ماتریکس جان متوجه نشدم معذرت بابت چی؟!
خب شما این راه تبدیل رو به چه دلیلی میخواین برین؟ وارد بودن در برنامه نویسی شرط اصلی نیست! راه و روش و انتخاب کار درست هم خیلی مهمه تا وقت شما هم تلف نشه! حالا شما انگیزتون برای این کار چیه؟
ضمن اینکه سورس اسمبلی رو شما نمیتونین بدون اشکال تبدیل کنین! کسی بصورت دستی که نمیتونه این کار رو بکنه. هیچ نرم افزار جامعی هم براش وجود نداره. تازه بعدشم باید عینا این برنامه رو تبدیل کنین برای اتمگا. حالا اگر قابلیتی در این میکرو باشه که در اون یکی نباشه یا خیلی فرق بکنه دیگه میشه قوز بالاقوز!
بهرحال این قضیه خودش یک پروژه متفاوتی هست که اول در حالت کلی باید بشه حلش کرد و ارتباط خاص با این تاپیک هم نداره.
در مورد طرح بعدی شما که بدون پراب میخواین کار کنین قویا تاکید میکنم بهیچ وجهی امکان نداره! یعنی 1 درصد هم شما روی این موضوع فکر نکن! علتش هم اینه که این سیستم صرفا بر اساس مقاومت الکتریکی خاک کار میکنه. اندازه گیری مقاومت هم میدونین بدون اتصال امکانپذیر نیست. در واقع هر وقت شما تونستین مقاومت دو نقطه رو بدون اتصال پراب های اهم متر و از راه دور بدست بیارین میتونین این کار رو هم انجام بدین!
البته این رو هم عرض کنم هر تغییری در مدار یا برنامه میکرو میتونه روی سیستم نرم افزار کامیپوتری این دستگاه هم تاثیر بذاره و نیاز باشه تا اون هم عوض بشه که دیگه کار بسیار مشکلتر هم میشه. ضمن اینکه این مدار به همین صورت مورد پشتیبانی چند نرم افزار معروف در نوع خودش هست پس نباید تغییر بی جهت در مدار داد جوریکه از سازگاری با اون نرم افزار ها خارج بشه.
من به شما در پست قبلی عرض کردم الانم واضح بگم. شما اگر میخواین روی این سیستم کار کنین حتما باید اول خودش رو بسازین! وگرنه اصلا در آینده نمیتونین تشخیص بدین اون سیستم تغییر یافته شما تا چه حد داره درست کار میکنه؟!