نویسنده |
پیغام |
ali7777
کاربر حرفه ای
|
ممنون ازاقامجتبي كه به بچه هايه فعالم لطف دارن وبهشون كمك ميكنندوبه من لطف كردسپاس ازشون ايشالابتونم جبرانه لطفشونوبكنم .بچه هاشمام فعاليت كنيدكه مشمول تخفيف ياكمك ياقرعه كشي بشين لطفاوباساكن بودن چيزي نميشه .شماهاتك تك ميتونيدبه نوعي بافعاليتتون گره يه همه يه بچه هايه انجمنوبازكنيد.ممنون بازم .علي جان مرسي چشم حتماايشالاكه جورميشه بخري بزني به گلد د د د د د د د ده24.
|
شنبه 4 آبان1392 - 10:23pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان بنده هم این سیستم هوشمند و فوق حرفه ای رو تحویل گرفتم و از زحمات برادران عزیزم مهندس برنامه ریز و طراح سیستم مهندس حمید عزیز و جناب مجتبی از بابت مونتاژ و طراح سخت افزار این سیستم سپاسگذارم ، امیدوارم دوستان محترم و کرابران گرامی با همت و رفتار شایسته و فعالیتهای مفید مورد توجه مدیران قرار بگیرن تا سفارش اونها به مدیران کل بشه تا مورد تخفیف قرار بگیرن ... موفق باشید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 6 آبان1392 - 1:45pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
مجتبی جان تاره فهمیدم اون روز که امده بودی خانه من گفتی حساب کن یک بنز تو قرعه کشی برنده شدی منظورت چیه واقعا دسگاهی حرفه درست کردین
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
یکشنبه 19 آبان1392 - 12:37pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
مجتبی جان اگه بخام امتیاز به دسگاهت بدم من یک 20 بزرگ بهش میدم واقعا دستت درد نکنه خیلی حرفه ای درست شده واقعأ ممنونم
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
یکشنبه 19 آبان1392 - 12:45pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
jafar نوشته است: مجتبی جان اگه بخام امتیاز به دسگاهت بدم من یک 20 بزرگ بهش میدم واقعا دستت درد نکنه خیلی حرفه ای درست شده واقعأ ممنونم مبارکت باشه دوست من ایشاالله موفق میشین
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
یکشنبه 19 آبان1392 - 9:57pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
آخه چرا اسم من در نیومد چرا هرچی سنگه زیر پای لنگه پول ندارم دل که دارم منم ردیاب میخوام منم نقطه زن میخوام آخه چرا اسم من در نیومد چرا هرچی سنگه زیر پای لنگه پول ندارم دل که دارم منم ردیاب میخوام منم نقطه زن میخوام آخه چرا اسم من در نیومد چرا هرچی سنگه زیر پای لنگه پول ندارم دل که دارم منم ردیاب میخوام منم نقطه زن میخوام آخه چرا اسم من در نیومد چرا هرچی سنگه زیر پای لنگه پول ندارم دل که دارم منم ردیاب میخوام منم نقطه زن میخوام آخه چرا اسم من در نیومد چرا هرچی سنگه زیر پای لنگه پول ندارم دل که دارم منم ردیاب میخوام منم نقطه زن میخوام آخه چرا اسم من در نیومد چرا هرچی سنگه زیر پای لنگه پول ندارم دل که دارم منم ردیاب میخوام منم نقطه زن میخوام آخه چرا اسم من در نیومد چرا هرچی سنگه زیر پای لنگه پول ندارم دل که دارم منم ردیاب میخوام منم نقطه زن میخوام آخه چرا اسم من در نیومد چرا هرچی سنگه زیر پای لنگه پول ندارم دل که دارم منم ردیاب میخوام منم نقطه زن میخوام آخه چرا اسم من در نیومد چرا هرچی سنگه زیر پای لنگه پول ندارم دل که دارم منم ردیاب میخوام منم نقطه زن میخوام
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
سه شنبه 5 آذر1392 - 3:13pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
|
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
سه شنبه 5 آذر1392 - 3:16pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان آرش جان این سایت چیه؟ میشه لطفا کمی توضیح بدی؟ یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 5 آذر1392 - 3:23pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
|
سايتى براى سايت هاى فيلترشده كافيه آدرس سايت رو تو موتورجستجوش وارد كنى و سرچ كنى
|
سه شنبه 5 آذر1392 - 5:02pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان ARASH05550 جان ممنون فقط لطفا در مورد نحوه کارش کمی توضیح بدین. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 7 آذر1392 - 9:14am |
|
|
|