دوستان عزیز لازم دونستم جهت اطلاع شما متن دو ایمیل به نوعی تهدید آمیز که ظاهرا توسط اقای عبدالهی برای من ارسال شده در اختیار شما بذاریم!
ایمیل اول:
------------------------
مطالب لینک زیر هر چه زودتر پاک شود از سایتتون
هشدار اول
در صورت پاک نشدن از مراحل قانونی اقدام خواهد شد.
viewtopic.php?f=21&t=2000
یا علی-----------------------
ایمیل دوم:
-----------------------
انا لله و انا اليه راجعون
مطالب لینک زیر هر چه زودتر پاک شود از سایتتون
هشدار دوم
در صورت پاک نشدن از مراحل قانونی اقدام خواهد شد
viewtopic.php?f=21&t=2000
یاعلی-----------------------
نام فرستنده ایمیلها "Mhammad Abdollahi" هست و همونطور که ملاحظه میکنین بصورت اخطار و هشدار و حتی تهدید به شکل "انا لله و انا اليه راجعون" درخواست حذف این تاپیک رو کردن!
در پاسخ به ایشون باید عرض کنم من که اصلا شما رو نمیشناسم. ولی بهرحال اگر امثال شما فروشنده ها جای دیگه دسته گلی به آب میدین و کاربران این انجمن پر رونق هم بالاخره در موردش مطلبی مینویسن دیگه مقصر ما نیستیم! مطلب این تاپیک هم قدیمی هست و شما میتونستین خیلی زودتر از اینها تشریف بیارین و همینجا از خودتون دفاع کنین. اما اگر این کار رو نمیکنین و در عوض ایمیل تهدید آمیز برای ما میفرستین مشخص میشه که دوستان نظراتشون درست بوده و شما توان دفاع و پاسخگویی نداشتین که اینجور به تهدید روی آوردین!
خدمت دوستان عرض کنم کلا چندین فروشنده بخصوص از بخش آذربایجان هستن که با انجمن ما مشکل اساسی دارن و طبق اطلاعات موثق بنده چند تا از این فروشندگان با هم در ارتباط هستن و به نوعی به کمک هم در حال دسیسه چینی برای انجمن فلزجو هستن. مطالبی که بخصوص تحت عنوان کذب شکایت بابت ردیاب 35 میبینید مطلقا واقعیت نداره. همونطور که با چند تن از اینها در سایر انجمنها بدون اینکه متوجه بشن من کی هستم تماس گرفتم و برای من ثابت شده اکثرشون اصلا ردیاب 35 رو ندارن! بلکه این بهانه ای هست که ریشه انجمن فلزجو رو بزنن. وانگهی کسی که خودش دهها دستگاه میفروشه که اصلا بدلیل نبود فیدبک واضح از سمت خریداران مشخص نیست توی امر فروشندگی چه جایگاه مقبولی برای بقیه داره ؛ چطور میتونه بخودش اجازه بده به یک دستگاه قدیمی انجمن ما که تازه دیگه فروش هم نمیره اینقدر گیر بده؟ یعنی اینقدر دیگران رو احمق فرض میکنن که با تکرار این مساله سعی دارن به همه ثابت کنن یک خریدار ناراضی ردیاب 35 هستن که حالا اینور اونور اینجور تهدید هم میکنن؟!