نویسنده |
پیغام |
kurosh
کاربر حرفه ای
|
javadian نوشته است: سلام دوستان. عاقبت روور یو سی رو که سفارش داده بودم رسید. آموزش هم دیدم .طرف مورد تایید okm است. فقط من موندم این با باطری قلمی کار میکنه.
از 5 سال قبل برا لرنز جا تست دارم . لرنز الکی که چیزی رو نمیزد فقط با هاش میخ پیدا کردم.
در 5 متری رینگ پیکان دارم.
در 4 متری یه جعیه الو منیومی دارم.
در 12 متری هم یه فضا خالی دارم که زیر یه تپه است.
نتایج رو همین جا می ذارم. دعا کنید .این اخرین شانس زندگیمه. درود بر شما جوادیان عزیز، حتما سعی کن از هر هدفی که مد نظر داری حداقل 3 تا 5 تصویر اسکن بگیری تا بتونی دقیق آنهارو تحلیل کنی . در ضمن شباهت تصاویری که در هر محل میگیری خیلی در درست بودن جا و هدفی که دنبالش هستی موثر هست بطور مثال اگر 3 اسکن از جایی با یک روش گرفتی و در هر 3 تصویر جای حفره و شکل آن و یا جای هدف احتمالی و شکل آن یکجور بود میتوانید به آن مکان اعتماد کنید و اگر غیر از این بود خیر و سعی کن تا انجایی که امکان دارد اسکنهای شما از سمت شمال به جنوب باشد و قبل از شروع اسکن از هر سمتی حتما گراند بالانس اون جهت را رعایت کنید پیروز باشید
|
یکشنبه 24 آذر1392 - 8:28pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
من هم مدتی با دستگاهای او کا ام کار کردم تعریف از خودم نباشه اپراتوریش رو خوب بلدم در کل بزرگترین مشکل جی پی ار ها اینه که وقتی جنسی توی فضای خالی باشه اون جنس رو نمیتونه بگیره وفقط فضای خالی رو نشون میده که خودش بزرگترین ایراده چون طبق گفته ها وشنیده ها و تجربیات دوستان کاوشگر 90 درصد اجناس داخل فضای خالی هستند...
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
یکشنبه 24 آذر1392 - 8:33pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
من هم مدتی با دستگاهای او کا ام کار کردم تعریف از خودم نباشه اپراتوریش رو خوب بلدم در کل بزرگترین مشکل جی پی ار ها اینه که وقتی جنسی توی فضای خالی باشه اون جنس رو نمیتونه بگیره وفقط فضای خالی رو نشون میده که خودش بزرگترین ایراده چون طبق گفته ها وشنیده ها و تجربیات دوستان کاوشگر 90 درصد اجناس داخل فضای خالی هستند...
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
یکشنبه 24 آذر1392 - 8:33pm |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
امیدوارم این دوست عزیزمون موفق باشه تو انجام این کار ولی متاسفانه بعید میدونم حالا ایشالا میاد نتایج خوبی رو میگه فقط اینو در این مورد از من داشته باشید تا 4 متر روی این وسیله حساب کنید اونم روی حفره موفق باشید
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
یکشنبه 24 آذر1392 - 8:44pm |
|
|
kurosh
کاربر حرفه ای
|
[/b] شایان نوشته است: امیدوارم این دوست عزیزمون موفق باشه تو انجام این کار ولی متاسفانه بعید میدونم حالا ایشالا میاد نتایج خوبی رو میگه فقط اینو در این مورد از من داشته باشید تا 4 متر روی این وسیله حساب کنید اونم روی حفره موفق باشید با درود شایان عزیز با احترام به نظر شما بنده خودم 2 تا کانال قنات رو در دو جای مختلف به عمقهای 18.30 و 12.50 متر با exp4000 اسکن کرده و حتی در تصویر آب داخل کانالها هم مشخص است ولی متاسفانه بدلیل اینکه بتازگی لپ تاپم به سرقت رفته نمیتونم برایتان تصاویر بزارم که البته خودم هم فعلا دچار مشکل شدم
|
یکشنبه 24 آذر1392 - 9:11pm |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
کوروش جان دوست خوب و مودب من امیدوارم تو کارات با این سیستم موفق باشی ..... یاحق
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
یکشنبه 24 آذر1392 - 9:26pm |
|
|
kurosh
کاربر حرفه ای
|
شایان نوشته است: کوروش جان دوست خوب و مودب من امیدوارم تو کارات با این سیستم موفق باشی ..... یاحق سپاسگزارم
|
یکشنبه 24 آذر1392 - 9:44pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
سلام، ما نیز روور سی داشتیم و باهاش خیلی خوب کار میکردیم. گرفتن کنترل اسکنها خیلی مهمّه که همه چیزو کاملاً کپی اولین اسکن انجام بدی. بهترین تولید این شرکت کلّاش همون I-160 شونه. ولی به هرحال علاوه بر اینکه سیستمای کند و فلجیند،بیشتر حفره زنای خوبیند تا فلز. و همونطور که دوستان دیگر گفتند اگر یه سالن هم پر از جنس باشه خالی میندازه. نمیدونم الآن نرم افزار همه سیستماشون visualizer یا همون استاندارده(*.fu3) اگر fu3 باشه میتونم با نرم افزاری که دارم ازش لایه برداری کنم که آنومالیهای مهم ولی مخفی در نرم افزار اولیه رو رو میکنه. نمونش این اسکنیه که در یک قبرستان گبر گرفتیم. البته چون سیستم تک سنسور بود هرچی هم سعی میکردیم تصویری نمیداد ولی با مدد اون نرم افزار یه چیزایی در میومد. که نتیجش این 3 قبر مشخصه:
|
یکشنبه 24 آذر1392 - 11:25pm |
|
|
kamal857
کاربر حرفه ای
|
نتیجه چی گرفتید؟ یعنی باهاش فلز شکار کردید؟
|
یکشنبه 24 آذر1392 - 11:38pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
نه، به هیچوجه. عرض کردم که اینا حفره زنای خیلی خوبیند نه فلزیاب. قدرترینشون که همون I-160 باشه رو یک دوستی داشت. باهاش راحت دالان و حفره میزد ولی دریغ از جنس. یه بار یه دالان معمولی تکنفر رو را در یک قلعه تو 8 متری راحت زد و براش حفاری هم کردن و صاف افتادن داخل دالان ولی آخرش دست خالی..... ما هم آخرش روورمونو رد کردیم. اینجا هم یه نمونه از چاه ساختمون رو میذارم که واقعاً دهنشو گم کرده بودیم که با اون راحت گیرش آوردیم.
|
دوشنبه 25 آذر1392 - 10:36pm |
|
|
|