haji نوشته است:
جناب اسدوف حالا جواب سوالتون رو گرفتید ؟؟
همون که گفته بودم استاد حمید کاری کردن حتی من مبتدی تونستم فلزیاب فلز جو رو بسازم و شما پرسیدن چرا بحث فلز جو رو اینجا میکنید منظورم همین رفتار زشت شما بود .باور کن ارزش هر دانشی به انتقالشه.نزدیک ۳۰۰تومن هزینه کردم دو هفته زمان برد به اعتماد شما تازه بعد ۲۱ صفحه تازه تازه شماتیکی واضح میذارید و معلوم نیست شماتیک تار و ناخوانای صفحه اول رو اساتید چیکار کردن.
بعد انگاری داوینچی هستین و نصف مدار رو نمیگید مثلا میگید با اضافه کردن فلان قطعه که اسمشو نمیگم قدرتش زیاد میشه ، یا قبل خرید میگم های ولتاژ چطوره منصرف میکنید بعد آخر سر پیشنهاد میدیم همون های ولتاژ بخر.
البته وقتی از دوستان دیگه پرسیدم همه گفتن نسازش مدار آشغالیه و خازن میسوزونه و چند نفر گفتن که اسدف داوینچیه نصف مدارو باید حدس بزنی چون نمیگه و از ده تا سوال اگه یکی رو جواب بده
در کل آدم ها برای بزرگ شدن(بالغ شدن، استاد شدن ) مراحل مختلفی رو طی میکنن
دوست عزیز من نمی دونم رفتارم کجا زشت بود. در ضمن اینجا کسی از هم بدهکار یا طلبکار نیست هر کسی تمایل داشت راهنمایی میکنه .چندین نفر از امثال شما رو راهنمایی کردم ساختند بهتره از اونها کمک بگیرید
در ضمن بنده مگه به شما پیشنهاد ساخت شوکر دادم که به اعتماد من 300 تومان خرج کردید و زمان روش گذاشتی:-?
و مورد اخر اینکه تمام راهنمایی و اموزش کامل بود حالا برای شما قابل درک نیست که دلیل نمیشه اموزش کامل نباشه.خودت میگی من کاملا مبتدی هستم پس برو یدونه شوکر کامل بخر اینقدر هزینه نکن. من شرایط شما رو دیدم گفتم بازاری بخری بهتره