نویسنده |
پیغام |
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز اقا بینا من هفته پیش جایی رو با ردیاب زدم و همون اطرافشو جایی رو دوستان زحمت کشیدن حفاری کردن و من اون منطقه رو در 2 ستون 5 ردیفی پراپ زدم که تونستم این تصویر رو تو اسنیفر بگیرم
|
دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 5:39pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
نرم افزار اسنیفر برای من هم راه افتاد[/quote] سلام دوست عزیز این نرم افزار اسنیفر کدوم نرم افزاره ؟آیا همون نرم افزار دوم جان بکره؟
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 8:42pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
ebi-gold نوشته است: دوست عزیز اقا بینا من هفته پیش جایی رو با ردیاب زدم و همون اطرافشو جایی رو دوستان زحمت کشیدن حفاری کردن و من اون منطقه رو در 2 ستون 5 ردیفی پراپ زدم که تونستم این تصویر رو تو اسنیفر بگیرم سلام ebi gold ایا شما به صورت عدد دستی اسنیفرت رو راه انداختی یا نه? تصویری که گرفتی خیلی گنگه،شمابا ردیاب چی رو مشخص کردی?
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 9:14pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
alirezaii21 نوشته است: نرم افزار اسنیفر برای من هم راه افتاد سلام دوست عزیز این نرم افزار اسنیفر کدوم نرم افزاره ؟آیا همون نرم افزار دوم جان بکره؟[/quote] سلام دوست عزیز خیر
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 9:20pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
keyhanjam نوشته است: alirezaii21 نوشته است: نرم افزار اسنیفر برای من هم راه افتاد سلام دوست عزیز این نرم افزار اسنیفر کدوم نرم افزاره ؟آیا همون نرم افزار دوم جان بکره؟ سلام دوست عزیز خیر[/quote] سلام و درود بر شما میشه نرم افزارو قرار بدید
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 9:53pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز متاسفانه من با اینترنت گوشیم وارد میشم و سرعتش خیلی پایینه،دوستان زحمتش رو کشیدن و در صفحات قبل میتونید پیدا کنید
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
دوشنبه 15 اردیبهشت1393 - 9:58pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام ebi goldعزیز میشه طریقه راه اندازی اسنیفر رو دقیق توضیح بدین و اینکه تو چه ویندوزی راش انداختی چون من خیلی روش کار کردم اما رو همون صفر درصد میمونه که مجبور میشم اعداد رو به صورت دستی وارد کنم که خیلی وقت گیره و اگه هم یه عدد این وسط اشتباه بشه که دیگه هیچ ممنون عزیز
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
سه شنبه 15 اردیبهشت1393 - 12:13am |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
سلام به همگي بچه ها خوشحالم كه دوستان بيشتري به دستگاه پرقدرت و مطمعن EHR توجه پيدا كردن البته مطمعنم هيچوقت پشيمان نخواهند شد بنده بعنوان عضو كوچكي از اين انجمن به نوبه خود اعلام ميكنم كه اگه بصورت دقيق درست بشه و پراپزني دقيق و علمي انجام بشه و البته زمان و انرژي كمي روش گذاشته بشه 10000000000 در صد به نتيجه خواهيد رسيد در مورد خود دستگاه و برد نهايي دستگاه حرفهاي مبني بر اينكه 3 الي 4 متر عمق زني داره بايد بگم كه درست نيست و با يكي دو بار تست و كار بر روي دستگاه متوجه ميشيد كه عمق زني باورنكردني داره البته اساس كار ساده اما كارايي فوق العاده بالا بدونه خطا فقط همينو بگم جاتون درست باشه و برين سر كار مطمعن باشين با اين دستگاه ديگه از دلسردي بعد از حفاري خبري نيست ما همه مچكريم مهندس حميد كاوشگر عزيز كيهان جم و همه دوستاني كه تلاش كردن
صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد
|
سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 8:52am |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
مرسی کانی عزیز منم قطعاتم رسید امیدوارم با کمک شما و کاوشگر عزیز و سایر اساتید منم راش بندازم
gladyator_089
|
سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 9:56am |
|
|
Kaniii
کاربر حرفه ای
|
gladyator_089 نوشته است: مرسی کانی عزیز منم قطعاتم رسید امیدوارم با کمک شما و کاوشگر عزیز و سایر اساتید منم راش بندازم انشاالله راش ميندازي نگران نباش تقريبا همه چي توضيح داده شده و اگه باز هم مونده باشه توضيحات ارائه ميشه به اميد موفقيت همه عزيزان
صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد
|
سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 10:41am |
|
|
|