كرمي نوشته است:
عبدالله نوشته است:
arashkhan نوشته است:
سلام دوستان استاد کرمی و بقیه دوستان تو این تاپیک توضیحات کاملی رو در مورد این وسیله دادن فکر نکنم چیز دیگه ای مونده باشی بقیش دیگه دست خودتونه فقط باید تمرین کنید برید بیرون تو تموم شرایط وسیله رو امتحان کنید خیلی چیزا فقط با تمرین کنین! موفق باشین
تایپیک وسط کار رها شده......و تو ضیحات آنچنان کامل نیست متاسفانه...فقط در مورد بالانس توضیحاتش کامله یا توو تایپیک 3500 توضیحات کاملی در مورد بالانس داده استاد اما در مورد بقیه موارد!!!
سلام و درود
جناب عبدالله من و سایر دوستان تقریبا کل تنظیمات مبهم و کاااااررررررببببببررررررددددددییییی جی پی ایکس و تو انجمن تعریف کردیم.در مورد سوالات جناب محمد رضا هم باید بهتون بگم که همون روز تلفنی براشون توضیح دادم و چون سوالات ایشون همه تو یه پست بودش و جواب هر سوالی تقریبا نصف یه صفحه فرصتی پیش نیومد که تو انجمن توضیح بدم...البته ایشون زحمت ترجمه کاتالوگ و با مشقت زیادی متحمل شدن وبودن هیچ چشمداشتی تو انجمن گذاشتن.....در مورد گزینه مین تون هم سوال فرموده بودین تو وسطهای منو دستگاه هستش و اگه نتونستین پیداش کنین توصیه میکنم فلزیابتون و بفروشین
تنظیماتی رو که من در موردش توضیح دادم به درد حفاری و کار باستانشناسی میخوره اگه هدفتون چیز دیگری هست من نمیتونم کمکی کنم....راستی تاپیک هم نیمه کاره رها نشده شما کافی بود مطالب و به دقت بیشتری میخوندین ما تو این چند صفحه کلی مطالب مفید برای کاوش عرض کردیم که تو هیچ انجمنی پیدا نمیکنین
از همه دوستانی هم که خصوصی پیام دادن عذر میخوام که جواب ندادم سعی میکنم سر فرصت به همه جواب بدم....
یا حق
باسلام خدمت استاد کرمی.
پیرو صحبت های شما باید عرض نمایم بنده دو دور کامل کاتالوگ انگلیسی رو از ابتدا تا انتها کلمه به کلمه اش رو خوندم اما
متاسفانه کلمه ای بنام *مین تون*که اینگونه نوشته بشه min tune ندیدم . و شما فرمودید گزینه *مین تون* توو وسطهای منو
هستش که بنظرم منظور شما باید Manual tune(مانوال تون) باشه ! !
شما فرمودید تایپیک نیمه کاره رها نشده کافی بود مطالب رو با دقت بیشتری میخوندم!
باید عرض کنم بنده تمام صفحات تایپیک رو پرینت گرفتم و راحت 5 دور خوندم .یکسری از سوالات رو پاسخ دادید و تجربیات خودتون رو در اختیار همه دوستان قرار دادید اما متاسفانه در بیشتر موارد وقتی سوالی پرسیده شده به یه قسمت کوچیک از اون سوال پاسخ دادید و بقیه اش رو موکول کردید به بعد از ترجمه کاتالوگ پاسخ خواهید داد! یا گفتید شما کمی راه بیفتید بعد ....
در مورد فروش فلزیاب فرمودید: باتوجه به اینکه شما استاد هستید در این زمینه. اگر گزینه مین تون وجود داشته باشه که نتونسته باشم پیداش کنم در اینصورت به توصیه های استادانه شما گوش کرده و فلزیاب رو خواهم فروخت.
باتشکر