انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 1:19am

پاسخ به موضوع  [ 895 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 ... 90  بعدی
 Gpx 4500 
نویسنده پیغام

سلام استاد کرمی اگه میشه راجب نحوه تشخیص دقیق بوق هرفلز رو بگید ممنون میشم.باتشکر

دوشنبه 27 بهمن1393 - 1:06pm

استاد راجب بوق هر عمقم بگین هرچی اطلاعات داری بگو داداش

چهارشنبه 28 بهمن1393 - 12:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود خدمت عزیزان ...اگه ممکنه لینک اموزش جی بی ایکس 3500 رو بزارن ...هرچه گشتم نتونستم بیداش کنم ..ممنون از لطف شما :ymhug:

چهارشنبه 29 بهمن1393 - 10:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با درود @};-

آقای معین کچلمون کردی داداش . یکم بخودت زحمت بده بگرد پیدا کن.
اینم لینک مربوطه:

viewtopic.php=12&t=1238

اگه لینک باز نشد برو بخش فلزیابهای vlf صفحه 2 پیدا میکنی.

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

چهارشنبه 29 بهمن1393 - 2:41pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
kamran220 نوشته است:
استاد راجب بوق هر عمقم بگین هرچی اطلاعات داری بگو داداش

دوست عزیز در مورد نحوه تفکیک این دسته از فلزیابها تو تاپیک3500 اگه اشتباه نکنم توضیح دادم :D اتفاقا دوست خوبم جناب سورنا لینکش هم گذاشتن....
در مورد اطلاعات هم مطمئن باشید چیزای که بلد باشم و بدونم به درد کسی میخوره تو اییییییییننننننننن انجمن مطرح میکنم :D

چهارشنبه 29 بهمن1393 - 6:11pm
آواتار کاربر

سلام استاد حالتون خوبه؟ استاد من که خسته شدم به خدا از شش ماه پیش تا الان هچی پیدا نکردم با اینکه توی مقر ایلامی اشکانی زندگی میکنم (ایذه انشان) دیگه خسته شدم چیکار کنم

جمعه 1 اسفند1393 - 8:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

arashkhan نوشته است:
سلام استاد حالتون خوبه؟ استاد من که خسته شدم به خدا از شش ماه پیش تا الان هچی پیدا نکردم با اینکه توی مقر ایلامی اشکانی زندگی میکنم (ایذه انشان) دیگه خسته شدم چیکار کنم

تنها راز موفقیت دوام آوردن است.... :YMPEACE:

جمعه 1 اسفند1393 - 9:34pm

سلام استاد ادامه میدیم ولی برادرانه ازت میپرسم با دل وجان با ۴۵۰۰کار میکنم وسیله مطمئن ی هست که یه روزی جواب زحمت آدمو درست وحسابی بده.چون احساس میکنم همه وسایل زیر دومتر ونیم هستن.منم خسته شدم به غیر چند سکه

دوشنبه 3 اسفند1393 - 1:06am
استادیار
استادیار

arashkhan نوشته است:

سلام
مرسی آرش جان خسته نباشد....منطقه شما رو من بلدم و میشناسم..همشهریاتون که میلیاردر شدن ;) انشاالله شما هم موفق میشین :ymhug:

سه شنبه 5 اسفند1393 - 11:17am
استادیار
استادیار

kamran220 نوشته است:
سلام استاد ادامه میدیم ولی برادرانه ازت میپرسم با دل وجان با ۴۵۰۰کار میکنم وسیله مطمئن ی هست که یه روزی جواب زحمت آدمو درست وحسابی بده.چون احساس میکنم همه وسایل زیر دومتر ونیم هستن.منم خسته شدم به غیر چند سکه

جناب کامران من بیشتر از اینیکه تصور میکنید تو این کار خاک خوردم و...بیشترین موفقیت رو با این سیستم داشتم و موفقیت دیگران و هم دیدم! پس خیالتون راحت باشه که بهترین طلایاب دنیا تو دستتونه ;) در مورد سکه هم توجه کنید که خیلی از سکه ها رو میلیونی معامله میکنن اونم بدون توجه به جنس سکه...پس یافته هاتون و اول کارشناسی کنید ;)
موفق باشید

سه شنبه 5 اسفند1393 - 11:25am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 895 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 ... 90  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 134 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure