dafinejo نوشته است:
bardia نوشته است:
dafinejo نوشته است:
عزیزان من هر کسی که نفی ماهواره کنه چیزی از دفینه یابی نمیدونه و تازه کار هستش.
ماهواره قدرتمندترین دستگاه دفینه یابی هستش.ماهواره فقط و فقط برای کسانی مورد استفاده قرار میگیره که میلیاردی هزینه میکنن.و مال شخص خاصی نیست.بلکه نهاد و ارگانی استفاده میکنه که از خود دولت مجوز حفاری میگیره.
اول بدونید که ما دو نوع حفاری داریم.1- حفاری علمی
2- حفاری تجارتی
دولت به نهادهای که حفاری تجارتی میکنن مجوز میده اما در قبال گرفتن صدها میلیارد و اینکه به دفینه رسیدن باید 60 درصد اون مال به دولت برسه.دولت هم در قبالش مجوز استفاده از ماهواره رو میده .و موقعی که ماهواره شروع میکنه به عکس برداری تمام سازمانهای امنیتی اون منطقه از قضیه خبر دار هستن.
حالا شما اگه تازه کارید چیزی نمیدونید تقصیری ندارید. و دنبال اینکه کسی اومد گفت ماهواره ای هست شما هم بگید مدرک وجودشو بیار نباشید.این بحث ماهواره جز مباحث امنیت ملی هست .یعنی محرمانه.
خیلی هم دنبال اینطور دستگاها نباشید.چون فقط و فقط دولتیها و نهادهای خاص ازش استفاده میکنن.حالا اگه دلتون میخواد با دولت و این نهادها کار کنید بسم الله.
اونوقت شما عضو شورای امنیت ملی هستین که این اطلاعات ناب رو دارید؟
منظورت ماهواره امید هستش؟نه؟
چقدر در این مورد فکر کردی تا این جمله هارو درست کردی؟
بازم میگم اگر امریکای جهان خوار این تکنولوژی رو داشت 10 سال با ایران بحث نمیکرد که بگه سایت پارچینی هستش و تاسیسات معلومه و بعدش سپاه بیاد بگه توالت عمومی سربازاست
جناب بردیای عزیز وقتی میگم محرمانه هستش یعنی محرمانه هستش.تا اینجاش هم که گفتم زیادی بود.شما دلیل بیار که چرا نماز صبح باید دو رکعت باشه.نمیتونی بیاری ولی قبولش داری که نماز صبح دو رکعته چون داری انجام میدی ولی نمیتونی بگی چرا اینو فقط خدا میدونه.منم دیدم که میگم.ولی چون از موردهای طبقه بندی شده هست نمیتونم بگم.تو هم گفتم میخوای دربارش بدونی با دولت کار کن.عزیز من تو تو عمرت اصلا دفینه در اوردی که اینجا نظر میدی که نیست.کسی با ماهواره کار میکنه که سرمایش رو میلیارد باشه و دوما با دولت کار کن.سوم همین امریکا میدونه ایران چ توانایی داره.اگه قرار باشه شما بردیای عزیز از اسرار نظامی و تکنولوژی روز خبر داشته باشی که امنیت ایران باید بره غاز بچرونه.وقتی تو باغ نیستی من چیکار کنم.باورت نمیشه که نمیشه.ضرری که به سیستم ماهواره ای نمیرسه.سیستم هوا فضای ایران اینقدر پیشرفت کرده که تونسته بر تکنولوژی روز دنیا که امریکا داره {هواپیمای ار کیو 170}چیره بشه.یکی هست که میدونه نمیدونه و این خوبه حالا ولی شما نمیدونی که نمیدونی و این خیلی بده.فکر کن من تو سازمان امنیت ملی کار میکنم.خوب ی چیزی میدونم که میگم.گفتم هیچ کسی رو پیدا نمیکنی که برات مدرک بیاره که ماهواره ای هست.اگه قرار باشه امثال تو از ماهواره استفاده کنن که دیگه هر چی دفینه بود در اومده بود.سیستم ماهواره ای سرمایه میلیاردی میخواد.
دمت گرم
اینا اثرات جنس خوب و مرغوبه آقای شورای امنیت
لطفا با مدرک حرف بزن و این .....رارم برای خودت درست کن.
احتمالا سیکلم نداری از مثالی که زدی معلومه
پسر خوب اگه دولت این توانو داشت اینقدر هزینه نمیکرد برای پیدا کردن اموال داریوش سوم توی همدان
لابد از نظر تو پیدا کردنش و دولت با یارو 50 پنجاه زدن تو گوشش
توهم اگر اینکاره بودی اینجا 2 تا پست خوب میزدی
اینا حرفای پامنقلی داداش
درضمن اعتقادی هم به نماز و روزه ندارم
من سعی میکنم دروغ نگم....این بهترین راه زیستنه
تو هم مثال علمی بزن و مدرک بیار