درود آقای lrl
امیدوارم بتونید از طریق آقا حمید و دیگر اساتید دستگاه رو تعمیر کنید و انشالله که درست بشه و کار کنه . من هم بابت این سیستم هزینه کردم ولی همونظور که شما هم اشاره کردید از سازنده خبری نیست که زنده هست یا نه . لطفا تاپیک رو حذف نکنید
من هم تقریبا همین اطلاعاتی که خودتون نوشتید رو در مورد این سیستم دارم . قبلا شنیده بودم افرادی با این دستگاه موفق شده اند یک نفر میگفت 10-12 سال قبل یک نفر ارمنی که رو ویلچر بوده چند نفر هم همراهش بودن اومدن به منطقه اونا و با مشخصات این دستگاه باری رو در اوردن .البته اینا حرف دیگران و شنیده هاست
یک سال قبل یکی ادعای داشتن این سیستم رو داشت میگفت برای تشخیص اصل یا بدل بودن دستگاه وقتی سیستم رو روشن میکنی اونو به طرف فاضلاب یا دستشویی می چرخونی اگر یک واکنش صوتی کوتاه داشت سیستم درست هست و کار میکنه . میگفت اگر مکانی دارید 3 میلیون میگیرم دستگاه میزنم اگر چیزی باشه یا نباشه پول رفته ولی اگر باشه اونوقت هر چی دربیاد 50-50 ولی چون اطمینان نداشتم که نقطه رو بگه یا نه و یا خودش بعدا بره دربیاره قبول نکردیم آدمیه که سر برادرش هم کلاه میزاره شاید این یک قانون نانوشته باشه و نمیدونستیم . که سیستم خیلی خوب دست آدم های کلاه بردار هست و اکثرا هم همینا به موفقیت میرسن
ولی از یک نفر که تقریبا از 20 سال پیش سیستم های زیادی رو خریده و باهاشون کار کرده خیلی قبولش دارم در مورد این سیستم ازش پرسیدم اونو رد کرد