جناب دفینه جو باید علمی صحبت کنی . شما باید بدونی اصول کار ماهواره چه جوره. شما فقط میگی هست ولی این هست رو بر چه اساسی
میگی خدا میدونه .عزیزم اگه کتابهای مربوط به تصاویر ماهواره ای رو خونده باشی میبینی که براساس فرمولها و قوانین فیزیکه . حتی اگر یه روزی برسه که
ماهواره بتونه 1*1 رو تفکیک کنه باز تشخیص عمق بیشتر از 50 سانت برای یه شی مدفون جای حرف و حدیث داره . قضیه حفره و تونل مبحثش جداست اونم
به لحاظ خواص حرارتی متفاوت . اصلا و به هیچ وجه هم ربطی نداره که که اگه کسی تا حالا دفینه ای پیدا نکرده نباید از سیستم ماهواره ای سر دربیاره اگه من
میگم نمیشه به بنا بر دلایل علمی میگم نمیشه و مثل زمانهای قدیم کورکورانه فک نمیکنم . در ثانی عزیز من مگه ماهواره آژانس سر کوچه هست که بگی
اینجا بیا اونجا برو
ماهواره تو مدت زمان مشخص تو یه مدار خاص حرکت میکنه و دور کره زمین میچرخه اونم داداش من این کار از دهه هفتاد میلادی شروع
شده تا الان که شما تازه میدونی ماهواره چیه و را افتادی و میگی فلان و بهمان . اون ماهواره هایی هم که شما میگی تازه ماهواره های نظامی هستن
که برا امنیت ملی یه کشور طراحی شدن نه اینکه من پول بدم کار امنیت یه کشور رو ول کنه واسه خاطر من بیاد وایسه سر یه کوه . شما اگه علمی بودی
و میدونستی حداقل میگفتی عکس هوایی که هم باز تا حدودی منطقی تره و هم عملی تر . در اخر باید بگم
در نیابد حال پخته هیچ خام پس سخن کوتاه باید والسلام