نویسنده |
پیغام |
mhak
کاربر حرفه ای
|
دوستان بنده از تحلیل مدار و این حرکات عجیب و غریب چیزی سر در نمیارم اما تو مونتاژ کارم ای بدک نیست پس اگه کمکی از من بر میاد در خدمت دوستان هستم
|
سه شنبه 8 تیر1394 - 1:04am |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: بد نیست اما به درد یک تیم متفکر میخوره که شدید بخوان همکاریی کنن ووقتی وارد اتاق مجازیشون بشی کاغذو طرحه که پاشیده شده اینطرف و اونطرف خب من لیست قطعات رو اماده کردم پ خ کنم یا به ایملتون سند کنم پ. خ کن .
|
سه شنبه 9 تیر1394 - 3:33am |
|
|
12341234
کاربر حرفه ای
|
سلام من هم یه نظر دارم بهتر نیست قبل از هر کاری مدل وفرم سیم پیچ هارو با سی ان سی تو یه قالب دراورد بعد سیم هارو توش خوابوند اینطوری شاید درد سر کمتری داشته باشین برای تنظیم سیم ها چه میدونم روی نئوپان ام دی اف یا هر ورقی که عایق باشه وحدودا شش میلیمتر ضخامت داشته باشه
خداوندا چگونه زیستن را بیاموز. چگونه مردن را خواهم آموخت(شریعتی)
|
سه شنبه 9 تیر1394 - 9:37am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
mahmood51 نوشته است: بهرام نوشته است: بد نیست اما به درد یک تیم متفکر میخوره که شدید بخوان همکاریی کنن ووقتی وارد اتاق مجازیشون بشی کاغذو طرحه که پاشیده شده اینطرف و اونطرف خب من لیست قطعات رو اماده کردم پ خ کنم یا به ایملتون سند کنم پ. خ کن باشه.
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
آخرین بار توسط بهرام در سه شنبه 9 تیر1394 - 11:09am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 9 تیر1394 - 10:59am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
12341234 نوشته است: سلام من هم یه نظر دارم بهتر نیست قبل از هر کاری مدل وفرم سیم پیچ هارو با سی ان سی تو یه قالب دراورد بعد سیم هارو توش خوابوند اینطوری شاید درد سر کمتری داشته باشین برای تنظیم سیم ها چه میدونم روی نئوپان ام دی اف یا هر ورقی که عایق باشه وحدودا شش میلیمتر ضخامت داشته باشه ممنون اما قبل هر چیزی من به این قسمت فکر کردم که علاوه بر حساسیت بالا تنظیم راحتی داشته باشیم که من حساب کردم تنها وسیله ایی که احتیاج داریم یک ولت متر هست
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
سه شنبه 9 تیر1394 - 11:09am |
|
|
seid reza
|
سلام اقا بهرام من تاپیک تمام یونیابارو تا حالا چند بار خوندم و چندبارم خواستم شروع به ساخت کنم ولی شما تقریبا همشونو رد کردید یا تایید نکردید الان رو کدوم طرح کار میکنید شما ایا منم میتونم شروع به ساخت کنم؟
|
سه شنبه 9 تیر1394 - 11:16am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
seid reza نوشته است: سلام اقا بهرام من تاپیک تمام یونیابارو تا حالا چند بار خوندم و چندبارم خواستم شروع به ساخت کنم ولی شما تقریبا همشونو رد کردید یا تایید نکردید الان رو کدوم طرح کار میکنید شما ایا منم میتونم شروع به ساخت کنم؟ خواهش میکنم.حقیقتش اکثر اونها توسط خودم ساخته شده یا دوستان جواب نگرفته بودن.وتاالان نشنیدم کسی هم جوابی گرفته باشه.الان هم روی توتم کار میکنم که تا حدود زیادی توی شبیه سازی موفق بودم که بتون یونهای چند میکرو ولتی رو اشکار کنم اما این همه چیز نیست مشکل نداشتن فیلتر هست که بتونیم روی یکی از فرکانسهای دفینه اون رو قفل کنیم تا حداقل خطا وقدرت مانور بیشتری داشته باشیم.متاسفانه من نرم افزارهای شبیه ساز فیلترها رو کار نکردم اگه کسی دراین مورد کار کرده دریغ نکنه نمونش میتونم بگم شبیه ساز ads که خیلی خوب کار میده ومخصوص فیلترهای فعال هست
|
سه شنبه 9 تیر1394 - 11:52am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
اقا محمود توی لیستی که بهتون دادم یک تراشه اس ام دی هست اون رو هم حتما پیدا کن تا pdk totem رو هم بهت تحویل بدم یک طراحی دیگه انجام دادم وبدون شک میتونیم بدون اسیلاتور فرستنده طلا رو رد بزنیم فقط قطعات رو به دستم برسونی بقیش بسپر به من
|
سه شنبه 9 تیر1394 - 3:56pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
بهرام جان تا این لحظه که دارم این پستو میزنم چیزی به من پ.خ نفرستادی.!!!!!!!!!!
|
سه شنبه 9 تیر1394 - 11:33pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
محمود جان من دیروز لیست رو فرستادم .باشه چشم دوباره میفرستم
|
چهارشنبه 10 تیر1394 - 9:47am |
|
|
|