بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت همه دوستان عزیز و همه مدیران انجمن بنده از حضور همه عذر خواهی میکنم تاپیک فروشگاه قفل شد بخاطر اینکه بحث به بیراه کشیده شد، از همه کاربران محترم خواهش میکنم پست نزارن من میخوام چند چیز رو بیان کنم صرفا برای اطلاع عموم.
دوست عزیز Dustin جان من مخلص شما هستم قصد زیر سوال بردن جنبعالی رو ندارم، اتفاقا شما واقعا با انصاف هستین و تمام قیمت منصفانه و قیمت اصلی دپار هست و اینکه هزینه حملی که میگیرین کاملا منصفانه است واقعا منصفی دوست من بخدا قسم جدی میگم جون من با چشمای خودم دیدم دستگاه دپار رو خیلی بالاتر فروختن.دوستان من روی سخنم با هیچ کدوم از شما و فروشندگان نیست Dustin جان مخصوصا به شخص شما،شما فروشنده نیستی به همه دوستان کمک میکنی تا دستگاه بیارن بسیار ثواب میکنی برادر خدا قوت
اماچند نکته شرکت دپار هست و واقعا من رو متعجب میکنه و بفکر فرو میبره، این لیست قیمتی هست که شما تو فروشگاه گذاشتین ببخشید اما من پست شمارو از صفحه ۱۹۱ فروشگاه کپی کردم اینجا گذاشتم
سلام بر دوستان فلزجو
کسی میتونه یک پیش فاکتور از دستگاه 5000 یا 4500 از محصولات مین لب که از شرکت اصلی یا نمایندگی گرفته
اینجا بذاره برای دوستان تا دوستان بدونند قیمت اصلی چنده؟
مثلا یک پیش فاکتور استرالیایی بذارید و یک پیش فاکتور آسیایی
ولی اگر کسی نتونست بیاره یا همون قیمت مد نظر من را آورد لطفا دیگه قیمت های بالا را رو دستگاه ها نذارید و اصل و غیر اصل
هم نکنید
قیمت جی پی 4500 در نمایندگی دبی فقط 2000 دلاره و بس تکرار میکنم 2000 دلار
قیمت جی پی 4800 در نمایندگی دبی فقط 2248 دلاره و بس تکرار میکنم 2248 دلار
قیمت جی پی 5000 در نمایندگی دبی فقط 2250 دلاره و بس تکرار میکنم 2250 دلار
البته هر کسی اختیار مالش را داره من منتظر پیش فاکتور هستم
ولی بعدش هر کسی خواست تا به نامش پیش فاکتور بگیرم و بذارم تو سایت
موفق باشید
نکته اول در مورد gpx 4500 هست که دیگه سالهاست تولید نمیشه در هیچ سایت و نمایندگی اروپا و امریکا تو لیست محصولاتش اسم gpx 4500 دیده نمیشه و فقط در نمایندگی دپار وجود داره.
نکته بعدی اینه در تمامی سایت و فروشگاه های خارجی قیمت gpx4800 و gpx5000 نزدیک به ۱۲۰۰ دلار اختلاف داره اما تو لیست قیمت شرکت دپار اختلاف قیمت فقط ۲ دلار هست یعنی نزدیک به ۷ هزار تومن و این اختلاف اصلا معقولانه نیست چطور میتونه اختلاف فقط ۲ دلار باشه!!!!!
در مورد gpx5000 هم دیگه اصلا قصد نظر دادن ندارم هر حرفی بزنم دوباره خدایی ناکرده بحث پیش میادپس همین جا قیچی میکنم
Dustin جان باز هم تاکید میکنم من شمارو مقصر نمیدونم دوست من شما کاملا منصف هستی و من این رو به صراحت عرض میکنم، چون دستگاهی که تو ایران به دوستان تحویل میدی با همون قیمت دوبی به دوستان عرضه میکنی و کرایه هم کاملا منصفانه هست
اما این ۲ نکته واقعا یچیزی هست که نه تنها من بلکه همه رو در مورد اصل و اورجینال بودن محصولات مینلب در شرکت دپار دوبی روبه فکر فرو میبره
از همگی عذر خواهی میکنم اگر حرفی زدم که باعث رنجش کسی شد عذر خواهی میکنم به بزرگواری ببخشید و در اخر از اقا مجتبی خواهش میکنم که فروشگاه رو از قفل در بیاره تا کاربران فعالیت داشته باشن