه فرکانس دقیق تحت اون شرایط چیه. این کار اصلا عملی نیست. اینم که بعضیا یه تکه فلز جدید رو در عمق کم قرار میدن و تست میکنن کدوم فرکانس بهتره ؛ اینم هیچ فایده نداره و اسمشو نمیشه گذاشت تست میدانی! چون با واقعیت خیلی متفاوت هست. بنابراین من برای اینکه دردسر بیخودی در اپراتوری دستگاه نباشه فرکانسها رو کاملا ثابت در نظر گرفتم و دقتی در حد صدم هرتز داره که تحت شرایط مختلف آب و هوایی هیچ تغییری نمیکنه. شاید باورتون نشه دستگاه رو در دمای 10- درجه فریزر قرار دادم و حتی 1 صدم هرتز فرکانسش تغییر نکرد و کماکان بدرستی کار میکرد! اینو عرض کردم که گفته باشم ثبات فرکانسی خود دستگاه خیلی مهمه و بسیاری از دستگاهها این ثبات رو ندارن. یعنی خودشون فرکانسشون در شرایط مختلف عوض میشه و اپراتور با فاکتورهای متغیر بسیار بیشتری در مورد خطای ردیابی روبرو میشه. بهرحال اما در مورد این دستگاه نکته کلیدی اولا استفاده از فرکانسهای پایین هست که من خودم هر جور تست کردم و با هر نوع فلزی هم تست کردم چه روی خاک و چه زیر خاک این فرکانسها به نظر میان که بسیار ثابت هستن. یعنی رنج وسیعی براشون وجود نداره. در ثانی با این وجود و محض محکم کاری از دو فرکانس خیلی نزدیک به هم برای فلز استفاده میشه که قطعا باید هر دو فرکانس شیء رو بگیره اما عرض کردم محض احتیاط بوده که این ثابت بودن فرکانس اشکالی ایجاد نکنه. علاوه بر این من و آقا مجتبی و آقای آریا در 3 ناحیه کاملا مختلف ایران هستیم! و در عین حال نوع تستها و اپراتوریمون هم با هم فرق داره. تا الان که من و آقا مجتبی راضی بودیم از نتیجه کار. ایشالا هفته دیگه آقا اریا هم تست میکنن و ایشالا مشکلی نباشه. در مورد سفارش دادن هم مسئولیت بیشتر با اقا مجتبی هست. ایشالا این پروژه جزئیاتش هم کامل بشه دیگه مانعی نیست و میتونه در اختیار دوستان قرار بگیره. بخصوص که این نکته رو تاکید کنم هم من و هم آقا مجتبی نظرمون بر این هست تنوع دستگاهی نداشته باشیم! یعنی این ردیاب تنها ردیاب ما خواهد بود. بخصوص که تا اینجا مطمئنم چیزی بهتر و کاملتر از این نمیشه ساخت.
|
دوشنبه 26 فروردین1392 - 2:16pm |
|
|
erfan
کاربر حرفه ای
|
از توجه و توضيح شما متشكرم. واقعا هر كسي تو ساخت ردياب انقلابي بوجود بياره يه شاهكار كرده.تا قبل از اين اگه اگه پيشرفتي تو ساخت ردياب بوده هر چندين سال يك پله بوده. اميدوارم اين ردياب شما غوغا كنه.
|
دوشنبه 26 فروردین1392 - 6:13pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
دوشنبه 26 فروردین1392 - 8:32pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
تبریک میگم اقا مجتبی..امیدوارم که موفق باشید... یعنی مثل این ردیابهای قدیمی که مثلا 1 متر قبل تر از هدف قیچی میشدن نیست؟؟؟دقیقا روی هدف قیچی میکنه؟
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
دوشنبه 26 فروردین1392 - 8:46pm |
|
|
|