بازم که تیکه میتدازی میگی حبیب.توهم همرو حبیب ببین تا اموراتت بگذره،خوبه به معراج هم نگفتی حبیب
پرتقال فروش تویی یارو جون قوپی امدی که گفتی مالزی مجوز مونتاژ ۵۰۰۰ نداره عزیزم
گفتی این خبر در سایت مینلب هست
عزیز دله برادر من اپراتور نیستم علاقه ای هم ندارم.من از ۴۵۰۰ نمینالم اخه از رده خارجه و اساتید حرفه ای سری ۴۵۰۰ انجمن هم تاییدش نمیکنن. اینجاهم نظر نمیدن چون دلشون نمیخواد با جنبعالی سرو کله بزنن. چون عملکرد این اشغال هایی که تو به ملت میفروشی رو دیدن به چشمشون میگن خوب نیست.نکنه حرف اونارو هم قبول نداری
از این که اظهار نظر نمیدن در مورد این اشغال ارزون قیمت تا میتونی سو استفاده کن بازاریابی کن هرچند فک نکنم یدونه ام فروخته باشی
مثل توشغلم کاوش یا فروشندگی نیست
،اگر هم روزی بخوام این کارو شروع کنم نمیام کارمو با سیستم ۴۵۰۰ از رده خارجی که امواجش از ۸۰ سانت سنگ عبور نمیکنه شروع کنم.این سیستم بدرد کار اکثر کاربرایی که تو میخوای دستگاه بندازی بهش نمیخوره،عملکرد مطلوبش فقط برای بهترین شرایط خاک هست.
اگه۱۸۰ سانت یا یکم بیشتر عمق بزنه در بهترین شرایط خاک میزنه حالا اگه اونم اپراتور تنظیم و کار کردن بلد باشه.وگرنه همون ۱۵۰ یا بازم کمتر اخرشه. اینو همون کسی که دستگاه تقلبی داداشمو خرید گفت
هوای خارج هم نمیدونم زنگ بزنم واسه احوال پرسی حتما بهت اطلاع میدم.
اون بنده خدایی هم که خرید مثل تو نبود که از ایرون رجکت برای حذف میخ و نعل اسب استفاده میکنی
گوشش مثل چشاش بود
خودش از وضعیت اگاه بود اومد خرید رفت.تو زیاد سعی نکن خون کثیفت رو الوده کنی
کاربران فلزجو موفق باشیددر پناه حق