انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 5 اسفند1403 - 3:30pm

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 228 , 229 , 230 , 231 , 232 , 233 , 234 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

barfgir نوشته است:
آقا حمید و آقا kavoshgar و آقا کانی
اگه ممکنه یکم بیشتر راجع به 2تا سلکتور صحبت کنید

سلام دوستان زحمت کش و با مرام من خیلی خوشحالم که پیشرفت شما روز به روز بیشتر میشه من تقریبا دو روز یا سه روز یه بار سر میزنم ولی واقعا درگیرم نمیتونم زیاد در خدمتتون باشم شکر خدا هفت خان رو هم گذروندم و مشغول پهن کردن بستر استراحت هستم و بیشتر وقتمو در اختیارتون میزارم قطعا به نتیجه خوبی در مورد سلکتور ها رسیدم و اونم اینکه وقتی دکمه تست خواموش باشه سلکتور ها عمل میکنن یعنی وقتی مقادر A .B باشن نه H . L شما وقتی دستگاه رو روشن میکنید مثلا وقتی عدد کنار مربع 1 هست و اعداد A . B هستن سلکتور سه حالته رو که ضریب نفوذ هستش رو به حالت 2 قرار بدین عدد کنار مربع به جای 1 اینبار 10 میشه و در حالت 3 عدد 100 میشه که این تغیر عدد کنار مربع هنگام تغیر حالت سلکتور در اعداد H . L اتفاق نمیافته و همچنین سلکتور 5 حالته هم همچنین در هنگام تست خواموش عمل میکنه و خیلی کاراییش راحته وقتی دستگاه ثبات داره و در زمینی بازی اعداد داشتین سلکتور 5 حالته رو در رنجی قرار بدین که اعداد ثابت و حدالامکان عدد کم باشه و اینکه دوست عزیزم ارشحمت کشیدن کار کردن رو انتقال مستقیم به اسنفلر خودش یه گام بزرگی هستش من به جای اینکه نام داتا رو یه نام اختیاری بزارم نام فایل تست نرم افزار اصلی رو کپی میکردم و انتقال انجام میشد و واقعا هم با نرمال انجام میشد و بزرگترین خطای من بود که اشاره نکردم و به خداوندی خدا تعمدی نبوده و فقط یک خطا بود و بعد از اینکه ارشلو عزیز گفتن متوجه این مهم شدم و از همه دوستان عذرخواهی میکنم
موفق باشین

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 11:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kdj نوشته است:
سلام به همه دوستان
من هم دستگاه رو ساختم..ثباتش خوب بود وقتی تغییرات ocx رو انجام دادم ثباتش به هم خورد!!
تغییراتی که مهندس عزیز گفتند رو انجام دادم(همه تغییرات رو..)خیلی بهتر شده ولی بازم اعداد A و B ثابت نمیشه!!!البته این اعداد از پونصد به زیر ده رسیدن...یعنی نوسان این دو عدد به ده نمیرسه
میخواستم بدونم کار دیگه ای هست به جز پروگرام کردن مجدد و تعویض خازنها و...یا از نظر شما این نوسان کم طبیعی هستش؟
با تشکر @};-

تغیرات مربوت به مقاومت 16 رو انجام ندین و بزارن مثل خودش باشه دوست من رو این موضوع خیلی بحث شد کافی بود شما به دقت انجمن رو مطالعه میکردین به این مهم میرسیدین
موفق باشین

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 11:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کیهان جم جان خوشحالم به خوبی گذشت ولی دوست من احتیاط شرط عقل هست و انتخاب آدم های اطرافت مهمن شاید دوستان زیادی در این انجمن باشن که به خاطر مشکلات زیاد با هر کسی که باشه میرن ولی این راه درست نیست میبینی میخوای گره ای از مشکلاتت باز کنی ولی در اثر بی احتیاطی گره بزرگی به مشکلاتت اضافه میشه که امیدوارم هرچی آدم صادقه گرفتار این بلا ها نشه اما ترس از برادران هم درست نیست اونا هم مامورن و مازور البته این هم قلق خاصی داره که گفتنش تو انجمن جایز نیست ولی مشکل اصلی آدمای اطرافتون هستن که مهمن کیهان جان نیمدونم شمارمو داری یا نه اما شاید تو این شرایط بتونم کمکی بکنم به هر حال خوشحالم که به خوبی گذشت

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 11:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

و اما دوستان الوعد و وفا به زودی زود خیلی زود تر از زود فیلم آموزشی با تغیرات فرعی یعنی ذات دستگاه همونه اما انتقال و لبتاب اینا به شکل دیگر و حتی پراپ های بیسیمی و خیلی چیزای دیگه اماده شده و به خاطر بعضی از مسایل و اینکه این انجمن خونه خوبیه ولی در و دروازش بروی همه بازه و احتمال ...و یه سری مسایل امنیتیه دیگه تعدادی از دوستان بصورت انگشت شمار و زحمت کش در مرحله اول هدفمندی فیلم آموزشی در اولویت خواهند بود و بقیه دوستان عزیز با عرض معذرت و با گذراندن از فیلترینگی که در نظر گرفته شده از این فیلم بی بهره نخواهند ماند اما لازمه یاد آوری کنم که هزینه نهایی ساخت دستگاه توسط خودتون سه ملیونو و 700 هزار تومان هزینه داره ولی دستگاهی خواهد بود که فقط قیافش 20 میلیون میارزه و کارایشم واقعا دیگه به عهده خودتون همینه که الان داریم استفاده میکنیم اما بشکل جم و جور تر و بسیار ساده و تصویر گیری بسیار ساده و اتوماتیکی که نیاز به هیچی جز پراپ زنی و روشن کردن دستگاه نداره و آنن تصویر رو موقع پراپ زدن مرحله به مرحله خواهید داشت فک کنم دیگه بیشتر از این پیشرفته نشه و اگه هم شد در اسم و ورژن های جدید عرضه میکنیم و یه چیز جالب تر تصاویر هم همزمان با پراپ زنی خواهد بود و هم به دو صورت سه بعدی و دو بعدی طوری که بصورت قطع الیقین زیر زمین رو با چشم بدونه خطا بشه دید من ردیاب انجمن رو اسمشو گذاشتم اجنه واقعا در کنار این دستگاه لازمه و واقعا از حمید عزیز این مغز متفکر و کمیاب نهایت تشکر رو میکنم اما با اجازه ایشون تغیری در شکل ردیاب در آینده خواهم داد تا همخوانی با دستگاه جدید داشته باشه

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 11:55am
مدیر سایت
مدیر سایت

Kaniii نوشته است:
و اما دوستان الوعد و وفا به زودی زود خیلی زود تر از زود فیلم آموزشی با تغیرات فرعی یعنی ذات دستگاه همونه اما انتقال و لبتاب اینا به شکل دیگر و حتی پراپ های بیسیمی و خیلی چیزای دیگه اماده شده و به خاطر بعضی از مسایل و اینکه این انجمن خونه خوبیه ولی در و دروازش بروی همه بازه و احتمال ...و یه سری مسایل امنیتیه دیگه تعدادی از دوستان بصورت انگشت شمار و زحمت کش در مرحله اول هدفمندی فیلم آموزشی در اولویت خواهند بود و بقیه دوستان عزیز با عرض معذرت و با گذراندن از فیلترینگی که در نظر گرفته شده از این فیلم بی بهره نخواهند ماند اما لازمه یاد آوری کنم که هزینه نهایی ساخت دستگاه توسط خودتون سه ملیونو و 700 هزار تومان هزینه داره ولی دستگاهی خواهد بود که فقط قیافش 20 میلیون میارزه و کارایشم واقعا دیگه به عهده خودتون همینه که الان داریم استفاده میکنیم اما بشکل جم و جور تر و بسیار ساده و تصویر گیری بسیار ساده و اتوماتیکی که نیاز به هیچی جز پراپ زنی و روشن کردن دستگاه نداره و آنن تصویر رو موقع پراپ زدن مرحله به مرحله خواهید داشت فک کنم دیگه بیشتر از این پیشرفته نشه و اگه هم شد در اسم و ورژن های جدید عرضه میکنیم و یه چیز جالب تر تصاویر هم همزمان با پراپ زنی خواهد بود و هم به دو صورت سه بعدی و دو بعدی طوری که بصورت قطع الیقین زیر زمین رو با چشم بدونه خطا بشه دید من ردیاب انجمن رو اسمشو گذاشتم اجنه واقعا در کنار این دستگاه لازمه و واقعا از حمید عزیز این مغز متفکر و کمیاب نهایت تشکر رو میکنم اما با اجازه ایشون تغیری در شکل ردیاب در آینده خواهم داد تا همخوانی با دستگاه جدید داشته باشه

دورد بر شرفت کانی جان , خدا حفظت کنه :ymhug: فقط زحمت بکش اون رنگ متن تو عوض کن با سبز مشکل خوندن , تشکر

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 12:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
ارتین نوشته است:
Kaniii نوشته است:

دورد بر شرفت کانی جان , خدا حفظت کنه :ymhug: فقط زحمت بکش اون رنگ متن تو عوض کن با سبز مشکل خوندن , تشکر

سلام درود بر شما اینطوری که خیلی عالیه بی صبرانه منتظر فیلم مورد نظر هستیم :ymhug:

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 12:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ایشالا ما هم از فیلترینگ آقای کانی عبور کنیم و مجوز ساخت بگیریم :D

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 12:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

هزینه ساخت این دستگاه کلن واسه من پنجاه هزار تومن شد,از باطری 9 ولت اصل استفاده می کنم خیلی خوبم جواب میده

ایشالا به زودییی زوددد با عبور از فیلترینگ آقای کانی دستگاه جدید ایشونم بسازم.

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 12:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
خسته نباشین کانی جان معلومه که خیلی خیلی زحمت کشیدی
بی صبرانه منتظریم داداش

gladyator_089

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 1:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: زمین
kaniii :
[color=#0000BF]و اما دوستان الوعد و وفا به زودی زود خیلی زود تر از زود فیلم آموزشی با تغیرات فرعی یعنی ذات دستگاه همونه اما انتقال و لبتاب اینا به شکل دیگر و حتی پراپ های بیسیمی و خیلی چیزای دیگه اماده شده و به خاطر بعضی از مسایل و اینکه این انجمن خونه خوبیه ولی در و دروازش بروی همه بازه و احتمال ...و یه سری مسایل امنیتیه دیگه تعدادی از دوستان بصورت انگشت شمار و زحمت کش در مرحله اول هدفمندی فیلم آموزشی در اولویت خواهند بود و بقیه دوستان عزیز با عرض معذرت و با گذراندن از فیلترینگی که در نظر گرفته شده از این فیلم بی بهره نخواهند ماند اما لازمه یاد آوری کنم که هزینه نهایی ساخت دستگاه توسط خودتون سه ملیونو و 700 هزار تومان هزینه داره ولی دستگاهی خواهد بود که فقط قیافش 20 میلیون میارزه و کارایشم واقعا دیگه به عهده خودتون همینه که الان داریم استفاده میکنیم اما بشکل جم و جور تر و بسیار ساده و تصویر گیری بسیار ساده و اتوماتیکی که نیاز به هیچی جز پراپ زنی و روشن کردن دستگاه نداره و آنن تصویر رو موقع پراپ زدن مرحله به مرحله خواهید داشت فک کنم دیگه بیشتر از این پیشرفته نشه و اگه هم شد در اسم و ورژن های جدید عرضه میکنیم و یه چیز جالب تر تصاویر هم همزمان با پراپ زنی خواهد بود و هم به دو صورت سه بعدی و دو بعدی طوری که بصورت قطع الیقین زیر زمین رو با چشم بدونه خطا بشه دید من ردیاب انجمن رو اسمشو گذاشتم اجنه واقعا در کنار این دستگاه لازمه و واقعا از حمید عزیز این مغز متفکر و کمیاب نهایت تشکر رو میکنم اما با اجازه ایشون تغیری در شکل ردیاب در آینده خواهم داد تا همخوانی با دستگاه جدید داشته باشه [/color]

امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف
اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 1:24pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 228 , 229 , 230 , 231 , 232 , 233 , 234 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: h4midr3z4 و 99 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure