نویسنده |
پیغام |
kamran220
|
سلام استاد کرمی شرمندم.اگه میشه چند نکته برای فلز عمیق رو بگید.مثلا یه میخ تو عمق ۴۰سانتی بوقی ضعیف میده که شبیه همون بوق من خنجر تو عمق ۱۳۰زدم.طریقه تشخیصشو برام بگید.شعاع سنس جنس پایین میدونم زیاده ولی چند روش رو بگید برا تشخیص بهتر.ممنون میشم
|
یکشنبه 10 اسفند1393 - 6:00pm |
|
|
رضایی فر
کاربر فعال
|
سلام و خسته نباشید به استاد کرمی عزیز. استاد در اکثر دستگاهها گزینه هایی همچون ترشهولد و گین هرچه بیشتر باشد عمق زنی دستگاه نیز بیشتر خواهد بود!آیا در مورد gpx4500 هم این گونه است؟ تشکر فراوان
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 9:49am |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
kamran220 نوشته است: سلام استاد کرمی شرمندم.اگه میشه چند نکته برای فلز عمیق رو بگید.مثلا یه میخ تو عمق ۴۰سانتی بوقی ضعیف میده که شبیه همون بوق من خنجر تو عمق ۱۳۰زدم.طریقه تشخیصشو برام بگید.شعاع سنس جنس پایین میدونم زیاده ولی چند روش رو بگید برا تشخیص بهتر.ممنون میشم سلام و درود جناب کامران عزیز بهترین روش واسه تشخیص اندازه هدف همین شعاع سنس فلز هست...شعاع سنس یکنواخت مربوط به فلزات بزرگتر هستش
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 6:48pm |
|
|
كرمي
استادیار
|
رضایی فر نوشته است: سلام و خسته نباشید به استاد کرمی عزیز. استاد در اکثر دستگاهها گزینه هایی همچون ترشهولد و گین هرچه بیشتر باشد عمق زنی دستگاه نیز بیشتر خواهد بود!آیا در مورد gpx4500 هم این گونه است؟ تشکر فراوان مرسی شما هم خسته نباشین در سری جی پی ایکس پایین آوردن گین و همچنین بالا بردن تریشهولد باعث برد بیشتر میشه
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 6:50pm |
|
|
arashkhan
|
كرمي نوشته است: arashkhan نوشته است: سلام استاد حالتون خوبه؟ استاد من که خسته شدم به خدا از شش ماه پیش تا الان هچی پیدا نکردم با اینکه توی مقر ایلامی اشکانی زندگی میکنم (ایذه انشان) دیگه خسته شدم چیکار کنم سلام مرسی آرش جان خسته نباشد....منطقه شما رو من بلدم و میشناسم..همشهریاتون که میلیاردر شدن انشاالله شما هم موفق میشین استاد به خدا همش شانسه اخه این همه جا من رفتم نباید یه چیزی باشه به جز میخ و اشغال هچی نبود.
|
سه شنبه 12 اسفند1393 - 10:57pm |
|
|
kamran220
|
ممنونم استاد کرمی هم ولایتی
|
چهارشنبه 12 اسفند1393 - 2:18am |
|
|
kamenia
|
كرمي نوشته است: رضایی فر نوشته است: سلام و خسته نباشید به استاد کرمی عزیز. استاد در اکثر دستگاهها گزینه هایی همچون ترشهولد و گین هرچه بیشتر باشد عمق زنی دستگاه نیز بیشتر خواهد بود!آیا در مورد gpx4500 هم این گونه است؟ تشکر فراوان مرسی شما هم خسته نباشین در سری جی پی ایکس پایین آوردن گین و همچنین بالا بردن تریشهولد باعث برد بیشتر میشه سلام استاد کرمی. اگر امکانش هست یه شماره تماس برام ایمیل کنید چون واقعا به کمکتون احتیاج دارم. ممنون
|
چهارشنبه 12 اسفند1393 - 2:56am |
|
|
رضایی فر
کاربر فعال
|
استااااااااد کرمی عزیز من کاتالوگ رو خوندم نوشته بود هرچی گین بیشتر باشه عمق بیشتری میزنه اما در زمین هایی که شرایط مطلوبی ندارن نویز زمین رو افزایش میده!! اما شما گفتید هرچی کمتر باشه عمق بیشتری میزنه!!من که گیج شدم
|
چهارشنبه 13 اسفند1393 - 11:36am |
|
|
كرمي
استادیار
|
رضایی فر نوشته است: استااااااااد کرمی عزیز من کاتالوگ رو خوندم نوشته بود هرچی گین بیشتر باشه عمق بیشتری میزنه اما در زمین هایی که شرایط مطلوبی ندارن نویز زمین رو افزایش میده!! اما شما گفتید هرچی کمتر باشه عمق بیشتری میزنه!!من که گیج شدم جناب رضایی عزیز عمل کرد این گزینه دقیقا مشابه گزینه دیلی در فلزیاب فلزجو مهندس حمید هستش....کم و زیاد کردنش فقط برای آشکار سازی اهداف ریز و کوچک و همچنین ذرات و املاح تاثیر گذار هست!!!. پس خیالتون از این بابت راحت باشه...مقدار مطلوب این گزینه هم عدد9 هستش
|
چهارشنبه 13 اسفند1393 - 9:49pm |
|
|
كرمي
استادیار
|
kamenia نوشته است: كرمي نوشته است: رضایی فر نوشته است: سلام و خسته نباشید به استاد کرمی عزیز. استاد در اکثر دستگاهها گزینه هایی همچون ترشهولد و گین هرچه بیشتر باشد عمق زنی دستگاه نیز بیشتر خواهد بود!آیا در مورد gpx4500 هم این گونه است؟ تشکر فراوان مرسی شما هم خسته نباشین در سری جی پی ایکس پایین آوردن گین و همچنین بالا بردن تریشهولد باعث برد بیشتر میشه سلام استاد کرمی. اگر امکانش هست یه شماره تماس برام ایمیل کنید چون واقعا به کمکتون احتیاج دارم. ممنون سلام دوست عزیز اولا که ما استاد نیستیم و کماکان شاگردیم..دوم اینکه به فلزجو خوش اومدین و بهتر بود واسه پست اولتون یه خسته نباشید به مدیران انجمن میگفتین سوم هم مشکلتون و خصوصی بگین در حد توان کمک خواهم کرد
|
چهارشنبه 13 اسفند1393 - 9:53pm |
|
|
|