بله دیو سپید جان از انگلستان.ببخشید
متوجه نشدم منظورتون از اینکه قاچاق نیست یعنی چی؟؟در سایر کشورها که قاچاق نیست و فقط در ایران قاچاق هست و نمیشه از طریق گمرک وارد کرد.
اما داداش سیستم این چه حرفیه که شما میزنید؟یعنی چی که تویوتایی که وارد ایران میشه با تویوتای عربستانی فرق میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کی این حرفو بهتون زده؟؟؟؟؟همون تویوتایی که مردم در دبی استفاده میکنن شما از همون نمایندگی تویوتا در دبی با همون قمیتی که عربها میخرن خرید میکنید و وارد میکنید و با هزینه گمرکی وحشتناکی که بهش تعلق میگیره قیمتش در کشور ما بالا میره همین.یعنی شما فک میکنید خریداران ایرانی که الان میرن دبی ماشین تویوتا یا کیا میخرن میرن میگن اقا تویوتا سفارش ایران چنده؟؟؟؟!!!!!!!.
.هیچ درجه بندی در قطعات نداره داداش من..فقط در اپشن ها و ظرفیت موتور خودروها فرق میکنن که اونم قیمتاشون بالاتر میره و عربستانی و ایرانی نداره...این حرف رو جایی دیگه نزنید.
در ضمن اصلا نگران نباشین..برخی فروشندگان ایرانی عزیز زحمت میکشن و میرن در دبی ماشینای دست دوم سال نو و یک سال قبل از اون رو از عربها با قیمت پایین و بدون رنگ میخرن و بعد میبرن نمایندگی و چهار چرخ و صفر میکنن،کیلومتر و صفر میکنن، و شستشو شده و پلاستکی کشیده تحویل میگیرن و وارد ایران میکنن به عنوان ماشین صفر و به ملت میفروشن تا سود بالایی کنن..پس اصلا نگران نباشین شما همون ماشینای عربها رو سوار میشین
مقایسه خودرو و فلزیاب اصلا درست نیست اما باید بدونید مثلا ماشینی مثل کادیلاک srx بیشترین مشتریانش در کانادا و امریکا هستن و دوس دارن همچین ماشینی رو ولی در اسیا نه علاقه مند بهش زیاد نیست...بنابراین چنین شرکتی اگر بخواد در سایر کشورها بفروشه با این فاکتورها قطعا قیمت رو کاهش میده.
اون که گفتید نمیشه یه کشوری محصولی رو در کشور خودش بفروشه 80000 هزار و بخواد به خارج از کشور خودش بفروشه 40000 هزار و این ممکن نیست...اتفاقا کاملا ممکن و مرسوم هم هست البته نه با این تفاوت فاحشی که شما گفتین
نمونه بارز اون پراید خودمون..در بازار ایران 20 میلیون ولی صادر میشه 40 هزرا تا به عراق دونه ای5 میلیون...فک میکنین به ضرر سایپاست؟؟؟!!!!!!!! نه خیر قیمت تمام شده بسیار پایین تر از اونی هست که من و شما فک میکنیم.ثانیا با این همه ماشینای خارجی در عراق ماشینی مثل پراید فقط با کاهش قیمت میتونه رقابت کنه.
من نمیدونم این همه راه پرسیدن قیمت هست چرا دوستان هی تو سایتها چرخ میزنن.همین سایت دپار ترکیه مدتها میگذره و اپدیت نمیشه..پارسال قیمت فلان دستگاه تو سایت 3000 دلار بود و وقتی زنگ میزدی میگفت2200!!!.داداش شما یه زحمت بکش همین الان زنگ بزن نمایندگی مینلب در دبی بگو اقا قیمت جی پی 7000 چنده؟خلاص..چرا خودتون و اذیت میکنید؟
داداش بنده نگفتم به کشور پولدار گرون میفروشن وبه فقیر ارزون بلکه منظورم این بود یکی از فاکتورهای فروش بیشتر و سود مینلب در خاورمیانه کاهش قیمت هست...بلکه این یک اصل در تجارت هست..وقتی الان از ایران به دبی زعفران صادر بکنی سودت خیلی پایین تره تا زمانی که زعفران رو مستقیم به انگلیس صادر کنی چون در انگلیس پوند به شما تحویل میدن و سود بیشتری میکنی..این طبیعیه عزیزم چرا اونجوری تفسیر میکنی
یا الان بنزین بفروش به اماراتی ها لیتری 1000 تومن سود داره ولی بفروش به کویت لیتری 2000 هزار سود میکنی..چون بنزین تو امارات لیتری 2200 هست تقریبا اما تو کویت به پول خودمون 3000 تومن تقریبا..
چرا از من میپرسین چرا مینلب قیمتا رو تو سایتش نزاشته؟مگه من مدیر شرکت مینلب هستم؟؟
در ثانی نزاشتن قیمت دلیل نمیشه همینجوری بگیم ریگی تو کفششون هست...مگه سایت شرکت گرت قیمت ها رو در سایت میزاره؟؟؟!!!