پول توپول به فلزجو خوش اومدی
راستش این سیستمهای کلیکی و امثال اینها رو من 10 سال پیش خیلی روشون کار کرده بودم و اخرش هم چیزی از توش در نیومد! در واقع این سایتها بیشتر حالت تبلیغات و در عین حال هرمی دارن و قطعا اگر کلاهبردار نباشن هر کدومشون تا یه حدی میتونن کار کنن و بعدش مجبور هستن سیستم رو تعطیل کنن!
این لینک شما هم با اینکه حالت تبلیغاتی بیشتر داشت ولی خب به اینترنت مرتبط هست و بد هم نیست بعضی دوستان اینجور سیستمها رو آشنایی پیدا کنن و بلکه پولی هم از توش در اومد ما که بخیل نیستیم!
ولی بازم عرض میکنم به کسب درامد از این سیستمها نباید زیاد دل ببندید. بهرحال روش های بهتری هم وجود داره.
مشکل اساسی دیگه در حال حاضر این هست که ما مشکل تحریمهای بانکی رو داریم که در گذشته تا این حد نبود و شما در نهایتش وقتی میخواین پول الکترونیک رو به ریال در بانک ایران تبدیل کنین به مشکلات اساسی میخورین و یا مجبورین به شخصی در داخل ایران بفروشین که هم مساله اعتمادش مطرحه و هم درصد کمیسیونی که کسر میشه.
سیستم پول الکترونیکی هم که این سایت کار میکنه باهاش پیپل و آلرت پی هست که اولی رو کلا اونوریا روی ایران تحریم کردن! دومیش هم بشرط وریفای شدن براحتی میشه استفاده کرد.