نویسنده |
پیغام |
mohammadreza
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 مرداد1392 - 2:43pm پست: 378 محل اقامت: ایران
|
سلام استاد کرمی عزیز. اگه امکان دارد در مورد Manual Tune توضیح دهید. در دفترچه راهنمای 4500 نوشته که این "منوال تون" برای کاهش تداخل الکتریکی استفاده می شود. با سپاس
|
شنبه 3 خرداد1393 - 9:59pm |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
|
خطاب به تمام عاشقان سینه چاک جی پی ایکس 4500: دوستان لطفا کمی فعال تر بشیم تا تحقیق بیشتری در مورد این دستگاه بکنیم و مطالب بیشتری رد و بدل نمائیم. باشه؟ ممنون
|
دوشنبه 4 خرداد1393 - 1:17am |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
mohammadreza نوشته است: سلام استاد کرمی عزیز. اگه امکان دارد در مورد Manual Tune توضیح دهید. در دفترچه راهنمای 4500 نوشته که این "منوال تون" برای کاهش تداخل الکتریکی استفاده می شود. با سپاس سلام استاد عزیز بله گزینه manul tone برای حذف تداخل امواج رادیویی و....هستش که در سطح پایینی میتونه تا حدودی حذف کنه که معمولا تغییر رنج این گزینه باعث کم و زیاد صدای خروجی نیز میشه..به نظرم نمره 12 در حالت معمول ایده آل باشه
آخرین بار توسط كرمي در دوشنبه 5 خرداد1393 - 10:16am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
دوشنبه 5 خرداد1393 - 9:18am |
|
|
كرمي
استادیار
|
hoca2del نوشته است: جناب کرمی ممنون از ارائه تجربیات شما که کمتر از گنج نیست آیا میشه مقایسه ای بین چنس و جی پی انجام داد؟ خواهش میکنم دوست عزیز شما لطف دارین فلزیاب جی پی ایکس4500 رو که تقریبا همه باهاش آشنایی دارن و قبلا در موردش بحث کردیم..اما فلزیاب چنس فلزیابی هستش که از تکنولوژی پالس متغییرmps بهره میبره.چیزی که در فلزیابهای سری جی پی ایکس هم ازش استفاده شده...از مزایای چنس اگه بخوایم بگیم اینه که برای تفکیک احتیاج به حرکت لوپ اصلا نداره...قطعاتش ارزونتر و اپراتوری راحتتری داره...وضوح تفکیک در این فلزیاب مثال زدنیه و اینکه اهداف عمیق رو با شباهت زیادی به فلزیاب جی پی ایکس سنس میکنه...اما برای تحقق به انتظارات اپراتور ذکر یه چند نکته لازمه که بگم که با قاطعیت هم میگم اول اینکه مونتاژ این مدار باید به دست یه استاد الکترونیک صورت بگیره که حداقل چند مدار آنالوگ و دیجیتال رو ساخته و ارتقا داده خیلی از جزئیات و کلیات درساخت فلزیاب احتیاج به تجربه داره که تو هیچ کتاب و سایت و وبلاگی پیدا نمیشه دوم اینکه اپراتوری این فلزیاب باید به صورت خیلی آهسته باشه که بشه اهداف عمیق رو پیدا و مشخص کرد....من کارکرد این فلزیاب رو بارها و بارها با جی پی به صورت عملی مقایسه کردم که دوستان بتونن راحت به موفقیت برسن اما نتیجش این شد که دیگه جای گفتن نداره
|
دوشنبه 5 خرداد1393 - 10:14am |
|
|
afshin
کاربر حرفه ای
|
كرمي نوشته است: خواهش مبکنم دوست عزیز در مورد دستگاههای سری جی پی ایکس به شخصه 4500 رو پیشنهاد میکنم... دلیلم هم اینه که راحت با گزینه وری دیپ کار میکنه و بارها و بارها باهاش موفقیت داشتم.جی پی ایکس بدون گزینه وری دیپ یعنی 1 متر عمق نه بیشتر در مورد ذرات و املاح هم 4500 از رقباش یه سر و گردن بالاتره مخصوصا 5000 ... اینو بارها تست و آزمایش کردم. در مورد بالا رفتن ورژن هم که چندین برنامه مخصوص طلایابی برای 4800 و 5000 نوشته شده که بتونن ذرات طلا رو در عمق پیدا کنن که برای مناطق ما کاربردی نیستش اینو هم مطمئن باش محاله 5000 فلری رو پیدا کنه که 4500 نتونه سنس کنه .اما عکس این حالت بارها اتفاق افتاده که 5000 شرط و باخته ممنون استاد کرمي عزيز يه سوال در مورد عمق تفکيک gpx داشتم اينکه وقتي فلزي رو تفکيک ميکنه در چند درصديه عمق اصلي سنس فلز (اولين لحظه سنس)در حالتهاي مختلف (ديپ يا وري ديپ) شروع به تفکيک ميکنه؟يا اينکه ازهمون لحظه اول سنس فلز از همون فاصله, تفکيک رو انجام ميده يا فقط معلوم ميکنه که فلزي اون زير هست و براي تفکيک بايد فاصله لوپ تا فلز کم بشه؟ ببخشيد خيلي سوال ميپرسم
|
دوشنبه 5 خرداد1393 - 11:05am |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
محمدرضای عزیز میشه بفرمایید. چجوری این گزینه ی وری دیپ را بیارم
|
دوشنبه 5 خرداد1393 - 1:08pm |
|
|
hoca2del
کاربر فعال
|
نگفتم خودتون وتجربیاتتون خودش گنجه متشکرم از توضیحاتتون
|
دوشنبه 5 خرداد1393 - 2:33pm |
|
|
كرمي
استادیار
|
afshin نوشته است: كرمي نوشته است: خواهش مبکنم دوست عزیز در مورد دستگاههای سری جی پی ایکس به شخصه 4500 رو پیشنهاد میکنم... دلیلم هم اینه که راحت با گزینه وری دیپ کار میکنه و بارها و بارها باهاش موفقیت داشتم.جی پی ایکس بدون گزینه وری دیپ یعنی 1 متر عمق نه بیشتر در مورد ذرات و املاح هم 4500 از رقباش یه سر و گردن بالاتره مخصوصا 5000 ... اینو بارها تست و آزمایش کردم. در مورد بالا رفتن ورژن هم که چندین برنامه مخصوص طلایابی برای 4800 و 5000 نوشته شده که بتونن ذرات طلا رو در عمق پیدا کنن که برای مناطق ما کاربردی نیستش اینو هم مطمئن باش محاله 5000 فلری رو پیدا کنه که 4500 نتونه سنس کنه .اما عکس این حالت بارها اتفاق افتاده که 5000 شرط و باخته ممنون استاد کرمي عزيز يه سوال در مورد عمق تفکيک gpx داشتم اينکه وقتي فلزي رو تفکيک ميکنه در چند درصديه عمق اصلي سنس فلز (اولين لحظه سنس)در حالتهاي مختلف (ديپ يا وري ديپ) شروع به تفکيک ميکنه؟يا اينکه ازهمون لحظه اول سنس فلز از همون فاصله, تفکيک رو انجام ميده يا فقط معلوم ميکنه که فلزي اون زير هست و براي تفکيک بايد فاصله لوپ تا فلز کم بشه؟ ببخشيد خيلي سوال ميپرسم با سلام و درود دوست عزیز تفکیک در این فلزیاب به این صورته که هر چقدر فلز به لوپ نزدیکتر باشه تفکیک راحتتره بالاترین رنج تفکیک هم تقریبا تا نیم متر زیر زمین برای هدف5*5 سانتی هست که زیر خاک مدفون شده ..اما چیزی که باعث محبوبیت این سری از فلزیابها شده کارایی این سیستمها برای یافتن اشیائ ریز در عمق بالا و اینکه در بدترین شرایط ممکن در زمینهای با املاح وذرات زیاد قادر به کار با دقت خیلی بالایی هستند.به جرات میگم که تنهافلزیابی هستند که در مواجه با آجر پخته خطا نمیزنن از معایبشون هم میشه به قیمت خیلی بالا وظریف بودن ساختمان لوپ و وسایل جانبیشون اشاره کرد
|
پنج شنبه 8 خرداد1393 - 8:09pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
كرمي نوشته است: hoca2del نوشته است: جناب کرمی ممنون از ارائه تجربیات شما که کمتر از گنج نیست آیا میشه مقایسه ای بین چنس و جی پی انجام داد؟ خواهش میکنم دوست عزیز شما لطف دارین فلزیاب جی پی ایکس4500 رو که تقریبا همه باهاش آشنایی دارن و قبلا در موردش بحث کردیم..اما فلزیاب چنس فلزیابی هستش که از تکنولوژی پالس متغییرmps بهره میبره.چیزی که در فلزیابهای سری جی پی ایکس هم ازش استفاده شده...از مزایای چنس اگه بخوایم بگیم اینه که برای تفکیک احتیاج به حرکت لوپ اصلا نداره...قطعاتش ارزونتر و اپراتوری راحتتری داره...وضوح تفکیک در این فلزیاب مثال زدنیه و اینکه اهداف عمیق رو با شباهت زیادی به فلزیاب جی پی ایکس سنس میکنه...اما برای تحقق به انتظارات اپراتور ذکر یه چند نکته لازمه که بگم که با قاطعیت هم میگم اول اینکه مونتاژ این مدار باید به دست یه استاد الکترونیک صورت بگیره که حداقل چند مدار آنالوگ و دیجیتال رو ساخته و ارتقا داده خیلی از جزئیات و کلیات درساخت فلزیاب احتیاج به تجربه داره که تو هیچ کتاب و سایت و وبلاگی پیدا نمیشه دوم اینکه اپراتوری این فلزیاب باید به صورت خیلی آهسته باشه که بشه اهداف عمیق رو پیدا و مشخص کرد....من کارکرد این فلزیاب رو بارها و بارها با جی پی به صورت عملی مقایسه کردم که دوستان بتونن راحت به موفقیت برسن اما نتیجش این شد که دیگه جای گفتن نداره کرمی جان , اخر حرفات اون شکستن دلت , معما شده واسم داداش حرفت رو نیمه کاره نزار , نتیجه ها رو کامل بگو , چون با تجربه و تستهای واقعی که شما از این مدار گرفتید و همچنین مقایسه با gpx , نظرتون در باره معایب و مزایای این مدار میتونه به بهتر شدن اون کمک زیادی بکنه , تشکر
|
پنج شنبه 8 خرداد1393 - 11:53pm |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
|
سلام ارتین جان در رابطه با نتیجه فقط امیدوارم 4500 برنده مسابقه بوده باشه
|
جمعه 9 خرداد1393 - 12:09pm |
|