انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 اسفند1403 - 12:08am

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 177 , 178 , 179 , 180 , 181 , 182 , 183 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

کانی جان انشالله که به نتیجه میرسه و تا اینجاشم زحمت زیادی کشیدی ولی احساس میکنم بازم جای کار داشته باشه که با همت و تلاش هم بشه به نتیجه مطلوب رسید

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 5:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کانی جان من هم بابت همه زحمتهایی که دارین میکشین تقدیر و تشکر میکنم ایشالا به زودی روزی خواهد رسید که این سیستم سردمدار همه سیستمهای تصویری بشه اینو به چشم خودم دارم میبینم :-BD

فقط اگه یکی از اساتید بتونه کاری بکنه این سیستم بتونه به صورت مستقیم با سورفر 12 ارتباط بر قرار کنه خیلی عالی میشه در این صورت دیگه نیازی به دستی وارد کردن اعداد و چندین نرم افزار نداریم
استاد حمید در این مورد به کمک شما واقعا نیاز داریم

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 5:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
کانی جان من هم بابت همه زحمتهایی که دارین میکشین تقدیر و تشکر میکنم ایشالا به زودی روزی خواهد رسید که این سیستم سردمدار همه سیستمهای تصویری بشه اینو به چشم خودم دارم میبینم :-BD

فقط اگه یکی از اساتید بتونه کاری بکنه این سیستم بتونه به صورت مستقیم با سورفر 12 ارتباط بر قرار کنه خیلی عالی میشه در این صورت دیگه نیازی به دستی وارد کردن اعداد و چندین نرم افزار نداریم
استاد حمید در این مورد به کمک شما واقعا نیاز داریم

سلام كاوشگر جون خوبي داداشم دونكته رو بگم بدونه كمك شماها اين كار ممكن نيست البته تا جاي خوبي پيشرفت داشتيم و يه خبر خوبي هم دارم تا صحت كاملش تو انجمن معذورم بزارم دوم اينكه مهندس حميد رو بعنوان منبع اصلي ميشناسيم باور كن گفتم براي چي از خونه دورم با فردي آشنا شدم كه قول همكاري در زمينه تخصصش داده كه اونم به نوبه خودش در خارج از كشور اسم و رسم بالايي داره و خيلي بدرد اين موضوع ميخوره امروز كلي اطلاعات مفيد گرفتم ازش و تا جايي كه جا داشته باشه تخليه اطلاعاتيش ميكنم :D دوم اينكه نميتونيم مستقيم با سورفر ارتباط داشته باشيم مگه اينكه برنامه اي نوشته بشه كه بتونه اطلاعات عددي ما رو به فايل XYZ تبديل كنه و ... كه مهندس عزيزمون اگه زحمتشو بكشن البته چندين باره كه در اين مورد بحث شده مهندس جان يه جوابي يه راهنمايي بكنيد كه دلگرم شيم :x

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 6:01pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون از لطف دوستان و زحماتی که میکشن. :ymhug:
در خصوص ارتباط مستقیم دستگاه با نرم افزار سرفر جناب Kaniii توضیح دادن. بنظر بنده هم ارتباط مستقیم سخت افزاری با یک نرم افزار مجزا امکان نداره چون مثلا ما نمیتونیم خود نرم افزار سرفر رو دستکاری کنیم تا بتونه با دستگاه ما ارتباط برقرار کنه! این امکان باید در خود نرم افزار وجود داشته باشه که طبیعتا نداره. ما باید اطلاعات رو توسط برنامه اصلی خود دستگاه به کامپیوتر منتقل کنیم. بعد امکان داره بشه فرمت فایل رو توسط برنامه مجزایی که باید بنویسیم تبدیل به فرمتی کنیم که توسط برنامه سرفر قابل باز شدن باشه. در واقع هدف فقط راحت تر شدن و سریع تر شدن کار آنالیز اسکنها با نرم افزار سرفر هست. وگرنه که به همین صورت فعلی هم کار امکانپذیره و فقط کمی وقتگیر و پر دردسر هست.
بنده که مدار رو نساختم و در اختیار ندارم. اما اگر دوستان لطف کنن چند نمونه از همین اسکنهایی که مورد بررسی قرار گرفت بصورت فایلهای مجزا از برنامه اصلی گرفته تا اسنافلر و سرفر که بدون دستکاری باشن برای بنده بفرستن ؛ بنده سر فرصت بررسی میکنم تا ببینم چکار میشه کرد. اگر فقط لازم باشه فرمت فایل عوض بشه و اعداد تقریبا همون باشن تبدیل با نرم افزاری که خودمون میتونیم بنویسیم راحت هست.

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 6:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خیلی ممنون از لطف دوستان و زحماتی که میکشن. :ymhug:
در خصوص ارتباط مستقیم دستگاه با نرم افزار سرفر جناب Kaniii توضیح دادن. بنظر بنده هم ارتباط مستقیم سخت افزاری با یک نرم افزار مجزا امکان نداره چون مثلا ما نمیتونیم خود نرم افزار سرفر رو دستکاری کنیم تا بتونه با دستگاه ما ارتباط برقرار کنه! این امکان باید در خود نرم افزار وجود داشته باشه که طبیعتا نداره. ما باید اطلاعات رو توسط برنامه اصلی خود دستگاه به کامپیوتر منتقل کنیم. بعد امکان داره بشه فرمت فایل رو توسط برنامه مجزایی که باید بنویسیم تبدیل به فرمتی کنیم که توسط برنامه سرفر قابل باز شدن باشه. در واقع هدف فقط راحت تر شدن و سریع تر شدن کار آنالیز اسکنها با نرم افزار سرفر هست. وگرنه که به همین صورت فعلی هم کار امکانپذیره و فقط کمی وقتگیر و پر دردسر هست.
بنده که مدار رو نساختم و در اختیار ندارم. اما اگر دوستان لطف کنن چند نمونه از همین اسکنهایی که مورد بررسی قرار گرفت بصورت فایلهای مجزا از برنامه اصلی گرفته تا اسنافلر و سرفر که بدون دستکاری باشن برای بنده بفرستن ؛ بنده سر فرصت بررسی میکنم تا ببینم چکار میشه کرد. اگر فقط لازم باشه فرمت فایل عوض بشه و اعداد تقریبا همون باشن تبدیل با نرم افزاری که خودمون میتونیم بنویسیم راحت هست.

آي قوربون كلامت ميدونم نوشتن يه برنامه به ظاهر ساده چقد سخت و زمانبره لطف شما قابل جبران نيست بخدا :-*

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 7:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خیلی ممنونم استادحمید توضیحتون واقعا رسا بود :ymapplause: :ymapplause: کانی جان از شما هم تشکر میکنم میدونم که الان در شرایط سختی قرار گرفتی ایشالا که کارها بر وفق مراد پیش بره من برات دعا میکنم :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY:

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 7:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

راستی کسی از نادر خبری داره یکی از دوستان قدیمی بود که در اویل تایپیک دستگاه رو ساخته و بود ویه نمونه هم کپی اینو از بیرون خریده بود که کمی تغییرات داشت
یادمه میگفت که یه نرم افزار دیگه همراه دستگاه دادن وتاجایی که یادمه تو پرت سریالش بجز اون اتصالات یه اتصال دیگه داشت که فکر کنم پین 9 رو به 3 تو پرت سریال توسط یه سیمی به هم وصل کرده بودن شاید تاثیر گذار باشه و بشه مستقیم به یه نرم افزار دیگه ارتباطش داد

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 7:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من صبح زنگ زدم لب تابمو برام آوردن بد نيست يه نگاه به تصوير بندازيد در ضمن ابي گلد جون الان تصوير شما رو هم ميزارم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 8:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
راستی کسی از نادر خبری داره یکی از دوستان قدیمی بود که در اویل تایپیک دستگاه رو ساخته و بود ویه نمونه هم کپی اینو از بیرون خریده بود که کمی تغییرات داشت
یادمه میگفت که یه نرم افزار دیگه همراه دستگاه دادن وتاجایی که یادمه تو پرت سریالش بجز اون اتصالات یه اتصال دیگه داشت که فکر کنم پین 9 رو به 3 تو پرت سریال توسط یه سیمی به هم وصل کرده بودن شاید تاثیر گذار باشه و بشه مستقیم به یه نرم افزار دیگه ارتباطش داد

يادمه يه مدار اضافي هم داشت كه چپكي هم ازش عكس گرفته بود اميدوارم به قول مهندس ايشون هم هدايت بشن الكي بحث چسپ و اينا رو آوردن وسط مشخص بود نميخواست اطلاعاتش رو بزاره ولي اونم برميگرده :-Q

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 8:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ابي گلد اين تصوير شماست

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 8:20pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 177 , 178 , 179 , 180 , 181 , 182 , 183 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Nazary74 و 97 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure