بر گرفته از سایت نا گفته های عالم فلزیابی
سلام دوستان
همه افرادی که دستی در این کار دارند برای خرید دستگاه اول تحقیق میکنند سپس اقدام به خرید می نمایند بیشتر افراد در مراحل تحقیق خود به فلزیاب و طلایاب GPX 5000 میرسند ولی هر چقدر تحقیق میکنند و به اصطلاح غرق این مساله میشوند بیشترگیج میشوند بجای آنکه تحقیق هر مرحله که پیش برود گره از مشکلات بازبشه واطلاعات فرد کامل بشه سرگردان میشه میدونی منظورم چیه؟ منظورم قیمت خیلی متفاوت این وسیله است فروشندگان از 15 الی 16 میلیون قیمت دارند تا 25 میلیون البته فقط GPX 5000 اینگونه بازار آشفته ای داره چون دستگاه خوبیه و جوابدهی اش صد درصده همه روی این وسیله جولان میدهدند قصد دارم در این مبحث شما را با حقایقی آشنا کنم
آنهایی که نمیدانند بدانند که جریان چیه : شرکت ماینلب استرالیا به کشور مالزی نمایندگی داده که تحت نظارت انها محصولاتشان را تولید کنند در ضمن خودشان هم تولید میکنند الانم در بازار دو نوع GPX 5000 داریم یکی اصل استرالیا یعنی اونی که در استرالیا ساخته میشه و یکی هم ساخت کشور مالزی الان در ایران 98 درصد دستگاههایی که دوستان فروشنده دارند میفروشند ساخت کشور مالزی است قیمت این دستگاهها (ساخت مالزی) خیلی ارزان است بعضی از فروشندگان با نام اصل دارند میفروشند البته انها دو پهلو حرف میزنند منم میگم اصله ولی نه اصل استرالیاست اصل مالزی است دو وسیله مالزی و استرالیا خیلی باهم تفاوت دارند کسانی که میگویند تفاوت ندارند من حاضرم به آنها ثابت کنم برای شما مثال خودمانی میزنم به نظر شما پژو فرانسه با پژو ایران از لحاظ کیفیت یکی است ؟ مسلما که نه تفاوت این وسیله هم دقیقا مثل پژو ایران است با فرانسه!!!
در دنیا سایتهای خیلی معتبری هستند که فروش اینترنتی دارند مانند امازون- ابی- و کلیکو ! من برای اثبات حرفم لینک سایت انها را میزارم تا شما هم ببینید که قیمت چنده
در سایت ابی (ebay) قیمت این وسیله 5800 دلاره که در امریکاست! حالا یکی بخواد بیار ترکیه و از انجا هم ایران کشور ترکیه 18 در صد مالیات میگیره وبا سایر هزینه ها میشه 25 درصد ! حالا 25 درصد 5800 درلار میشود 1450 دلار که جمعا میشه7250 الان قیمت دلار را 3200 تومان حساب کنیم میشه 23200000 تومان !!! اصلا سودی که بازرگان میگیره را در نظر نمیگیریم فقط قیمت تمام شده اش در ایران میشود 23200000 تومان!!! حالا زنگ میزنی آقا 5000 چنده میگه 17 میلیون 18 میلیون اصل استرالیا واقعا میشه؟
حرف در این زمینه خیلی زیاد است و از حوصله این مبحث خارج است فقط خواستم بدانید که قیمت اصل استرالیا تحویل ایران بالای 25 میلیون تمام میشود کسی کمتر از این داد بدانید وسیله اش مالزی است نه اصل استرالیایی
موفق باشید
لینک سایت ebay
http://www.ebay.com/bhp/minelab-gpx-5000لینک سایت آمازون :
http://www.amazon.com/Minelab-3300-0401 ... B005U5RQ48