درود به همه دوستان
متاسفانه بعضی از دوستان بودن که مورد حمله هکران قرار گرفته بودن و با من تماس گرفتن و مشکل حل شد
بعضی از دوستان هم میخواستن بدونن چطور از حمله هکران در عمان باشند
با اجازه اقا حمید و اقا مجتبی و بقیه دوستان من اموزش رو شروع میکنم
به سیستمی که شما از ان استفاده میکنید کلاینت گفته میشود
حمله به کلاینت ها به چند صورت هست
1. EXPLOIT
2. TROJAN
3. TELNET
4. NET CAT
5. PHISHING
6. FAKE MAIL
بطور خلاصه و مفید راجب همه این حملات توضیح میدم و اگر مشکلی داشتید بپرسید
1. اکسپلویت یک سری کد هستن که برای یک سیستم نوشته میشوند و سپس روی ایپی سیستم تزریق میشوند که باعث شیل گرفتن و باز شدن یک پورت روی سیستم قربانی میشوند
2. مبحث تروجان ها بسیار زیاد هست بخوام در مورد همه انها توضیح بدم خیلی زیاد میشه . خطرناک ترین انها تروجان هایی هستن که باعث شیل گرفت میشوند و یک یا چند پورت را برای هکر باز میکنند
3. تل نت دستوری هست که از طریق سی ام دی یا داس عمل میکند . با تل نت 2 نوع حمله میشود انجام داد . یک نوع حمله هست که بروی مودم شما انجام میشود و هکر میتواند از اکانت اینترنت شما استفاده کند . نوع دوم این هست که هکر میتواند سی ام دی شما رو ریموت کنترول کند و هر دستوری که بخواهد روی سیستم شما انجام دهد
4. در مورد نت کت دیگه توضیح نمیدم ان هم یک نرم افزار هست که همان کار تل نت را هم میتواند انجام دهد و چند کار دیگر که معروف هست به چاقوی همه کاره
5. فیشینگ یا فک پیج صفه هات تقلبی هستن که شما به انها ارجا میکنید و فک میکنید اینجا همان سایتی هست که شما امده اید و با وارد کردن مشخصات خود اطلاعات شما برای هکر ارسال میشود
6 . فیک میل هم ایمیل تقلبی هست که هکر ان ایمیل را با یک ایمیل دیگر جعل میکند و به شما ارسال میکند و سعی در فریب دادن شما و گرفتن اطلاعات شما دارد
----------------------------------------------------
روش مقابله :
مهمترین چیزی که شما باید رعایت کنید تا هک نشوید این هست که ای پی شما به دست هکر نیوفتد
روش هایی که هکران با ان ایپی شما رو میتوانند بگیرند :
ارسال فایل های اجرایی مشکوک
دادن لینک سایت یا هر لینک دیگری
دادن وبکم یا گرفتن وبکم
دریافت ایمیل از سوی شما
روش چک کردن پورت های باز سیستم :
مسیر
start/run/cmd/ok
دستور netstat -an
لیستنینگ ها پورت های باز سیستم شما هستن
در عکس زیر یک نمونه رو مشخص کردم
روش بستن پورت :
پورت های باز در قسمت پروسس تسک منیجر یک قایل دارند که با خاطمه دادن پروسس ان فایل پورت بسته میشود
قربون همه دوستای گلم برم اگه سوالی بود من در خدمتتونم