با سلام خدمت دوستان عزیز
خدمت دوستان باید عرض کنم که بنده خودم از نزدیک با این دستگاه کار کردم قبل از اینکه بخواهیم بریم سر نقطه هدف و منو و مشخصات و غیره همه به نام سونی بود
اگر در اینترنت سرنخی نداره دلیل عدم وجود همچین دستگاهی نیست البته با توجه به اینکه آرتین جان گشته بود یک وبلاگ دیده بود که فقط دستگاه را معرفی کرده بود
به احتمال زیاد از محصولات شرکت ksx باشه البته در مورد این شرکت حرف های خوبی نمیزنند شما یه آدرس به شماره این شرکت که رو همه در و دیوار ها است پیامک کنید یه کاتالوگ 150 صفحه ای براتون میفرسته که همه چی توش هست
به احتمال زیاد این وسیله به قول حمید جون اصلا فلزیاب نیست به نظر من یک دستگاه اسکن پیشرفته زمین است
البته یه چیز دیگه که یادم میاد ظاهرا طرف از نرم افزار اصلی دستگاه استفاده نمیکرد و احتمالا با پرتئوس یه برنامه نوشته بودند و از این برنامه استفاده میکرد
حتی یادم میاد که برنامه یه چیز مثل رادار نظامی تو صفحه اش باز بود
دوستان حق دارند اسکن به این واضحی را قبول نکنند من خودم حدود 3 ساعت با عینک سه بعدی به این تصویر نگاه کرده ام حتی میتونم دقیقا کوزه را ببینم
عکس های دیگه هم از این دو کوزه و جاهای دیگه که اسکن کردیم را دارم ولی فعلا مسافرت هستم و به اطلاعاتم دسترسی ندارم وقتی برگشتم میذارم رو سایت البته برای بعضی دوستان خصوصی فرستادم
به نظر خودم هم این دستگاه متعلق به شرکت سونی نباشه احتمالا تقلب زده باشند و به نام سونی بیرون داده باشند ولی چیزی که مهمه اینه که این دستگاه یک اسکنر فوق پیشرفته است
نه لوپ داشت نه بوق میزد و اصل کارش هم با کامپیوتربود البته یه مودم خاص هم داشت اگر اشتباه نکنم طرف میگفت ماهواره ای است و از آلمان برام آوردند به لب تاب که وصل میشد کل منطقه را از لحاظ وجود سنسور بررسی میکرد
به امید خدا هر چقدر تونستم اطلاعات بیشتر در اختیار دوستان میذارم فقط باید یه خورده صبر کنید
به امید سوسوی زرد