بهرام نوشته است:
نه اصلا موضوع این نیست.شما یکم دقت کنی میبینی این دوست عزیزمون فقط داره تبلیغ میکنه حالا شاید من بد برداشت کردم بر حال ایشون میگه این وبخرم اونو بخرم واسه همین منم گفتم بخر خبرشو بده به ما
بعدشم شما مگه خودت سیستم fpi درست نکردی پس علت دلسرد شدنتون چیه.همین دوست گلمون اقای اکبری اومد تایپیک گری رو راه انداخت چندتا عکس گذاشت وتبلیغ کرد الانم این تایپیک به اشتراک از موضوع گری با همون تبلیغ .من نمیفهمم چرا دوستان توجه نمیکنن تا وقتی که fpi مهندس نبود ازاین خبرا هم نبود یکدفعه نزدیک به 20 30 نفر ثبت نام کردن
بعضیاشون که خب دنبال همون چیزی هستن که من وشما هستیم ولی بعضیای دیگه
بازم اگه خوب دقت کنی میبنی که همه دوستان فعالیتشون الان کجا متمرکز شده وهمه رازی هستن چرا اقای ارجمند از این قاعده.....
بازم میگم من هدفم خدایی نکرده اون چیزی نیست که شما فکر کردی برادر ولی اگه به هر نحوی من در مورد اقای ارجمند اشتباه فکر کردم صمیمانه از ایشون عذر خواهی میکنم
بهرام جان همین حسن نیت و تواضع بچه های گل انجمنه که من و خیلی هارو گرفتار و نمک گیر این انجمن کرده
بله درسته سیستم فلزیا پالسی انجمن که مهندس حمید عزیز طراحی کردن برای کار فلزیابی درحد ایده آله و هیچ مدار فلزیابی در مقابلش حرفی برای گفتن نداره.به هیچ وجه هم نه من و نه هیچکدوم از دوستانی که fpi رو ساختن نه دلسرد شدن نه پشیمون.اینو به همه کسانی که دارن این پست رو میخونن اطمینان میدم
اما عزیزمن ، هر چیزی و مداری کاربری خاص خودش رو داره ، به هیچ عنوان نمیشه در صنایع رباتیک از مدار مهندس حمید عزیز استفاده کرد ، ماشالا اینقدر قدرتمنده فقط به درد دفینه یابی میخوره
راجع به تاپیک مدار گری هم که فرمودین ، آخرین پست اون تاپیک مربوط به بنده هست ، که همه چیز رو سعی کردم روشن کنم و فک کنم واقعا هم شده
در آخر از تمامی کسانی که فکر میکنن میتونن با گذاشتن یه شماتیک از یه مدار معلوم الحال ، سنگی در سر راه پیشرفت مدار قدرتمند fpi بندازن ، عاجزانه تقاضا دارم : Shut Up Please
پاینده باشید