سلام بر دوستان عزیز فلزجو و علی الخصوص دوستان منتقد این دستگاه
به نظر دوستان دلیلی داره که من بخوام دروغ بگم و وقت دوستان را بگیرم
من یکی از عکس ها را تو تایپک اپراتوری ردیاب گذاشتم و گفتم اگر میخواهید پیام خصوصی بدید تو نیم ساعت بیش از 30 پیام خصوصی برای توضیحات دستگاه برام آمد که همه را با حوصله جواب دادم
از دوستان اگر کسی هست که عسلویه کار میکرده میدونه شب ها قبل از راه اندازی شرکت پرتو نگاری می کردند با اشعه ایکس لاین ها را چک میکنند که ببینند آیا ترکی چیزی داره یا نه ؟
تو گوگل سرچ کنید تا عکس های پرتو نگاری از بدن انسان و غیره را ببینید
چون دوستان علاقه نشون دادند سرسختانه دنبال اطلاعات دستگاه و ابراتور هستم یه سر نخ هایی هم پیدا کردم که به وقتش بهتون میگم
دوستان چند شب پیش مشغول سرچ بودم که در یک سایت حدود 1000 نمونه فلزیاب بود که من تا حالا اسمش را هم نفهمیده بودم
ولی باور کنید دستگاه های پیشرفته خیلی وجود داره که یا سفارشی هستند یا غیر
فرض کنید ردیاب خودمون را که آقا مجتبی و حمید جون زحمتش را کشیدند نمیذاشتند تو نت و فقط به چند دوست میدادند و بعد یکی از دوستان تعریف میکرد که همچین دستگاهی هست اونوقت چون تو اینترنت نبود دلیل میشد که وجود نداشته باشه
تو گوگل سرچ کنید که غیر از سایت خودمون ببینم اسم این ردیاب هست یا نه اگر نبود پس وجود نداره
فقط صبر داشته باشید اول اینکه دروغ هیچ وقت پایدار نیست هر وقت تجربتون رفت بالا دستگاه زیاد دیدید اونوقت میدونید من چی میگم
به امید سوسوی زرد