نویسنده |
پیغام |
archilO
کاربر حرفه ای
|
ممنون از لطف دوستان واستاد حمید
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
پنج شنبه 4 اردیبهشت1393 - 8:11am |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
خوب دوستان خوشبختانه مشكل دوستمون آرشلو هم برطرف شد يواش يواش به تعداد دوستان مصمم و با اراده اضافه ميشه به اميد موفقيت همه عزيزان
صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد
|
پنج شنبه 4 اردیبهشت1393 - 12:38pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
اقای کانی عزیز واستاد حمید عزیز ودوستان بالاخره مشکلم حل شد البته با ساخت یه کابل دیگه که انگار اون کابل قبلی مشکل داشت که تو تستها معلوم نبود از تمامی دوستانی که زحمت کشیدن و منو راهنمایی کردن ممنون هستم به خصوص اقای کانی و استاد یکی یه دونه ما اقا حمید انشالله منم نتیجه تستهامو میزارم
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
پنج شنبه 4 اردیبهشت1393 - 12:43pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
سلام دوستان کسی تونست نرم افزار اسنیفر رو راه بندازه،ایا راهی داره،یا نرم افزار دیگه ای?
شنیدن کی بود مانند دیدن
آخرین بار توسط keyhanjam در پنج شنبه 4 اردیبهشت1393 - 1:14pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
پنج شنبه 4 اردیبهشت1393 - 12:51pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
keyhanjam نوشته است: keyhanjam نوشته است: سلام. کانی جان لطف میکنی اسکنی که گرفتی که کانال داشت و لیلی داره فایلی که با نرم افزار اصلی از دستگاه گرفتی رو بزاری ماهم با نرم افزار نگاه کنیم،ممنون میشم عزيز من بخاطر اين جواب ندادم كه مهدي جان گذاشته بود و توضيح داده همون اسكن منه كه قبلا براش فرستادم تو يكي دو صفحه قبل هست
|
پنج شنبه 4 اردیبهشت1393 - 1:05pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
Kaniii نوشته است: keyhanjam نوشته است: keyhanjam نوشته است: سلام. کانی جان لطف میکنی اسکنی که گرفتی که کانال داشت و لیلی داره فایلی که با نرم افزار اصلی از دستگاه گرفتی رو بزاری ماهم با نرم افزار نگاه کنیم،ممنون میشم عزيز من بخاطر اين جواب ندادم كه مهدي جان گذاشته بود و توضيح داده همون اسكن منه كه قبلا براش فرستادم تو يكي دو صفحه قبل هست سلام کانی جان درسته ببخشید
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
پنج شنبه 4 اردیبهشت1393 - 1:16pm |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
اينم فايل text
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 4 اردیبهشت1393 - 3:55pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
مرسی
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
پنج شنبه 4 اردیبهشت1393 - 6:05pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
سلام کانی جان اعداد رو که نگاه کردم فقط در ردیف اول افزایش اعداد داشتین،فکر کنم در این روش نمیشه از رو اعداد فهمید که چیزی هست یانه درسته? با نرم افزار اصلیشم چیزی ادم متوجه نمیشه فقط باید با اسنیفر فهمید درسته?
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
جمعه 4 اردیبهشت1393 - 12:10am |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
بنظر ميرسه كه از روي اعداد هم ميشه با جمع و تفريق اينا يه چيزايي فهميد اما بله با اسنيفر براحتي ميشه با اين اعداد بظاهر ساده تصويري باورنكردني ساخت
|
جمعه 5 اردیبهشت1393 - 5:23am |
|
|
|