انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 2:23am

پاسخ به موضوع  [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 ... 105  بعدی
 انتخاب بین gpx 5000 و Garrett ATX 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان بابت دیر اومدنم عذر می خوام
اینجا بد جور یخ بندانه ،قراره به صورت کاملا حرفه ای فیلمی از لند کرافت و گرت
در عمقهای مختلف بگیریم
بهترین جنسی که دوستان رو قانع می کنه چی هست ؟
تا با اون تستها انجام بشه.
البته اینو بگم شاید تا ده دوازده روز اینده این کار صورت بگیره و خواهش می کنم که صبر کنید.

یکشنبه 14 دی1392 - 12:10am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام آقا کمال
من تا 1 ماه هم حاضرم صبر کنم فقط یه تست خوب بگیر!
ورق مس و استیل
اگه شد با طلا یه تست کوچولو بزار ببینیم حساسیتش به طلا چطوره!

یکشنبه 14 دی1392 - 12:13am
کاربر فعال
کاربر فعال

راستی یادم رفت
یه پوست ساندیس هم بزار ببین باارزش میگیره یا بی ارزش!

یکشنبه 14 دی1392 - 12:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درست می فرمایید
این پاکت ساندیس خیلی معضله بزرگی بوده برای من .
باشه این هم تست می کنم

یکشنبه 14 دی1392 - 12:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کمال جان وایمیسیم فقط اگ هست ی طلای 10*10رو بزار عمق1/30 با گرت تست کن ببین میگیره?! اگ بگیره یعنی حله ها! بعد مس 50*50 رو در3متر تست کنید واسه گرت.. میلادم درست میگه ساندیسم واسه اینکه بدونیم باارزشو از بی ارزش تشخیص میده یا نه.. واقعا لطف بزرگی در حق بچه ها میکنید با این کار

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

یکشنبه 14 دی1392 - 1:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
کمال جان اول با سنگ اهن یه تست رو هوا بگیر ..بعد یه سکه رو بشت سنگ اهن بذار...و بعد از اون هم اگه برات زحمت نیست یه گودال 60 سانتی بکن و یه حفره ی کوچیک هم تو گودال درست کن و یه چند تا سکه رو بذار ببین واقعا قدرت سنسش رو داره یا نه...و اما در مورد ورق مسی اگه تو هوا هم باشه این تست خیالی نیست چون تو هوا هر چند بزنه تو زمین هم با یه مقدار کمتر میتونه بزنه ولی خواهشا بذار همه ی تنظیماتش روی نرمال باشه تا واقعا تصمیم گیری برامون راحت تر بشه.....خیلی ممنونیم ازت

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

یکشنبه 14 دی1392 - 2:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: زمین
haloo نوشته است:
سید جواد شما کجا میخوایین گرت رو بخرین

از گنجیاب قرن پول بیعانه رو دوستم به حسابش واریز کرد...

امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف
اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید

یکشنبه 15 دی1392 - 6:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: زمین
milad0111gh نوشته است:
سید جواد نظر خودت روی گرت هست؟
فیلم تست حتما بزار!
با کیفیت هم بزار (بی کیفیت هم قبول میکنیم :D )
از لندکرافت هم یادت نره!

سلام آره داداش نظرم رو گرت هست به خاطر همون دلایلی که قبلا خدمتت عرض کردم تا اینجا که من دستگیرم شد روی حرف ها هیچ وقت نمیشه به نتیجه رسید چون تجربه افراد در اپراتوری متفاوته به همین نسبت نظرشون روی دستگاه ها متفاوته چیزی که از همه مهم تره دیده خوده خریداره یادمه گفتم بپرسید که این گرت به املاح حساس هست یانه؟ رفقا گفتند دستگاهی که تو آب دریا بزنه دیگه املاح حالیش نیست حالا یه بنده خدا پیدا شده میگه گرت به املاح حساسه حالا میگید چیکار کنیم؟ قسم حضرت عباس رو قبول کنیم یا دم خروس؟ امیدوارم دوستان روی یک سیستم به اجماع برسن ولی مطمئن باشید همه ی چیزهایی که شما میخواید تو یک دستگاه جمع نمیشه... گرت واقعا پارامترهای خوبی داره مشکل عمق زنیه؟ کار نداره زنگ بزنید به گنجیاب قرن بگید فلانی شما که تو سایتت زدی 3 متر رو میزنه و اون اخبار تستی که فرمایش کردی.... یک فیلم تست خودت بگیر برای ما بفرست اگر خوب بود همین گرت رو بگیرید موقع خرید تمام تست ها رو هم خودتون انجام بدید...
البته لند کرافت هم واقعا دستگاه شاخیه حالا هر دو تا رو تست میکنه اگر بشه حتما فیلم تست رو براتون میارم
مخلص برادرا ;)

امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف
اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید

یکشنبه 15 دی1392 - 7:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

haloo نوشته است:
کمال جان اول با سنگ اهن یه تست رو هوا بگیر ..بعد یه سکه رو بشت سنگ اهن بذار...و بعد از اون هم اگه برات زحمت نیست یه گودال 60 سانتی بکن و یه حفره ی کوچیک هم تو گودال درست کن و یه چند تا سکه رو بذار ببین واقعا قدرت سنسش رو داره یا نه...و اما در مورد ورق مسی اگه تو هوا هم باشه این تست خیالی نیست چون تو هوا هر چند بزنه تو زمین هم با یه مقدار کمتر میتونه بزنه ولی خواهشا بذار همه ی تنظیماتش روی نرمال باشه تا واقعا تصمیم گیری برامون راحت تر بشه.....خیلی ممنونیم ازت

هه لو جان

سنگ اهن هماتیت موجود است ولی متاسفانه مگنتیت فعلا ندارم .برای تست شما ببینم می تونم جور کنم.

یکشنبه 15 دی1392 - 12:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
کمال جان من خیلی با اقای امجد حرف زدم در مورد این فلزیاب هاشون .و ایشون گفتن من این فلزیاب (گرت) رو تست نکردم ولی اون که تو سایتم نوشته 3 متر برای داخل اب هست که تا عمق 3 متر داخل اب میتونه کار کنه....و اما بعدشم گفت اگه دوس داشتی بیا اینجا تا چند روز اینده هم گرت هم لند کرافت دستم میرسه و بیا همه رو تست کن و یه روزم بیشت باشن تا ببینی کدومشون واقعا جوابگو هستند....و اما کمال عزیز اگه برات مقدور بود یه تست از دبرس هم بگیر فکر کنم از هر دو تا بهتر بتونه جواب بس بده.و اما سید جواد عزیز در مورد املاح بازم عرض کنم براتون فلزیاب هایی بتونن تو لجن دریا کار کنن زیاد به املاح حساس نیستن ..ولی در مورد گرت باید اینم بدونی که این گرت ساخته شده برای چیزای ریز و بخاطر همینه انواع و اقسام چیزای کوچک رو میتونه سنس کنه و یه چیز دیگه گفت از جی بی اکس هم خیلی بهتره و گفت اگه جایی بزنه مطمئنی صد در صد چیزی اون بایین هست

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

یکشنبه 15 دی1392 - 2:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 ... 105  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 105 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure