نویسنده |
پیغام |
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
من ایمان دارم بچه های خودمون میتونن با کم و زیاد کردن یه دستگاهی مثل مینرو اونو تغییر بدن نتیجه عالی بدست بیارند کمااینکه من شنیدم تو ایران مهندس گمنامی این کارو انجام داده و موفق هم بوده تونسته یه مداره دو کاره بسازه که از 500متری فلز مورد نظر ردیابی و نقطه دقیقش پیداکنه و با بوق هم آلارم بده حتی با کم کردن ولوم تا زمانی که صدای دستگاه قطع بشه عمق دقیق هدف هم مشخص میکنه حالا ما باید دنبال چنین دستگاههای دقیقی باشیم تا به نتیجه خوب برسیم خداشاهده اگه من الکترونیک میدونستم پیگیری میکردم افسوس که در متوجه شدم اما با یاری و همت دوستان گلی مثل شما به یاری حق موفق میشیم
|
سه شنبه 14 خرداد1392 - 12:22pm |
|
|
MORTEZA-3282
|
ALI.D نوشته است: سلام خوش اومدی...اره درسته این پی دی خیلی معروف هست..ولی همونطور که خودونم هم گفتید خیلی سخت هست ساختنش... تست زیر خاک هم گرفتی ببینی چقدر میگیره؟؟؟...دو و نیم متر واسه 3 تا النگو طلا خیلی خوبه...میشه یه عکس از مدارت بزاری..
|
سه شنبه 21 خرداد1392 - 10:38pm |
|
|
AMIRHOSEIN
کاربر فعال
|
MORTEZA-3282 نوشته است: ALI.D نوشته است: سلام خوش اومدی...اره درسته این پی دی خیلی معروف هست..ولی همونطور که خودونم هم گفتید خیلی سخت هست ساختنش... تست زیر خاک هم گرفتی ببینی چقدر میگیره؟؟؟...دو و نیم متر واسه 3 تا النگو طلا خیلی خوبه...میشه یه عکس از مدارت بزاری.. سلام به همه دوستان.ايشالا طي روزهاي آتي فيلمي از كاركرد مدار ميزارم.اما پاسخ به سوال شما دوست عزيز دوتا عكس ميزارم. عكس اولي: تو اين عكس سيم پيچ بزرگ به چار قسمت تجزيه شده هر قسمت شامل تعداد دور هاي متفاوتيه.شما اول بايد 12 دور بزنيد بعد سر آخر دوازده دور اول رو به سر اول پنج دور وصل كنيد اين اتصال سيم اوله.بعد سر آخر پنج دور رو به سر اول سه دور وصل كنيد اين اتصال هم ميشه سيم دوم.حالا سر آخر سه دور رو به سر اول دوازده دور دوم نصب كنيد اين اتصالم ميشه سيم سوم.حالا سر اول دوازده دور اول رو وصل كنيد به يه طرف خازن و سر آخر دوازده دور دوم رو وصل كنيد به طرف ديگه خازن عكس دوم گفته هام رو نشون ميده رو نشون ميده: شكل دايره سر اول اون دور و شكل مربع سر آخر اون دور هستش:
|
جمعه 24 خرداد1392 - 1:54pm |
|
|
MORTEZA-3282
|
AMIRHOSEIN نوشته است: همونطور كه اساتيد و بزرگواران ميدونن قسمت درست كردن لوپ اين دستگاه سخته.هم ساختش هم تنظيمش.بايد اسيلسكوپ داشته باشيد.آغو يني من عذابي كشيدم كه اينو بسازما يني داغون شدم من بعضي از فايل هاي اين مدار دستم نبود.اين قسمتم نداشتم.ولي از سيم نمره پنجاه استفاده كردم.ضمنا ب جاي 45 دور 40 دور زدم.منظورم L5 و L6 هستش.فريت رو هم سيم نمره بيست گذاشتم.با دستم يكي يكي پيچيدمش به فريت.دستم زخم شده بود اما با عشق و علاقه ادامه دادم.اين لوپمه.اينو داشته باشيد تا بقيشم بفرستم با سلام من میخواستم این مدار رو بسازم شماتیک مدار رو نگاه کردم زیاد مدار پیچیده ای به نطر نمییاد ولی در مورد سیم پیچ ها توضیحی نیست نگفته چرا از سیم پیچی که بزرگتره پرا 3 سر سیم اومده بیرون و در مورد سیم پیچی که باید روی هسته فریت پیچید هم هیچ اطلاعاتی نیست چون من همیشه قبل از ساخت مدار همه چیز رو چک میکنم ببینم میشه ساخت قطعاتش موجود هست و آیا روی زمین جواب میده اگر شما این مدار رو ساختید گفتم که از شما راهنمایی بگیرم ممنونم من مرتضی جزو استعدادهای درخشان تبریز شاگرد آقای محمود بخت آور هستم با تشکر
|
شنبه 24 خرداد1392 - 1:21am |
|
|
AMIRHOSEIN
کاربر فعال
|
MORTEZA-3282 نوشته است: AMIRHOSEIN نوشته است: همونطور كه اساتيد و بزرگواران ميدونن قسمت درست كردن لوپ اين دستگاه سخته.هم ساختش هم تنظيمش.بايد اسيلسكوپ داشته باشيد.آغو يني من عذابي كشيدم كه اينو بسازما يني داغون شدم من بعضي از فايل هاي اين مدار دستم نبود.اين قسمتم نداشتم.ولي از سيم نمره پنجاه استفاده كردم.ضمنا ب جاي 45 دور 40 دور زدم.منظورم L5 و L6 هستش.فريت رو هم سيم نمره بيست گذاشتم.با دستم يكي يكي پيچيدمش به فريت.دستم زخم شده بود اما با عشق و علاقه ادامه دادم.اين لوپمه.اينو داشته باشيد تا بقيشم بفرستم با سلام من میخواستم این مدار رو بسازم شماتیک مدار رو نگاه کردم زیاد مدار پیچیده ای به نطر نمییاد ولی در مورد سیم پیچ ها توضیحی نیست نگفته چرا از سیم پیچی که بزرگتره پرا 3 سر سیم اومده بیرون و در مورد سیم پیچی که باید روی هسته فریت پیچید هم هیچ اطلاعاتی نیست چون من همیشه قبل از ساخت مدار همه چیز رو چک میکنم ببینم میشه ساخت قطعاتش موجود هست و آیا روی زمین جواب میده اگر شما این مدار رو ساختید گفتم که از شما راهنمایی بگیرم ممنونم من مرتضی جزو استعدادهای درخشان تبریز شاگرد آقای محمود بخت آور هستم با تشکر دوست عزيز اگه به كل صفحات اين تاپيك نگاه كني همه چي هست.حتي عكس فريتيو كه درست كردم گذاشتم.توضيح هم دادم.من مطمئنم سرسري نگاهيدي شما برو نگاه بكن اشكالي داشتي تا جايي كه بتونم و بدونم در خدمتت هستم نقل قول: ولی در مورد سیم پیچ ها توضیحی نیست نگفته چرا از سیم پیچی که بزرگتره پرا 3 سر سیم اومده بیرون د آخه نوكرتم قبل اين تاپيكي كه فرستادي دقيقا همين سيم پيچو توضيح دادم و داده بودم.اذيت كني گريه ميكنما!!!! پس سنده تورك سن مني كيمين.ياشا داداش موفق اولاسان
|
شنبه 25 خرداد1392 - 10:14pm |
|
|
MORTEZA-3282
|
[با تشکر از راهنمایی خوب شما دوست عزیز در مورد راهنمایی درست کردن سیم پیچ من که از امروز شروع به ساختن این دستگاه کردم امیدوارم که بتونم از دستگاه جواب بگیرم با تشکر
|
یکشنبه 26 خرداد1392 - 11:34pm |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
داش امیرحسین دمت گرم خیلی مفید بود
|
دوشنبه 27 خرداد1392 - 9:21am |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
|
من كه بالاخره طرز كار اين پي دي نفهميدم كه چه سيستميه چه جوري كار ميكنه شعاع چقدر ميزنه عمق چقدر! هركي ميدونه بگه بخدا راه دوري نميره
|
دوشنبه 27 خرداد1392 - 10:46pm |
|
|
آرش
استادیار
|
ببین مهران جان من این پی دی رو درست کردم فلز جدید رو بستگی به اندازش از 5 سانت تا نیم متر توی هوا بیشتر نمیزنه اما این دستگاه کار اصلیش اینه که یون فلز رو میزنه به کمک فریت که باید یک یا دو کیلو نقره یا طلا داشته باشی که حدود دوسال یا بیشتر دفن شده باشه اونموقع اینو از 3 متری هم میزنه
|
دوشنبه 27 خرداد1392 - 11:09pm |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
|
منظورت درست نفهميدم 3متر تو خاك يا تو هوا؟ اگه فقط يونو ميگيره تو نقطه زني خطا نداره؟ طرز كارش مثل mineoro هست؟ هم ردياب هم نقطه زن؟ چون كسي بود كه ميگفت با چنين دستگاهي جنس بيرون آوردن بعد از خروج از خاك دستگاه كور شده ديگه نميرفته
|
سه شنبه 27 خرداد1392 - 2:40am |
|
|
|