درود بر تمامی دوستان عزیز
خوشبختانه در اینجا تمامی موارد گفته شده در مورد دستگاه زمین شناسی گفته شده است و نیاز به توضیح اضافه دیگری نیست.
تشکر میکنم از تمامی دوستان که در ساخت این سیستم تلاش کردن.
در اینجا چند مورد هست که برای تکمیل و تجربه شخصی من در ساخت این دستگاه بوده :
۱-حتما قطعات خود را قبل از نصب اندازه گیری و تست کنید
۲- مقاومت ها و خازن های خود را بعد از خرید در صورت امکان آنها را اندازه گیری کنید
قطعات خود را از مراکز معتبر تهیه کنید چون ای سی ها مخصوصا اپ آمپ ها بسیار قطعه تقلبی و خراب در بازار موجود است .
(من به شخصه ۱۰ عدد tl071 «اس ام دی و دیپ » خرید کردم که تماما خراب بودن .–
۳-در صورت امکان اس سی های اپ آمپ مدار را پیش از نصب تست کنید و از عملکرد آن مطمئن شوید (در این خصوص میتوان از مدارات موجود در اینترنت یا تستر های آماده برای این کار استفاده کرد )
همیشه از قطعات با کیفیت استفاده کنید .
۴-اصلا سیم های داخلی مدار مخصوصا سیستم های مربوط به پراپ ها را در کنار هم بست و یا چسب نزنید (تجربه شخصی بنده با اینکه سیم ها شیلد بودن نوسان و پرش اعداد بسیار زیاد بود )
۵-از فایل هگز ۴۱۱ استفاده کنید ،
۶-حتما لازم است که خروجی فرکانس مدار را چک کنید که باید ۱۳۷ هرتز باشد (میتوان از طریق مولتی متر های که قابلیت اندازه گیری فرکانس را دارند یا اسیلوسکوپ یا توسط برنامه های که در اینترنت برای برد های اردوینو نوشته شده فرکانس را اندازه گیری کرد و در سریال مانیتور مشاهده نمود ××××خروجی مدار زمین شناسی تقریبا ۸ ولت است که ممکن است در صورت اندازه گیری توسط اردوینو به ای سی اردوینو لطمه بزند در این خصوص یک تقسیم کننده مقاومتی قبل از اردوینو باید قرار داد .
موفق باشید