انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 اسفند1403 - 2:42am

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 209 , 210 , 211 , 212 , 213 , 214 , 215 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
پس شما چطور از روی تصویر نقطه رو پیدا میکنید؟اقای کاوشگر گفته بودن جای که افزایش اعداد داریم از 100 تا 150 فضای خالی هست و 200 به بالا فلز منظورم اعداد H و L هست
اما شما میگید به اعداد کاری نداریم مهم تصویر هست دزسته؟

شنیدن کی بود مانند دیدن

شنبه 3 خرداد1393 - 2:27pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

keyhanjam نوشته است:
پس شما چطور از روی تصویر نقطه رو پیدا میکنید؟اقای کاوشگر گفته بودن جای که افزایش اعداد داریم از 100 تا 150 فضای خالی هست و 200 به بالا فلز منظورم اعداد H و L هست
اما شما میگید به اعداد کاری نداریم مهم تصویر هست دزسته؟

دوست من نمیدونم منظورتون چی هست کاوشگر عزیز اشاره کرده وقتی که بدونه نرم افزار بخوایم بفهمیم اشاراتی به اعداد داشته اما این که الان میتونیم اطلاعاتمون رو با نرم افزارهای مربوطه تحلیل کنیم دیگه چکار به اعداد داریم خوب مگه هر عددی رو نشون داد میشه از عدد کاملا فهمید که چیه یا اینکه از تصویرش میشه فهمید ؟ در ضمن اعداد H و L نه در تصویر کاربرد داره نه در تحلیلش فقط میشه یه حدس ها و گمان هایی زد در واقع عدد کنار مربع که اختلاف بین h,l هست مهمند و در اسنفلر از اونا استفاده میشه و سورفر اطلاعات XYZ اون اعداد رو به تصویر تبدیل میکنه ما در خان هفتمیم ولی هنوز از خان اول سوال میکنید :D

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

شنبه 3 خرداد1393 - 2:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
منظور من این هست این جای که شما اسکن کردید نقطه ای که حفاری کردین رو از روی تصویر چه جوری پیدا کردید ؟

شنیدن کی بود مانند دیدن

شنبه 3 خرداد1393 - 2:44pm
YIM
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
راستش من کلیه اتصالات برای انتقال اعداد به کامپیوتر رو به شرح زیر انجام دادم ولی بازم خطایی که چند صفحه قبل گفتم رو میده:
1- روی جعبه یک کانکتور 9 پایه گذاشتم و 0 ولت رو به پین 5 وصل کردم.
2- out رو به پین 3 وصل کردم و البته روی پایه 2 هم تست کردم نشد.
3- پایه 13 آیسی 7 رو به پین 3 وصل کردم.
4- پایه 12 آیسی 7 رو به پایه 18 آیسی 5 وصل کردم.
5- روی کانکتور پینهای 1-4-6 رو به هم و پینهای 7-8 رو بهم وصل کردم.
6- با استفاده از مبدل و کابلی که آرتین عکسش رو گذاشته بود به یواس بی کامپیوتر وصل کردم.
ممنون میشم دوستان نظر بدن برای انتقال اطلاعات چه کاری مونده؟
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 3 خرداد1393 - 3:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

bina نوشته است:
سلام دوستان
راستش من کلیه اتصالات برای انتقال اعداد به کامپیوتر رو به شرح زیر انجام دادم ولی بازم خطایی که چند صفحه قبل گفتم رو میده:
1- روی جعبه یک کانکتور 9 پایه گذاشتم و 0 ولت رو به پین 5 وصل کردم.
2- out رو به پین 3 وصل کردم و البته روی پایه 2 هم تست کردم نشد.
3- پایه 13 آیسی 7 رو به پین 3 وصل کردم.
4- پایه 12 آیسی 7 رو به پایه 18 آیسی 5 وصل کردم.
5- روی کانکتور پینهای 1-4-6 رو به هم و پینهای 7-8 رو بهم وصل کردم.
6- با استفاده از مبدل و کابلی که آرتین عکسش رو گذاشته بود به یواس بی کامپیوتر وصل کردم.
ممنون میشم دوستان نظر بدن برای انتقال اطلاعات چه کاری مونده؟
یاحق
@};-

ماکس 232 رو هم عوض کن شاید خرابه

شنبه 3 خرداد1393 - 4:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

keyhanjam نوشته است:
منظور من این هست این جای که شما اسکن کردید نقطه ای که حفاری کردین رو از روی تصویر چه جوری پیدا کردید ؟

الان فهمیدم منظورتون چی هست خوب خیلی سادس دوست من فرض کن محیطی رو اسکن میکنم مثلا 10 در 10 در کل میشه یه مربع 10 در 10 که میشه 100 متر که چهار زاویه داره کافیه نقاط زاویه ها رو مشخص کنم و مثلا یه سنگ یا چوبی در اون نقطه میزارم و بهد از اتمام اسکن و تصویر گیری تو سورفر یه امکاناتی در منوی مجموعه تصویر وجود داره که میتونی رو تصویر حالت شطرنج بکشی که 10 طول و 10 عرض که شکلشو میزارم براتون و مثلا نقطه مورد نظر رو انتخاب میکنم ببینم رو کدوم بربع شطرنجمه و بهد میام زمین و از نشونه هایی که در چهار گوشه مربع بزرگ گذاشتم اون مربع مورد نظرمو پیدا میکنم و شروع میکنم به حفاری

شنبه 3 خرداد1393 - 4:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Kaniii نوشته است:
اين اسكن رو چند وقت پيش كرفتم و از جاي مشخص شده حفاري كردن و دقيقا از فاصله 2 متري يه نوك سنگه مربوطه رسيدن و طول سنگ 2و70 سانت و عرضشم 1و55 سانت بود و ارتفاعشم 1 متر بود بدونه 5 سانتي متر خطا دقيق رفتيم روش اين اسكن 14 در 10 هست

ممنون کانی جان به خاطر اطلاعات مفیدتون و زحمات ارزندتون
انشالله موفق باشید
در مورد تحلیل این تصویر اینجوری که من متوجه میشم در سمت چپ تصویر رنگی اون نقطه سیاه رنگ وسمت پایین و راست نقطه ای که شما حفاری کردید یه نقطه نارنجی رنگ هم هست که شبیه همونیه که شما حفاری کردید.و قسمت قرمز تو تصویر رنگی و قسمتی که شما حفاری کردید اینها به نظرم نقاط مشکوک هستند.
الآن سوالم اینه اگر بزرگواری بفرمایید پاسخ بدید.:
از کجا باید متوجه بشیم که این 4 نقطه کدوم ارزش حفاری دارن؟
واینکه آیا اون قسمت Lشکل تو پتیین تصویر که تو تصویر سیاه سفید هم معلومه یه تونل یا کانال هست؟
ممنون

شنبه 3 خرداد1393 - 4:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کیهان جان به این صورت وقتی دو بار رو تصویر کلیک کنی در سمت چپ پنجره تنظیماتش باز میشه که میتونی رنگش و خیلی چیزای دیگه رو به دلخئاه تنظیم کنی و در سر برگ ماچ هم این شطرنج رو میتونی ایجاد کنی این اسکن رو قبلا هم گفتم 10 در 14 بود به این تصویر دقت کن و مربعی که رو نقطه مورد نظر میفته رو در زمین به راحتی میشه پیدا کرد

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 3 خرداد1393 - 5:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

lrl نوشته است:
Kaniii نوشته است:
اين اسكن رو چند وقت پيش كرفتم و از جاي مشخص شده حفاري كردن و دقيقا از فاصله 2 متري يه نوك سنگه مربوطه رسيدن و طول سنگ 2و70 سانت و عرضشم 1و55 سانت بود و ارتفاعشم 1 متر بود بدونه 5 سانتي متر خطا دقيق رفتيم روش اين اسكن 14 در 10 هست

ممنون کانی جان به خاطر اطلاعات مفیدتون و زحمات ارزندتون
انشالله موفق باشید
در مورد تحلیل این تصویر اینجوری که من متوجه میشم در سمت چپ تصویر رنگی اون نقطه سیاه رنگ وسمت پایین و راست نقطه ای که شما حفاری کردید یه نقطه نارنجی رنگ هم هست که شبیه همونیه که شما حفاری کردید.و قسمت قرمز تو تصویر رنگی و قسمتی که شما حفاری کردید اینها به نظرم نقاط مشکوک هستند.
الآن سوالم اینه اگر بزرگواری بفرمایید پاسخ بدید.:
از کجا باید متوجه بشیم که این 4 نقطه کدوم ارزش حفاری دارن؟
واینکه آیا اون قسمت Lشکل تو پتیین تصویر که تو تصویر سیاه سفید هم معلومه یه تونل یا کانال هست؟
ممنون

دوست من در این رشته تنها پراپ زنی و دستگاه زدن اهمیت نداره باید مقداری هم دانش آثار و علایم و تجربه داشته باشی و این نقاط بله وقتی مهمند که در اون اطراف علامتی نباشه ولی در این تصویر سنگی با جوغن بزرگ و 18 اسکنه وجود داره که اشاره به 7 متر اطرافش رو با توجه به موقعیت اسکنه ها که مسیر رو هم نشون میدهوجود داره که اون نقطه حفاری شده دقیقا با اطلاعات روی سنگ مطابقت داره

شنبه 3 خرداد1393 - 5:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ببینید خیلی راحت نقطه مورد نظر پیدا میشه شما با این تصویر فرض کنید که روی زمین نقطه روی تصویر رو پیدا میکنید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 3 خرداد1393 - 5:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 209 , 210 , 211 , 212 , 213 , 214 , 215 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 45 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure