نویسنده |
پیغام |
zakari
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت اساتید عزیز بهرام جان من قصد ساخت این مدارو دارم بنظرتون الان شروع کنم یا امکان داره مدار کاملتر بشه ممنون میشم راهنمایی نمایید با تشکر
|
پنج شنبه 3 تیر1395 - 12:08pm |
|
|
mahan2000
کاربر فعال
|
محمود جان میشه یبار دیگه لطف کنی کلیپ کارکرد مدارت بذاری
در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت
|
پنج شنبه 3 تیر1395 - 12:15pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
zakari نوشته است: سلام خدمت اساتید عزیز بهرام جان من قصد ساخت این مدارو دارم بنظرتون الان شروع کنم یا امکان داره مدار کاملتر بشه ممنون میشم راهنمایی نمایید با تشکر بهتره عجله نکنید تا مشکلات رو برطرف کنیم به کمک دوستانی که ساختن.
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
پنج شنبه 3 تیر1395 - 12:57pm |
|
|
شیرعلی
کاربر حرفه ای
|
سلام آقا بهرام به نظر شما میتونه یک فلز نرم به اندازه قوطی کنسرو را در زیر تا 3متر بزنه؟
|
پنج شنبه 3 تیر1395 - 1:06pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
نظر دوستان چی هست که فیبرو از این حالت فشردگی دربیاریم و3 تکه کنیم تا اشتباهات کمتر بشه من متوجه شدم که اینجوری دوستان نمیتونن فیبر بزنن ومونتاژ کنن اون فیبر هم باشه واسه دوستان حرفه ایی تر که کمی با قاعده این کار اشنا هستن.یعنی دوتا فیبر یکی برای مبتدیان و اونی هم که موجوده برای حرفه ایها
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
پنج شنبه 3 تیر1395 - 1:07pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
شیرعلی نوشته است: سلام آقا بهرام به نظر شما میتونه یک فلز نرم به اندازه قوطی کنسرو را در زیر تا 3متر بزنه؟ گمون نمیکنم فلزی با این اندازه رو تو اون عمق دتکت کنه اما بارهای بزرگتر نباید مخفی بمونن البته اینها بیشتر حدسیات هست و کسی درست نمیدونه این مدار با این شکل در چه عمقی میتونه کار بده هر چه که هست اهداف سطحی حتی اگر کوچک باشن رو سنس میکنه اما قضیه به عمق و جنس وخاک منطقه وابستس.باید در حالت ایده ال ساخته بشه وبعد نتیجه مشخص بشه این مدار تنها مداری هست که برای همگی داره تبدیل به یک افسانه میشه
|
پنج شنبه 3 تیر1395 - 1:18pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
بهرام جان. نظر بنده اینه که بذاری همین باشه. چون دیگه داره ایراداش تمام-کمال گرفته و رفع میشه. اونجوری شاید به نوعی سردرگمی ایجاد کنه. باز هر طور سایر دوستان میطلبن. ولی خواهشاً این مدار خوشگل منو دست نزنی که داره به یه جاهایی میرسه. آقا ماهان فیلم کارکردشو که در صفحه 32 گذاشتم. دوستانی هم که میخوان بدونن آیا برای جنس در عمق بالا سیگنال میده یا نه، باز در همون صفحه 32 یه توضیحی دادم.
|
پنج شنبه 3 تیر1395 - 3:25pm |
|
|
zakari
کاربر حرفه ای
|
استاد بهرام عزیز
پس منتظر میمونیم انشاله شما وااتید دیگه مثل اقا محمود واقا همایون موفق سر بلند باشید
|
پنج شنبه 3 تیر1395 - 9:23pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
خواهش میکنم محمود جان هر جور شما ودوستان صلاح بدونین من همون کارو میکنم.
|
پنج شنبه 3 تیر1395 - 10:07pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
zakari نوشته است: استاد بهرام عزیز
پس منتظر میمونیم انشاله شما وااتید دیگه مثل اقا محمود واقا همایون موفق سر بلند باشید لطف داری داداشم
|
پنج شنبه 3 تیر1395 - 10:11pm |
|
|
|