انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 اسفند1403 - 2:32am

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 224 , 225 , 226 , 227 , 228 , 229 , 230 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون دوست عزیز جای دیگه نداره حضوری خرید کنم؟

جمعه 16 خرداد1393 - 11:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کرمانشاه
خواهش گلم. من نتونستم در شهرستان پیدا کنم و مجبور به خرید اینتر نتی شدم البته چند قلم دیگه هم شامل این موضوع شد.راستش خبر ندارم من از بودن و حضوری خرید کردن .ببخش..قربونت @};-

شنبه 16 خرداد1393 - 12:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali652 نوشته است:
خواهش گلم. من نتونستم در شهرستان پیدا کنم و مجبور به خرید اینتر نتی شدم البته چند قلم دیگه هم شامل این موضوع شد.راستش خبر ندارم من از بودن و حضوری خرید کردن .ببخش..قربونت @};-

ممنونم عزیز :ymhug:

شنبه 16 خرداد1393 - 12:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کرمانشاه
سلام تروخدا کمک کنید من هم بتونم ارسال کنم.با پورت نمیشه ایرا از عدم ارسال توسط آی سی میده. تبدیل یو اس بی هم تهیه کردم همونطوره.
سوالم اینه آیا امکان داره از پروگرام آی سی باشه؟چون ظاهرا کار میکنه البته کمی با نوسان و بازی اعداد و فرکانس

لطفا راهنمایی کنید .
@};-

شنبه 17 خرداد1393 - 6:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان و استاد حمید عزیز
دوستان میخوام اموزش انتقال اطلاعات ازدستگاه به اسنفلر رو بزارم که ظاهرا مشکل بعضی از دوستان هست(البته با مبدل usb به سریال)
1-نرم افزار اسنفلر را باز کرده و یک پروزه جدید ایجاد کنید
2-از منوی فایل new project را انتخاب کرده و به دلخواه نام گذاری کنید و ok را بزنید
3-از سربرگ پایینی گزینه new را زده و در پنجره باز شده data import را انتخاب و ok کنید
4-در پنجره جدید این تنظیمات رو انجام بدید:
((((1-در قسمت نام: نام دلخواه به جز نامی که برای پروژه انتخاب کرده بودیم 2- در پنجره hardware'resistivity را انتخاب میکنیم 3- در گزینه commsport نوع com را که برای مبدل سریال به usb در کامپیوتر تعریف شده را انتخاب میکنیم 4- به بقیه تنظیمات دست نمی زنیم))))
5-بعد از انجام تنظیمات گزینه ok را میزنیم و میبینیم که نرم افزار منتظر دریافت اطلاعات است حالا دستگاه را روشن کرده و در مود نرمال قرار میدهیم و کابل را وصل میکنیم و دکمه send را میزنیم و شاهد انتقال اطلاعات میشوید
6- حالا اطلا عات انتقال یافته و هر بالایی که خواستید میتونید سر اعداد بیارین
7- بزن لایک قشنگه رو و برید حال اسکنهاتونو ببرید
8- امیدوارم مفید واقع شده باشه
از استاد حمید عزیز هم کمال تشکر را دارم @};- @};- :x :x @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

شنبه 17 خرداد1393 - 7:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

archilO نوشته است:
سلام دوستان و استاد حمید عزیز
دوستان میخوام اموزش انتقال اطلاعات ازدستگاه به اسنفلر رو بزارم که ظاهرا مشکل بعضی از دوستان هست(البته با مبدل usb به سریال)
1-نرم افزار اسنفلر را باز کرده و یک پروزه جدید ایجاد کنید
2-از منوی فایل new project را انتخاب کرده و به دلخواه نام گذاری کنید و ok را بزنید
3-از سربرگ پایینی گزینه new را زده و در پنجره باز شده data import را انتخاب و ok کنید
4-در پنجره جدید این تنظیمات رو انجام بدید:
((((1-در قسمت نام: نام دلخواه به جز نامی که برای پروژه انتخاب کرده بودیم 2- در پنجره hardware'resistivity را انتخاب میکنیم 3- در گزینه commsport نوع com را که برای مبدل سریال به usb در کامپیوتر تعریف شده را انتخاب میکنیم 4- به بقیه تنظیمات دست نمی زنیم))))
5-بعد از انجام تنظیمات گزینه ok را میزنیم و میبینیم که نرم افزار منتظر دریافت اطلاعات است حالا دستگاه را روشن کرده و در مود نرمال قرار میدهیم و کابل را وصل میکنیم و دکمه send را میزنیم و شاهد انتقال اطلاعات میشوید
6- حالا اطلا عات انتقال یافته و هر بالایی که خواستید میتونید سر اعداد بیارین
7- بزن لایک قشنگه رو و برید حال اسکنهاتونو ببرید
8- امیدوارم مفید واقع شده باشه
از استاد حمید عزیز هم کمال تشکر را دارم @};- @};- :x :x @};- @};-

سلام دوست من منم همین روش رو گفتم خیلی وقت پیش گفتم حتی تصویری هم توضیح کامل دادم اما گویا فقط در کامپیوتر من عملی شده که شکر خدا شما هم موفق شدید خیلی ممنونم

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

شنبه 17 خرداد1393 - 8:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مرسی دوست عزییز جناب آرچیلو
روشتون خیلی خوب جواب داد.و من تونستم بدون نرم افزار اصلی اعداد رو به تسنفر انتقال بدم.فقط نمیتونم تصویر بیارم.ولی خیلی عالی و خیلی باحال انتقال انجام شد

شنبه 17 خرداد1393 - 8:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آقا ما تصویرم گرفتیم.چه حالی میده به صورت خودکار انتقال دادن.دیگه به صورت دستی انتقال دادن به تاریخ پیوست.
دم همگی گرم

شنبه 17 خرداد1393 - 9:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تبریک archilO عزیز
بله من هم تونستم فایل رو انتقال بدم
قلق کار تو اینه که تو نرم افزار اصلی برا انتقال فایل تو حالت ocx قرار میدیم ولی تو نرمافزار اسنافلر دستگاه رو در حالت normal قرار میدیم
خیلی ممنون

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

شنبه 17 خرداد1393 - 11:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kavoshgar نوشته است:
تبریک archilO عزیز
بله من هم تونستم فایل رو انتقال بدم
قلق کار تو اینه که تو نرم افزار اصلی برا انتقال فایل تو حالت ocx قرار میدیم ولی تو نرمافزار اسنافلر دستگاه رو در حالت normal قرار میدیم
خیلی ممنون

دقیقا کاوشگر جان.
قلق کار تو همون نرمال بودن بودش.
کاوشگر جان شما چیکارا کردین.تستی، تازه هایی و...
موفق باشید

شنبه 17 خرداد1393 - 11:29pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 224 , 225 , 226 , 227 , 228 , 229 , 230 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 65 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure